Αιμοδοσία - Αιμοπετάλια

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
721
NeverLand
Η 2 ετών κόρη αδελφικών μας φίλων, η μικρή Αθηνά, μπήκε στο Παίδων την περασμένη Κυριακή όπου και διαγνώσθηκε λευχαιμία.....

Ζητάμε την βοήθεια σας στην διαδικασία της αιμοδοσίας - αιμοπεταλίων.

Η παροχή αιμοπεταλίων γίνεται μόνο στο νοσοκομείο Παίδων (Γουδί) στο όνομα Μυλωνάκη Αθηνά.

Τηλέφωνο αιμοδοσίας Παίδων : 2132009327

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεισφορά σας σε αυτήν την προσπάθεια.

αυριο το πρωι θα προσπαθησω να ειμαι στο Παιδων Στελιο.

υγ

επειδη μιλαει συνεχεια το τηλεφωνο τους μπορεις να μαθεις τι ωρα παιρνουν αιμοπεταλια και αν πρεπει να εχω κλεισει πρωτα τηλεφωνικο ραντεβου ? Η ληψη αιμοπεταλιων ειναι χρονοβορα για αυτους και μπορει να απαιτει ραντεβου πριν.

kosh σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Δεν χρειάζεται ραντεβού απ'οτι μου είπαν και είναι καθημερινά από 08:30 - 17:30. Τα ΣΚ είναι μέχρι τις 12:30

Και πάλι ευχαριστώ πολύ

Τελικά για αιμοπετάλια χρειαζόταν ραντεβού, είχες δίκιο. Απλά από το τηλέφωνο τα εξήγησαν λίγο αλαλούμ.

@ Vlasidis

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Αίμα μπορείτε να δώσετε οπουδήποτε. Αιμοπετάλια μόνο στο Παίδων

Μήνυμα από τον Χριστόφορο (Πατέρας Αθηνάς)

8a i8ela na sas euxaristiso gia tin sygkinitiki kinitopioisi sas

Pros to paron exoume kalypsei tin zitisi se aimopetalia (gia to epomeno 20mero)

Se 20 meres peripou isos sas aposteiloume minima ek neou gia to 8ema ton aimopetalion

H aimodosia mporei na synexisei se osous exoun ton xrono k tin kali dia8esi paroxis aimatos

Gia tin dieukolinsi sas apostelo tis parakato plhroifories pou aforoun to kentro aimodosias tou nosokomiou Paidon

Amodosia Paidon Aglaia Kyriakou

Ka8imerina (09.00 - 17.30)

Savatokyriako (09.00-12.30)

Tilefono: 2132009327

Sas euxaristoume olous mazi k ka8e 1 ksexorista gia tin parousia sas

Mylonakis Xristoforos

To kinito mou : 6948890581