Ainol Novo9 Spark Quad Core Android 4.1 Retina IPS Screen

την επιτυχια στις πωλησεις του ainol fire δυσκολα θα ξαναδουν,παντως για κινεζια αυτο δεν ειναι και ασχημο,custom roms υπαρχουν?

Απάντηση: Re: Ainol Novo9 Spark Quad Core Android 4.1 Retina IPS Screen

την επιτυχια στις πωλησεις του ainol fire δυσκολα θα ξαναδουν,παντως για κινεζια αυτο δεν ειναι και ασχημο,custom roms υπαρχουν?
Ναι .Του CT και φυσάνε .Εχει κάνει πολύ καλή δουλειά .

Στο 2ο ποστ γραφει ο DimAsi οτι το εχει εδω και 2 μηνες και ειναι ευχαριστημενος. Με βλεπω και μενα, λογω του οτι δεν ειμαι εξοικιομενος με αγορες απο το εξωτερικο. Η προσφορα της CYTA μια χαρα φαινεται.

Για λιγο που ειχα το Ainol Hero 10.1" (το επεστρεψα γιατι δεν φορτιζε αλλα ερχεται συντομα) μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλο σε ολα, χωρις κολληματα κλπ. Βεβαια ελαχιστα το δοκιμασα αλλα εντυπωσεις μπορετε να διαβασετε στο myphone.gr (Λοιπα ταμπλετς).
Βασιλη πως ακριβως θα το συνδυασεις με το squeezebox touch;

Το squeezebox touch εκει που το εχω (ρακ) δεν φαινονται τα γραμματα. Ετσι το ταμπλετ θα ειναι διπλα μου και θα δινω ασυρματα εντολες στο squeezebox touch (ειναι το αναβαθμισμενο με εσωτερικο ρολοι + εξτρα τροφοδοτικο).

Στα καταστηματα της CYTA εχουν τιμη 229 ευρω, λενε ατοκες δοσεις (εως 12) αλλα αφου πρωτα βαλουν 18 ευρω πανω στην τιμη!! Στο καταστημα που πηγα δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο και το περιμενω απο Δευτερα. Ας ελπισουμε ολα να παν καλα. Γενικα απο κατοχους διαβασα καλα λογια. Ολοι συνηγορουν οτι περνώντας τις αναβαθμισεις το μηχανημα πεταει. Απλα δεν ειναι για τελειως αδαεις. Αυτυχως εχω τον φιλο μου Λεωνιδα που εχει μαυρη ζωνη ... στους υπολογιστες!

Δυστυχως καταφερα κι εχασα τον φορτιστη. Μηπως καποιος ξερει πως μπορω να βρω απο καποιο καταστημα? (οχι εξωτερικο)