Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Σκουπιζουν το στοκ μαλλον επειδη βγηκε η cube 6k.

Προφανως η μοντουρα L ηταν ανασταλτατικος παραγοντας.....για αυτο και ξαναβγαλαν την ιδια καμερα σε αλλο φορμα και σε αλλες μοντουρες.

Οντως τρελλη τιμη μακαρι να εδιναν και την 6k pro σε αυτα τα λεφτα.....

Ιδια τιμη το βλεπω και στην Ελλαδα σε υπαρχων στοκ !!! Που σημαινει οτι δοθηκε εντολη στους resellers να πουλησουν οτι εχουν στα ραφια τους (για αυτο και η οδηγια οσο διαρκουν τα αποθεματα) και μαλλον θα αδειασουν και αυτοι τις αποθηκες τους .

Πιθανολογω οτι μετα την ελευση της pyxis θα καταργηθει απο την γκαμα της εταιρειας σιγα σιγα....

Γι αυτό θέλουμε ibis...για φακούς χωρίς σταθεροποίηση.
Πολλοί prime δεν έχουν...μια χαρά θα είναι με το ibis της μηχανής.

Κι αν τραβάς κινούμενο θέμα, δεν έχει και πολύ σημασία.

Γι αυτό θέλουμε ibis...για φακούς χωρίς σταθεροποίηση.
Πολλοί prime δεν έχουν...μια χαρά θα είναι με το ibis της μηχανής.

Κι αν τραβάς κινούμενο θέμα, δεν έχει και πολύ σημασία.

Εκλεισα τον Samyang 24mm 1.8 να τον παρω αυριο 320 ευρω εντος εγγυησης αριστη κατασταση πιστευω καλα ειναι.

Να δεις τι firmware φοράει και αν υπάρχει νεότερο.

Ένα θέμα με τους Samyang είναι ότι για να κάνεις αναβάθμιση, χρειάζεσαι το dock.
Ναι θυμαμαι που μου το ειχες πει αλλα πως θα το δω πανω στην μηχανη οπως βλεπω για του φακους της Sony? και σε περιπτωση που θελει αναβαθμιση δεν υπαρχει περιπτωση να βρω κανενα μαγαζι η ιδιωτη που να εχει την βαση για να μου κανει;

Νομίζω από το μενού της μηχανής μπορείς να δεις την έκδοση .

Ρώτα στα μαγαζιά του κέντρου, απ' ότι θυμάμαι χρεώνουν κάτι.
Ναι σιγουρα δεν περιμενα δωρεαν αλλα να αγορασω την βαση για εναν φακο που δεν πιστευω να βγαλει νεα εκδοση λογισμικου απο αυτη που θα υπαρχει ηδη προς αναβαθμιση αν δεν εχει ηδη την τελευταια.

Νομίζω από το μενού της μηχανής μπορείς να δεις την έκδοση .

Ρώτα στα μαγαζιά του κέντρου, απ' ότι θυμάμαι χρεώνουν κάτι.
Έχει την 2 και όπως είδα έχει βγει η 4 οπότε από βδομάδα πάμε βόλτα στα μαγαζιά.

Έχει ακόμα 3.5 χρόνια εγγύηση.

Attachments

4294491.jpg

Insta360 Action Camera GO3 (64gb)

Αρχική 399,00 €
Τελική 284,90 € στο Πλαισιο

Προκειται για το μοντελο με την αποσπωμενη καμερα και υπαρχει και σε εκδοση με 128gb σε προσφορα

Αυτή δίνει μόνο 2,8κ όταν η 8κ Insta360 Ace Pro 8K και με υποβρύχια θήκη βρίσκεται με 120 παραπάνω…

Nαι αλλα δεν ειναι συγκρισιμες μεταξυ τους . Το κονσεπτ που προσφερει αυτη της μικροκαμερας που αποσπαται και δεν ξερω που μπορει να μπει ειναι ανεκτιμητο