Αγορές μεταχειρισμένων - αξιοπιστία ιδιωτων πωλητών

theochrs

Established Member
3 January 2008
201
Ποιές οι εμπειρίες σας απο αγορά μεταχειρισμένου από ιδιώτη ?

Το σύνηθες είναι η παραπλάνηση του υποψήφιου αγοραστή?

Πρόσφατα ενδιαφέρθηκα για ενα προενισχυτή - new έγραφε η αγγελία . Οταν ήρθε το ένα ποδαράκι έπεσε μέσα στο κουτί, ενώ έλειπε το άλλο.

Μετά απόπειρα αγοράς μέσω Internet - ο πωλητής ξεκαθαρίζει οτι το έχει αγοράσει 2 χέρι, ειναι λέει 5 ετών, δίνει και serial number. Επικοινωνώ με εργοστάσιο , λενε οτι ειναι 8 ετων, πουληθηκε αρχικα ΗΠΑ, επεστρεψε στο εργοστασιο για επισκευη ,μετα ?? ,μετα Αγγλια, μετα Ολλανδια. Το λεω στο πωλητη, απαντα οτι δεν γνωριζε την ιστορια του μηχανηματος, και μετα 2 εβδομαδες ξανα η ιδια αγγελια με τα ιδια στοιχεια....

Μεταχειρισμένα μηχανήματα αγορασμένα από το internet είναι δίκοπο μαχαίρι!
Δεν ξέρεις αν θα σου έρθει, πότε θα σου έρθει και σε τι κατάσταση θα σου έρθει!

Για αυτό εγώ προτιμώ να έρθω σε προσωπική επαφή με τον πωλητή ώστε να ελέγξω πρώτα το μηχάνημα.

Μεταχειρισμενα απο ιδώτη και ποσο μαλλον απο εξωτερικό,λιγο δυσκολο...
Θα ήταν προτιμότερο μονο απο καταστημα.....εγω προσωπικά εχω αγορασει μια φορα απο Γερμανια και ήταν ακριβως οπως το περιγράφανε...αριστο και εξαιρετικά προθυμοι.

Γενικά, οι γερμανοί είναι σπαθί. Αυτό που είναι, αυτό λένε. Οι αμερικανοί είναι εντελώς αστάθμητοι. Στο αμερικάνικο eBay μπορεί να συναντήσεις από κλεφτρόνια μέχρι τον πιο τίμιο άνθρωπο του κόσμου.

Εγώ μέχρι στιγμής και απο το audiomarkt και απο το ebay (Αμερική, Αγγλία, Γερμανία) δεν είχα πρόβλημα. Οπως περιγράφονταν οι συσκευές έτσι ήταν.

Οι αγορες που εκανα απο ebay Γερμανιας ηταν 100% ενταξει,απο ΗΠΑ η μια ηταν ενταξει,η αλλη βρηκα χιλιαδες αυγα απο κατσαριδες η κατι τετοιο στα ηχεια και το μηχανημα.Δυστυχως και δικη μας αγορα δεν παει καλα ,υπαρχουν υπερβολικες τιμες σε χιλιοταλαιπωριμενα μηχανηματα,βεβαια υπαρχουν και οι εντιμοι οπως ο Γιαννης στον Ορφεα

Last edited:
oι γερμανοι ειναι σπαθι?
πολυ καλο
το αλλο με τον τοτο το ξερετε
μην αρχισω να γραφω για τους γερμανους
γιατι θα τελειωσει το μελανι

καλα ολα αυτα που λετε για τους πωλητες ...
με τους αγοραστες να δειτε τι παιζει !!!
εκει να δεις δραμα !!!
να το παρει σπιτι του , φυσικα ειναι γνωστος /κολητος/τον ξερεις απο το σαιτ
τα βρισκεις στην τιμη αλλα μετα κανει αλλα παζαρια αφου το ακουσε με τους γνωστες φιλους του ...
το κορυφαιο ειναι οταν θελει να του το κρατησεις αλλα αρωσταινει και καλα , σε παρακαλαει να κανεις λιγο υπομονη και θα το παρει μολις γινει καλα αλλα μετα ουτε τηλ δεν συκωνει ...
κατα τα αλλα τον ξερουν ολοι απο το σαιτ !!
ρε ουστ !!!