Άινεν Τρόπισεν Φάντασυ!

tsip

AVClub Addicted Member
19 January 2008
1,912
Cambridge
Παλια καλη ατάκα απο τον κλάσσικο γερμανικο "ερωτικο" κινηματογραφο, για το μηχανημα που ακολουθεί...

TEC TC-820

139,90 ευρω

TC-820_F.jpg

TC-820_B.jpg

"The TC-820 is a compact and stylish 15 watt stereo audiophile-grade integrated amplifier which uses Tripath's highly respected TA-2024 output chip and digital power processing technology. This design offers both the audio fidelity of a Class AB design and the power efficiency of a Class D amplifier. Class T operation produces very little heat, keeping the need for heavy heat-sinking to a minimum while conserving energy and permitting very efficient battery operation, if desired."

http://cgi.ebay.de/TEC-TC-820-Vollv...hZ019QQcategoryZ22509QQtcZphotoQQcmdZViewItem

http://www.hifi-shop-nunsdorf.de/english/TC-820-Amp.html

δεν ξέρω τι και πως, αλλα εγω θα παραγγειλω ενα. Μπορει να φαινεται του γκουντ του μπυ τρου, αλλα αν παιζει οπως το τρεντς μου αρκει. Χωρια που στα προσεχως υπαρχει και το TC-840,μαλλον με περισσοτερα βατ.

Είναι φθηνότερο,πιό καλοφτιαγμένο και με περισσότερες ευκολίες.

Οταν το πάρεις μας λές τι άκουσες.

Μαλιστα!

Ειχα διαβασει καλα λογια για τον προενισχυτη της ιδιας εταιρειας (δεδομενου του πολυ χαμηλου κοστους). Ελλειψη φωνο στον 820 θα παω μαλλον και για το φωνο της εταιρειας (το παλιο project phono-box που ειχα σταματησε να δουλευει πριν μια εβδομαδα στα καλα καθουμενα). Θα σας κρατήσω ενήμερους, αν και η συγκριση που θα κάνω θα ειναι "οτι ακουν τα αυτακια μου" γιατι δεν εχω ακουσματα απο καλα μηχανηματα.

Αν παντως τον εχει ακουσει καποιως θα ηθέλα την γνώμη του

Για οποιον ενδιαφέρετε, μόλις έμαθα απο το μαγαζί οτι ο TC-840 θα ειναι διαθέσιμος απο τον Οκτωμβρη και θα συμπεριλμαβανει phono stage μαλλον μονο για κινητου μαγνήτη. Οποτε προχωράω για την παραγγελία του TC-820.

Μια ερώτηση για οποιον μπορει να καταλάβει απο την φωτογραφία, η εισόδοι για τα ηχεία ειναι μπανάνα?Αυτες που ξερω μεχρι τώρα ειναι οι απλες που βάζεις το καλώδιο μέσα. Αυτο σημαίνει οτι πρέπει να βάλω βύζματα στα καλώδια των ηχειων μου?

Ευχαριστω

Είναι γνωστές πολυφορεμένες φθηνές μπόρνες.
Έχουν οπή στο σπείρωμα για γυμνό καλώδιο αλλά δέχονται και φρούτα!

οκ οποτε γυμνο καλωδιο προς το παρον (κατηραμενο μηνιατικο). Το μηκος του καλωδιου των ηχείων (περιπου 2-3 μετρα) παιζει ρολο στον συγκεκριμενο ενισχυτη δεδομενου της χαμηλης ισχυς του?

Πρόσεχε μόνο όταν θα βάζεις τα καλώδια,γιατί οι μπόρνες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους...

Το οποιο τη συνεπαγεται?...συγνωμη για το πληθος των ερωτησεων, αλλα δεν εχω εμπειρια απο μηχανηματα αλλα εκτος των δικων μου

Δεν πρέπει τα καλώδια ν' ακουμπήσουν-ακουμπάνε μεταξύ τους.

Φιλε Dipie, τελικα αλλαξα τα βύσματα των καλωδιων (techlink) με "διχαλα" (ελπιζω να τα λεω σωστα) για τις μπορνες των ηχείων και "μπανανα" για τον ενισχυτη. Τα βυσματα ειναι αρκετα καλη ποιοτητα και ολα εγιναν απροβληματιστα (φοβού την ασχετοσύνη). Αν και δεν υπαρχει γυμνο καλωδιο, να χρησιμοποιησω μονοτικη ταινια για την ενωση της ακρης του βυσματος με το καλώδιο (με εκνευριζουν τα υπολειμματα κόλλας) ή υπαρχουν καλτσακια στο εμπορειο για αυτην την δουλεια....ελπιζω τα καλτσακια να ειναι
"επιστημονικη" ορολογια και να μην πεσει πολυ δούλεμμα. Ολα αυτα αναμενοντας την αφιξη του ενισχυτη.

Ευχαριστω και παλι

Παρακαλώ...
Ωστόσο ΠΡΟΣΟΧΗ,άν τα δίχαλα που έβαλες ,άκουμπήσουν-ακουμπάνε μεταξύ τους είναι το ίδιο πράγμα με τα γυμνά καλώδια.Είτε καλώδια γυμνά είτε βύσματα στα άκρα καλώδια ηχείων δεν πρεπει να ερχονται σ' επαφη μεταξύ τους.

αυτο που γραφεις το παρατηρησα εχθες, οπου εχοντας βιδωσει χαλαρα τις μπορνες οι διχαλες (οι οποιες ειναι θηρια σε μέγεθος) ειχαν την ταση να ακουμπανε, για αυτο και σκεφτηκα να βάλω μια μονωση στις ακρες. Βεβαια με ενα καλο βιδωμα οι διχαλες ειναι τσολιαδες.

ευχαριστω Διονυση

Σήμερα το πρωι παρέλαβα τον ενισχυτη. Δεν εχω προλαβει να τον ακουσω ακομη. Ο TC-820 ειναι πολυ μικρος, αλλα οχι τοσο ωστε να σου δημιουργει τα ψυχολογικά του trends (1/2 μπλακσκατουλι, ως μοναδα μετρησης). Φαινεται και δείχνει καλοφτιαγμενο και στιβαρο για τα λεφτα του. Το πάνελ του ειναι αλουμινενιο και δειχνει ιδαιτερα ομορφο, αλουμινενιο ειναι επισης και το ρυθμιστικο εντασης και λαμαρινα το υπολοιπο κουτι. Οι υποδοχες rca ειναι επιχρυσες, αρκετα στιβαρες και δεν κουνιουνται ουτε με στενα καλώδια. Οπως εμαθα πολυ καλα τελευταια, οι επαφες για τα ηχεια εχουν υποδοχες για γυμνο καλωδιο και μπανανα βυσματα, με επιχρυσο εσωτερικο και πλαστικο καλυμμα.

Ποδαρακια εχει απλα συλικονατα. Το τροφοδοτικο του ειναι switching 12V 3.3 Α και κουμπωνει απ ευθειας στην πριζα. Γενικα ειναι ενα όμορφο μηχανημα, ελπίζω να παιζει και καλη μουσικη.

Λόγω ελειψης αναφόρων στο ιντερνετ μπορουμε να θεωρησουμε οτι το φορουμ εχει την παγκοσμια αποκλειστικοτητα :fahne90:

περισσοτερες πληροφοριες και πρωτες εντυπωσεις το βραδυ, μαζι με καποιες φωτο

κοστος μαζι με μεταφορικα 156 ευρω,

Οι πρώτες εντυπώσεις μετα απο 3 ωρες παιξιματος ειναι πολυ θετικές συγκριτικα με τον παλιο μου ενισχυτη (technics su-500) τοσο σε λεπτομερεια στα όργανα οσο και στο ευρος της εικονας. Καταρχην η ενταση που με απασχολουσε λογο των λίγων βατ στα roister status 1 των 89db, ειναι απλα οπως και του technics. Επαιζα στο 1/3 και 1/4 της διαδρομης του ρυθμιστικου εντασης, καπου κοντα στα 90db, χωρις καποιο ιχνος παραμορφωσης. Γενικα για τον χωρο μου δεν βρηκα καποιο θεμα ως προς την ενταση.

Καποιος συμφορουμιτης αναφορικα με τον trends ειχε πει οτι ο ενισχυτης ξεμπροστιαζει τις κακες παραγωγες και αυτο παρατηρησα και εγω. Πιο συγκεκριμενα με το τελευταιο cd του τζαζ και τζαζ και το Gravity του Jesse Cook, η μουσικη αν και με ενα αστροτο ουσιαστικα μηχανημα ηταν απλά αψογη στα αυτια μου. Αυτες οι μεσαιες που τοσα εχουν υποθει, ηταν απλα καταπληκτικες. Ειλικρινα σε πολλα σημεια νομιζα οτι τοσο καιρο ακουγα μουσικη απο χωνι. Τωρα σε κακες παραγωγες garage punk που εχω αφθονες, οσο και εγχωριου ελληνικου αγγλοφωνου ροκ, θα ηθελες να μην εχει τοση λεπτομερεια ο ενισχυτης, αν και αλλη μια αγωνια μου καθυσηχαστηκε ακουγοντας αυτα τα cd....ο ενισχυτης ροκάρι, και στον χωρο μου βγαζει την ενταση που έχω συνηθισει.

Θα επανέλθω με τις ακουστικες εμπειριες μου, μολις γραψει λιγο ακομη ο ενισχυτης.

Τώρα απο ποιοτητα κατασκευης, εχω εντοπισει δυο μικρα φάουλ, τό ένα ειναι το ρυθμιστικό της εντασης που αν και έχει πολυ καλη απόκριση οταν τον γυρνάς αισθάνεσαι οτι ξύνετε στο πάνελ. Το δευτέρο εχει να κάνει μάλλον με τον χωρο μου, οπου έχω διάφορα θέματα με τον στατικο ηλεκτρισμό, δυο τρεις φορες που ακούμπησα το μηχάνημα με τσίμπησε και δεν ξέρω που μπορει να οφείλετε αυτο. Οσο για φωτό θα ανέβασω κάποιες απόψε

Παντος ξεκινισες με διαθεση για πειραματισμό και αυτό μετράει πολύ. Ευχομαι καλο ακουστο.
Περιμένουμε με αγωνία το srip-teeeeessseeee :-)

σε ευχαριστω πολυ, δεν θα γλυτωσει απο το στριπ τιζ αυτο ειναι σιγουρο, τα κατσαβιδια μου τρωγονται :FSGSFGS4:

Μερικες φωτογραφίες, εξωτερικο εσωτερικο και οι συνδεσεις αφιερωμενες στον Dipie. Το 2024 βρισκεται αναποδα στην υπεριψωμενη πλακετα

Attachments

• r00003.jpg
    r00003.jpg
    83.7 KB · Views: 60
  • r00005.jpg
    r00005.jpg
    92.3 KB · Views: 56
  • r00006.jpg
    r00006.jpg
    102.7 KB · Views: 130
  • r00013.jpg
    r00013.jpg
    114.7 KB · Views: 57
  • r200011.jpg
    r200011.jpg
    142.8 KB · Views: 61
Last edited:
ειλικρινέστατα μου αρέσει η μεσσαία φωτογραφία και το μήνυμά της

μπράβο φίλε μου !

Ενδιαφέρουσα η λύση του αναποδογυρίσματος… δεν ξέρω πώς τους προέκυψε, καθώς φαίνατε να υπάρχει γενικότερα χώρος στην πλακέτα.
Μάλιστα από όσο φαίνεται το 2024 πραγματικά δεν έχει ανάγκη για ψήκτρα.- Χωράει στο λιλιπούτειο trends ενώ εδώ βλέπουμε ότι ούτε καν πειράζει αν το βάλουμε μέσα σε σάντουιτς.

Εν αντίθεση με την υλοποίηση της King REX η οποία βασίζετε στο 2020 και έχουν χρησιμοποιήσει ψήκτρα.

ΑΑΑ! ξέχασα....
φσσσσίτ φίου
fiou-fiou
παντα μαρεσε το στριπ, Ευχαριστούμε!