AIR-Pocket Symphony

Εγώ να δεχτώ-άντε- οτι μπορεί να χρειστώ τρία ακούσματα για να αγαπήσω το συγκεκριμένο έργο.
Αν πάλι εξακολουθεί να μη μου λέει τίποτα (όπως τώρα) τί γίνεται μετά ?

και τί γίνεται με τους δίσκους/κομμάτια που με το πρώτο άκουσμα σου προκαλούν δέος,ανατριχίλα,ρίγη και όλα τα συναισθήματα που δίνει απλόχερα η μουσική ?
Πόσων ειδών μουσικές υπάρχουν στην τελική και πόσων ταχυτήτων?

Μπορεί όντως να αλλάξω γνώμη μετά το τρίτο άκουσμα,το χρωστάω προτού το απορίψω.Μήπως όμως αυτό είναι μορφή ψυχαναγκασμού ?

Ενας μικρός προβληματισμός μόνο...

Χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια για το album...

Ελπίζω ότι δεν θα με απογοητεύσουν...το είχαν κάνει (λιγο) με το 10.000hz .Βλέπεις ,μετά απο χιλιάδες ακροάσεις των virgin suicides, premier symptomes, moon safari ήταν κάπως...

α,δεν το έχω ακούσει ακόμα...πολύ σύντομα όμως!

Εγώ να δεχτώ-άντε- οτι μπορεί να χρειστώ τρία ακούσματα για να αγαπήσω το συγκεκριμένο έργο.
Αν πάλι εξακολουθεί να μη μου λέει τίποτα (όπως τώρα) τί γίνεται μετά ?

και τί γίνεται με τους δίσκους/κομμάτια που με το πρώτο άκουσμα σου προκαλούν δέος,ανατριχίλα,ρίγη και όλα τα συναισθήματα που δίνει απλόχερα η μουσική ?
Πόσων ειδών μουσικές υπάρχουν στην τελική και πόσων ταχυτήτων?

Μπορεί όντως να αλλάξω γνώμη μετά το τρίτο άκουσμα,το χρωστάω προτού το απορίψω.Μήπως όμως αυτό είναι μορφή ψυχαναγκασμού ?

Ενας μικρός προβληματισμός μόνο...

Σωστος ο προβληματισμος σου φιλε θα σου αντιπαραθεσω
το δικο μου σκεπτικο.
Οσο αφορα την πρωτη περιπτωση ισως δεν σου ταιριαζει το συγκεκριμενο
αλμπουμ των air.

Oσo αφορα την δευτερη περιπτωση περι ανατριχιλας κλπ εδω σε μενα
λειτουργει ως εξης.Η θα γινει απο τα αγαπημενα μου αλμπουμ η θα παει
πολυ γρηγορα στο αρχειο λογω του οτι θα το βαρεθω συντομα.

Οσο αφορα την τριτη περιπτωση & εφοσον δεχτουμε οτι η καθε ηχογραφιση
λειτουργει διαφορετικα στον ψυχισμο του καθενος απο εμας σκεπτομενοι την γνωστη πορεια που ακολουθει ο ηχος απο τον κοχλια στους
νευρωνες του εγκεφαλου οπου γινεται & η τελικη διαδικασια οφειλουμε να
δωσουμε στον τελικο επεξεργαστη μας (τον εγκεφαλο)μια η & περισσοτερες φορες το ερεθισμα,για να εχουμε σωστο τελικο αποτελεσμα.

Σε καμια περιπτωση εδω δεν συμπεριλαμβανουμε το αποτελεσμα του
play list των απανταχου μιντια οπου παιζοντας διαρκως το ιδιο κομματι
μας κανουν πραγματι μια μορφη ψυχαναγκασμου..

Τωρα οσο αφορα για τα ειδη & τις ταχυτητες σιγουρα θα συμφωνεις &
εσυ στο οτι η μουσικη ειναι μια καλη η κακη απλα λειτουργει διαφορετικα
στον καθενα μας.

Αnyway μαλλον θα επρεπε νομιζω να ανοιξουμε ενα αλλο thread για να
μπορουμε να συζητησουμε απο εκει για αυτα,για να μην χαλασουμε το συγκεκριμενο που αφορα τον δισκο των air.-bye-

Αnyway μαλλον θα επρεπε νομιζω να ανοιξουμε ενα αλλο thread για να
μπορουμε να συζητησουμε απο εκει για αυτα,για να μην χαλασουμε το συγκεκριμενο που αφορα τον δισκο των air.

συμφωνω. αλλωστε, το αγαπημενο μου αλμπουμ, μου πηρε καπου 5 χρονια μεχρι να το "νιωσω".

εδω και κανα χρονο, μαλλον ειναι αυτο. Eιχαμε φτιαξει και ενα thread, πριν αρκετους μηνες.
bitchesbrew.jpg