Νόμιζα ότι οι τιμές της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι εξαιρετικά καλές, τόσο ώστε να ανταγωνίζονται την black market και τα μεταχειρισμένα.Θα παραγγέλνατε μια Nikon Ζ8 ή Ζ9 από το e-infinity ή οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι από το όφελος ?
Έχω αγοράσει 3-4 φορές από το e-infinity και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Λίγες μέρες μετά την αγορά σου στέλνουν φωτογραφία με το πακέτο που θα φύγει από τις αποθήκες τους και μετά από λίγες ημέρες το παραλαμβάνεις (συνήθως με dhl). Δεν υπάρχουν έξοδα τελωνείου. Το μόνο θέμα είναι αυτό της εγγύησης (για 12 μήνες το στέλνεις πίσω σε αυτούς και επίσης μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 15 μέρες από την αγορά), όμως η διαφορά τιμής που αγόρασα αυτά που ήθελα, σε σύγκριση με τις τιμές που τα έβρισκα οπουδήποτε αλλού, ήταν τόσο μεγάλες που για εμένα προσωπικά άξιζε τον κόπο.Θα παραγγέλνατε μια Nikon Ζ8 ή Ζ9 από το e-infinity ή οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι από το όφελος ?
Η Ζ8 οταν βγηκε ειχε 4.700 λιγους μηνες μετα 3.700 , κανε υπομονη και θα την παρεις με εγγυηση Ελληνικης αντιπ/ας.Θα παραγγέλνατε μια Nikon Ζ8 ή Ζ9 από το e-infinity ή οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι από το όφελος ?
Πρέπει να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ περασμένο στον λογαριασμό σου στο amazon και να έχεις ζητήσει να ειναι ο λογαριασμός αδασμολόγητοςΔεν βλέπω αυτη τη τιμή εγώ…
Δεν βλέπω αυτη τη τιμή εγώ…
Η τιμή του πακέτου είναι πράγματι εξαιρετική, άλλα κλασικά όχι στην Ελλάδα...Με 1700 ευρω σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία τσιμπάς την ΟΜ1 με ένα από τους καλύτερους pro φακούς τον ΟΜ 17mm/1.2
Super European deal on the OM-1 – 43 Rumors
www.43rumors.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.