Αγορές Ονλάιν από Αμέρικα

Η Β&Η δεν έχει καμμία μα καμμία ανάγκη ούτε τα 5, ούτε τα 10, ίσως ούτε και τα 20 χιλιάρικα μας ! Το μαγαζί όμως του κάθε ιδιώτη τα έχει ... Από εκεί ξεκινάει η διαπραγμάτευση !

Το μαγαζί του κάθε ιδιώτη προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν για να κάνω online αγορές και μάλιστα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού..

Συμπερασμα :
Αμα τζαμαρεις με κονεδιαρισμενους τυπους μπορεις να φερεις διαφορα πραγματα ανεξαρτητου size , from all over the planet .
Εαν οχι .........
images
που σ εφαγε .

Το μαγαζί του κάθε ιδιώτη προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν για να κάνω online αγορές και μάλιστα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού..

Υπάρχουν μαγαζιά, υπάρχουν και "μαγαζιά". Απο τα πρώτα ψωνίζω, στα δεύτερα δε στέλνω ούτε τηλεγράφημα !!

Ψάξιμο θέλει ...

Συμπερασμα :
Αμα τζαμαρεις με κονεδιαρισμενους τυπους μπορεις να φερεις διαφορα πραγματα ανεξαρτητου size , from all over the planet .
Εαν οχι .........
images
που σ εφαγε .

Όντως !!!!

Και μάλιστα, είμαι στα σκαριά να φέρω μια Pioneer LX608D απο το Dubai σε τιμή εκπληξη ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορές Ονλάιν από Αμέρικα

Νίκο, έχεις την καλωσύνη να μου εξηγήσεις τι εννοείς ?
Δεν εννοούσα προσωπικά εσένα αλλά γενικά
Εννοώ ότι η υποτιμολόγιση είναι παράνομη.Τέτοιες "συμβουλές"ας μην γίνονται δημόσια σε ένα φόρουμ. Πριν καταντήσει ένα thread "100+1 τρόποι να φοροδιαφύγετε" καλό είναι να προσέχουμε και να μην βγάλουμε τα ματάκια μόνοι μας.
Επίσης αν κάποιο μέλος ακολουθήσει την "διαδικασία" αυτή αλλά σπάσει ο τελώνης το ποδάρι του και ελέγξει αξία (μου έχει συμβεί και το έχω ξαναναφέρει) τότε θα πληρώσει βαρβάτο πρόστιμο.
Ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζει το φόρουμ και ποιός όχι. (Πολλοί γράφουν και ονομαστικά εδώ).

Last edited: