Αίμα,sex και μαγεία.Σκέτα.Χωρίς ζάχαρη...

red-hot-chili-peppers-mothers-milks.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αίμα,sex και μαγεία.Σκέτα.Χωρίς ζάχαρη...

Ε, ας τα πούμε και μιά ακόμα, δεν πειράζει :smile:

Θα μας τιμήσεις με την γνώμη σου μια ακόμα φορά για το μουσικό περιεχόμενο;

Εγώ δεν γράφω το δικό μου γιατί θα παρεξηγηθώ καθώς είμαι οτι πλησιέστερο σε φανατικό οπαδό τους και δεν είμαι καθόλου (μα καθόλου όμως !) αμερόληπτος :2thumb22sup:

Αλλο παρουσιάζουμε καί άλλο λέμε καμιά κουβεντούλα.

+100

Ωραίος ο Νικόλας :a0210:
Είναι περίεργο πόσο "στραβά" τους είδα στην αρχή και ποσο απωθητικά ελκυστικοί μου γίναν μετά.
Ήταν η εποχή που είχα κουλάρει γενικά και δεν κολούσαν με τα τότε ακούσματα μου.
Φίλος μου, φανατικός τους, με έπρηξε "ακου" και "άκου".
Eίχε βρεί και κάτι αρχαία ΚEF (με το οβαλ το B139) σε ένα πατάρι, τους κάναμε το evaluation καθημερινώς με RHCP και έτσι κόλλησα. :guitarist:

Πιστεύω πως το ‘Blood Sugar Sex Magik’ είναι το κορυφαίο τους, αν και προσωπικά μου αρέσει πολύ και το "One Hot Minute", με τον Navarro στη θέση του Frusciante.

Μονο και μονο να δει καποιος την εισαγωγη απο τη συναυλια στο Slane Castle αρκει για να τους καταταξει στις τοπ 5 mega μπαντες σημερα.
Μια ακομη εξαιρετικη παρουσιαση απο τον Νικο, back door man.

Σωστός!!

Ίσως επειδή ήταν το πρώτο άκουσμα από αυτούς...

Παρολαυτα δεν θα έλεγα οτι με χαλάει ένα άλμπουμ σαν το -εμπορικό- Carlifornication...φωνητικά τουλάχιστον,το βρίσκω θαυμάσιο....Το Blood Sugar ήταν κάπου στο ενδιάμεσο...η χρυσή τομή που λέμε....πολυσυλλεκτικό με μια λέξη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αίμα,sex και μαγεία.Σκέτα.Χωρίς ζάχαρη...

Ε, ας τα πούμε και μιά ακόμα, δεν πειράζει :smile:

Θα μας τιμήσεις με την γνώμη σου μια ακόμα φορά για το μουσικό περιεχόμενο;

Ηθελα να πω πως, σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερθει, μπορει να ψαξει και να βρει περισσοτερα σχολια στο φορουμ σχετικα με αυτον τον δισκο.

Ίσως επειδή ήταν το πρώτο άκουσμα από αυτούς...

Παρολαυτα δεν θα έλεγα οτι με χαλάει ένα άλμπουμ σαν το -εμπορικό- Carlifornication...φωνητικά τουλάχιστον,το βρίσκω θαυμάσιο....Το Blood Sugar ήταν κάπου στο ενδιάμεσο...η χρυσή τομή που λέμε....πολυσυλλεκτικό με μια λέξη...

Μα το Californication είναι πολύ καλό άλμπουμ. Έχει φοβερά τραγούδια μέσα. Απλά δεν έχει βάθος σαν ήχος και περισσότερο σαν νόημα.

Μονο και μονο να δει καποιος την εισαγωγη απο τη συναυλια στο Slane Castle αρκει για να τους καταταξει στις τοπ 5 mega μπαντες σημερα.
Μια ακομη εξαιρετικη παρουσιαση απο τον Νικο, back door man.

Κι εγώ έχω την ίδια αίσθηση Πάνο. Το feeling σε συναυλίες τους πρέπει να είναι απίστευτο. Θα θελα πολύ να τους δω, αν κι έχω μία επιφύλαξη γιατί τώρα αν έρθουν θα έρθουν χωρίς τον Frusciante.

To Blood Sugar Sex Magic στέλνει για χόρτα την πλειοψηφία των 70's με άνεση. Εκεί έχει στηριχτεί κιόλας.

Αυτή είναι πραγματικά μία πολύ μεγάλη μπάντα των καιρών μας.

Aπό όλες τις απόψεις.

Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να τοποθετηθώ (για πολλά χρόνια το εξώφυλλο του δίσκου ήταν το avatar μου εδώ μέσα).
Μιλάμε για το άλμπουμ που καταπλάκωσε σαν οδοστρωτήρας τα alternative στέκια της εποχής και που ακούγοντάς το νιώθεις να σφραγίζει μια για πάντα τον όρο funk/rock. Όλα στο νήμα.. παιξίματα, συνθέσεις, έμπνευση, μελωδίες, attitude..

Όσοι το αγαπάτε πραγματικά αξίζει να δείτε πως ακριβώς ηχογραφήθηκε μέσα από το ανεκτίμητο dvd "Funky Monks". Κλεισμένοι σε μια τεράστια βίλα έξω από το L.A. για δυό μήνες.
41DFoyHSHJL._SL500_AA300_.jpg

RESPECT στη παρουσίαση!:worshippy:

παντως 90ς ειχαν φοβερα ροκ αλμπουμς

rage against the machine - RATM
metallica - load :))
smashing pumkins - melon collie.....
nin- downward spiral/fragile
tool-aenima
sublime-sublime
pj harvey - to bring you my love

nirvana/soundgarden/radiohead/ κτλ....
καλα ειναι και τα 70ς, αλλα πολυ καιρος εχει περασει:)))))

παντως 90ς ειχαν φοβερα ροκ αλμπουμς

rage against the machine - RATM
metallica - load :))
smashing pumkins - melon collie.....
nin- downward spiral/fragile
tool-aenima
sublime-sublime
pj harvey - to bring you my love

nirvana/soundgarden/radiohead/ κτλ....
καλα ειναι και τα 70ς, αλλα πολυ καιρος εχει περασει:)))))

Άπειρα, που να τα γράφουμε τώρα. Μόνο οι Tool, οι Metallica και οι Kyuss είχαν κοντά δέκα.-bye-

end of :offtopic: