Aίγαγρος ,Tι λες τωρα...........

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Κοιτάξτε αυτό το φράγμα καλά !!!!!!!!!

Cingino-Dam.jpg

Ρίξτε του μια κοντινή ματιά !!

Cingino-Dam-Ibex1.jpg

Και τώρα ακόμη πιο κοντά !!

Cingino-Dam-closeup-of-Ibex.jpg

Αν είναι δυνατόν !!!!!!!

Και εγώ το ίδιο είπα !!!!!!

young-alpine-ibex.jpg

2-Alpine-Ibex.jpg

Είναι Euopean Ibex και τους αρέσει να τρώνε τα βρύα, τις λειχήνες και να γλείφουν το αλάτι από τον τοίχο του φράγματος.

http://www.youtube.com/watch?v=SR9k76OxzfA

Το είδα και θυμήθηκα έναν φίλο που μου έλεγε ότι στα μέρη του κυνηγούσαν τέτοια ζώα με μόνο όπλο το ... σαπούνι.

Απλά έβλεπαν σε ποιες απότομες πέτρες συνήθιζαν να στέκονται τα ζώα, πηγαίναν και τις άλειφαν με σαπούνι και μετά περίμεναν να ξαναπάει το ζώο.

Τώρα βέβαια για ν'αλείψεις τις πέτρες αυτού του φράγματος με σαπούνι πρέπει να είσαι ο R. Messner

Το είδα και θυμήθηκα έναν φίλο που μου έλεγε ότι στα μέρη του κυνηγούσαν τέτοια ζώα με μόνο όπλο το ... σαπούνι.

Απλά έβλεπαν σε ποιες απότομες πέτρες συνήθιζαν να στέκονται τα ζώα, πηγαίναν και τις άλειφαν με σαπούνι και μετά περίμεναν να ξαναπάει το ζώο.

Τώρα βέβαια για ν'αλείψεις τις πέτρες αυτού του φράγματος με σαπούνι πρέπει να είσαι ο R. Messner

Σαν τους καραγκιόζηδες που ψαρεύουν με δυναμίτη ένα πράμα..............

Γιατί νομίζεις ότι το μόνο ζώο που αυξάνει τους πληθυσμούς του στο πλανήτη είναι ο άνθρωπος?

Ο άνθρωπος και τα παράσιτα...

ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΡΗΜΝΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΕ ΗΜΙΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ.

Γενικά τα κατσίκια, τα οποία θα σφαγιαστούν ηλιθιωδώς για άλλη μια φορά σε λίγες μέρες είναι τόσο θαυμάσιο ζώο!

Το 4Χ4 της φύσης. Μπορείς να κάτσεις με τις ώρες να το χαζεύεις με τις ικανότητες ισορροπίας που έχει.

ναι αλλά δεν "σκαρφαλώνουν" σε φράγματα και απόκρημνες πλαγιές !

:grandpa:

Εχεις απόλυτο δίκιο .............. μόνο σε δίδυμους πύργους πάνε!:smash:

Και της qatar Χρηστο, αντιλοπη θαρρω πως ειναι btw .....

Αν θυμάμαι καλά την λένε Goat Airlines αλλά θα σου σε μερικές μέρες Ντίνο............ άσε που πετάω με τα "πλοία" τους απόψε!

Amazing Creativity - Qatar Airways Logo

I'm not sure if it is logo designer's amazing talent or I'm seeing things which are not there due to the travel boredom. Take a look at the Qatar Airways logo. It is a Goat (YES IT IS!). But if you you see it from another angle it looks like a bird either sitting on a branch or soaring up or diving down. Pretty cool eh?

Here is the original logo (a goat)

QA01.jpg

and here are the rotated versions (a bird)

QA02.jpg
QA03.jpg
QA04.jpg

Oh and by the way I'm writing this from Doha Airport, Qatar waiting for 14 hrs flight to Washington DC, so please excuse my over-imagination if any. And Yes- I manipulated these images using online image manipulator.. too much free time on hand.

http://hyperbird.blogspot.com/2007/07/amazing-creativity-qatar-airways-logo.html