Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
24ώρες με το dvd , με διαλείμματα 50 λεπτών κλειστή , 10 λεπτά ανοιχτή ...
αυτο ειναι βασανο δεν ειναι τηλεοραση
δηλαδη το βραδυ θα ξυπνας ανα 50 λεπτα να την κλεινεις(η ανοιγεις εχω χασει την μπαλα) η θα αναγκασεις την γυναικα σου να το κανει για τιμωρια?
ευχομαι να βρεις την λυση αλλα αυτο το σκηνικο μου θυμιζει τεχνολογικο μεσαιωνα:tdown:[/quote
H αλλοιως μια plasma .........Bukowski![]()
Πιο πολυ στεχαχοριεμαι που βρισκει πατημα ο vasdar, καταλαβες δηλαδη?![]()
Είδες καμιά βελτίωση?
Nαι, ναι πασχαλιτσα. Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.
Χθες ηρθαν σπιτι απο την agb και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να εγκαταστησουν το "μηχανακι" τους σε εμενα γιατι ταχα μου βλεπω μονο ενα καναλι.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι χθες μου παρουσιασε προβλημα και στα αθλητικα. Εδειξε την Παναθα να δεχεται 4 τερματα. Το ειχε κιαλος αυτο το προβλημα?
Ίδια τηλεόραση έχω, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ χθες...Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι χθες μου παρουσιασε προβλημα και στα αθλητικα. Εδειξε την Παναθα να δεχεται 4 τερματα. Το ειχε κιαλος αυτο το προβλημα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.