αγορια μου βοηθεια με αγορα τv

kastanas

Established Member
9 January 2010
140
αθηνα
εχω κολλησει να αγορασω μια panasonic TX-L37V10E.ομως αλλος με προκαλει με την sony z5500,αλλος με την philips 9704,αλλοσ με την sansung κ.τ.λ.μιλαμε για τηλεορασεις 37-40''και τιμη γυρω στα 1100-1300 ευρω.πεστε μου την γνωμη σας.παιζω και PS3!!!

Tην έχω δεί στο Saturn. Δεν μου άρεσε καθόλου...
Μετρια κίνηση, λίγο "άγρια" τα χρώματα... δεν ασχολήθηκα πολύ, μπορεί να ήταν και από τις ρυθμίσεις.

Εγώ θα κοίταγα περισσότερο Samsung LE40B650/750, Sony KDL-40 W5500/Z5550.

-bye-

Re: Απάντηση: αγορια μου βοηθεια με αγορα τv

ομως δειχνει πολυ δυνατη στα στοιχεια της...θα περασω κι εγω απο τo saturn....

Last edited:
Μήπως κάποιος mod να μεταφέρει το θέμα στη σωστή κατηγορία ????

ομως δειχνει πολυ δυνατη στα στοιχεια της...

Φιλικη συμβουλη...οποιος αγορασε τηλεοραση με βαση τις προδιαγραφες (δηλαδη τα κατασκευασμενα νουμερα) των κατασκευαστων την πατησε...-bye-

παληκαρια μου με πεισανε να αγορασω τελικα την plasma της PANASONIC TX-P42V10E οποιος εχει αντιρρηση να το πει τωρα γιατι σε καμια βδομαδα την ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ........μετα τον γαμο ΤΕΛΟΣ για πολυ καιρο μαζι.....σαν την γυναικα ενα πραγμα.......

Συμφωνω απολυτα με τον Yperion αλλα ...
Ποιος θα σε αφησει (η μαλλον θα σε βοηθησει) να κανεις test drive μια τηλεοραση στο καταστημα (δεν βρισκεις καν τηλεχειριστηριο) Πως θα συκγρινεις δυο μοντελα διπλα-διπλα (δεν ειναι ολες οι εκθεσεις πληρεις φαντασου να ταλαντευεσαι μεταξυ τριων) Το να δεις αυτο που εχουν "βαλει" στη ρυθμιση που εχουν σεταρει "τα παδια" δεν βοθαει και πολυ στο να εχεις μια πληρη εικονα Ασε που πρεπει να αφιερωσεις πολλα απογευματα να τριγυρνας για να βρεις την εκθεση που θαχει αυτο που εχεις υποψιν σου Οποτε η κανεις τον σταυρο σου και ελπιζεις οτι οι super προδιαγραφες θα ανταποκρινονται σε καποια αναλογη ποιοτητα εικονας η ενημερωνεσαι μεσα απο forumsσαν και αυτο απο τις εμπειριες των υπολοιπων Αλλη λυση?

περιμενω της αποψεις σας για την πλασμα της PANASONIC σειρα viera,ΤΧ-L42V10Ε και οπωσδηποτε της αντιρρησεις σας αλλα τεκμηριωμενες!

Απάντηση: Re: αγορια μου βοηθεια με αγορα τv

Συμφωνω απολυτα με τον Yperion αλλα ...
Ποιος θα σε αφησει (η μαλλον θα σε βοηθησει) να κανεις test drive μια τηλεοραση στο καταστημα (δεν βρισκεις καν τηλεχειριστηριο) Πως θα συκγρινεις δυο μοντελα διπλα-διπλα (δεν ειναι ολες οι εκθεσεις πληρεις φαντασου να ταλαντευεσαι μεταξυ τριων) Το να δεις αυτο που εχουν "βαλει" στη ρυθμιση που εχουν σεταρει "τα παδια" δεν βοθαει και πολυ στο να εχεις μια πληρη εικονα Ασε που πρεπει να αφιερωσεις πολλα απογευματα να τριγυρνας για να βρεις την εκθεση που θαχει αυτο που εχεις υποψιν σου Οποτε η κανεις τον σταυρο σου και ελπιζεις οτι οι super προδιαγραφες θα ανταποκρινονται σε καποια αναλογη ποιοτητα εικονας η ενημερωνεσαι μεσα απο forumsσαν και αυτο απο τις εμπειριες των υπολοιπων Αλλη λυση?

Έχεις πολύ δίκιο σε αυτά που γράφεις!

Πολλές βόλτες, πολύ διάβασμα και θα κάνεις και μερικούς σταυρούς όταν έρθει η ώρα.

Θα πρότεινα όμως να βάζουμε και το χεράκι μας στις εκθέσεις και να βλέπουμε σε τι settings είναι αυτό που βλέπουμε, αν όχι να τις ρυθμίζουμε κι όλας. Προσωπικά έχω πειράξει τουλάχιστον καμιά 30 τηλεοράσεις σε πάνω από 5 μαγαζιά (μόνο στο Media Markt είχε διαθέσιμο τηλεχειριστήριο) και κανένας δεν μου είπε κουβέντα. Μάλιστα κάποιοι πωλητές με βοήθησαν (f-nac και πλαίσιο Γλυφάδας)! Ακόμα και σε συνθήκες καταστημάτων μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το αν αυτό που περιγράφουν οι κάτοχοι μιας τηλεόρασης έχει βάση ή όχι στα δικά σου μάτια.

-bye-

περιμενω της αποψεις σας για την πλασμα της PANASONIC σειρα viera,ΤΧ-L42V10Ε και οπωσδηποτε της αντιρρησεις σας αλλα τεκμηριωμενες!

H TX-L42V10E είναι LCD και νομίζω ότι δεν έχει φέρει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...μόνο την 37άρα...

.... η plasma είναι η ΤΧ-Ρ42V10E και το link που έχει παραπάνω ο φίλος emskan,περιέχει πολλές πληροφορίες καθώς και εντυπώσεις κατόχων της τηλεόρασης...

...νήμα για την LCD δεν υπάρχει στο forum και αν δεν κάνω λάθος...δεν υπάρχει ούτε κάτοχος.