Επανερχομαι με εντυπωσεις μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες ακροασεων.
τι να πεις.... στο θεμα για τον trends εχουν υποθει τα παντα και περισσοτερα. Δεν εχω να προσθεσω τιποτε απολυτως, δεν μπορω να τον συγκρινω με τον trends με μια πεταχτη ακροαση που εκανα στο μαγαζι του αντιπροσωπου. Οσο για το πως ακουγετε η παρακατω περιγραφη του κυριου Παναγιωτιδη για τον ta-10 με καλυπτη απολυτα:
-----------------
Το σημερινό συμπέρασμα (βραδυνό έστω) είναι ότι η μεσσαία του περιοχή είναι σχεδόν ...μαγική. Είναι σχεδόν setένια και σίγουρα λαμπάτη.
Αντίθετα τα μπάσα του είναι εκεί, ίσως όχι τόσο στρογγυλά, αλλά σίγουρα εκεί.
Με βάση τα παραπάνω ένα σύστημα που υστερεί στις μεσσαίες θα βελτιωθεί σημαντικά.
Μέταλλο, πνευστά γενικά ή πιατίνια έρχονται στο προσκήνιο και ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο, όσο καλές προσπάθειες και να έχεις κάνει μέχρι τότε.
Από την άλλη έχει ισχύ. Το άδειασμα που ανέφερα πιό πάνω ισχύει, αλλά φαίνεται να μετριάζεται με το που κερδίζει ώρες. Δεν εξαφανίζεται.
Αν όμως συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι θα ακούσεις με 1 ή 2 βατ (τα υπόλοιπα ας τα κρατήσουμε γιά headroom) ανάλογα με το ηχείο σου μπορείς να φτάσεις σχεδόν σε νιρβάνα.
------------------------
η μουσικη που του επαιξα ηταν κατα βαση ροκ, με αγαπημενα αυτα των twilight singers και afghan whigs (ειμαι Ντουλιακος τι να κανω). Η μουσικη που εβγαινε απο το συστημα μου με πηρε μαζι της αβιαστα, η λεπτομερεια του ηχου και η εικονα με εκανε πολλες φορες να τα χασω και να μεινω με το στομα ανοιχτο. Το μηχανηματακι ειναι οτι πρεπει για να μπει σε ολους τους ταξιδιωτικους καταλογους και για οσους απο εμας δεν θα καταφερουμε να κανουμε ποτε
ΑΥΤΟ
με 150 ευρω δεν υπαρχει καλυτερη εναλακτικη