Με πολύ απλά λόγια και προσπαθώντας να κατανοήσω τα πλείστα όσα έχω διαβάσει εδώ (και σε άλλα fora)
Mε 5 LCD τηλεοράσεις (Samsung X 3 - LG X 1 - PHILIPS X 1) στο σπίτι και χωρίς καμία εμπειρία από LED PLASMA OLED
Ώρα να αντικατασταθεί η Samsung 46B650 (υποβιβάζεται στο κάτω σαλόνι).
Στη θέση της σκέφτομαι να βάλω την 50άρα LB670.
Τα δεδομένα μου:
Απόσταση θέασης 2 με 2.4 μέτρα.
Γωνίες θέασης από 0 έως 60 μοίρες.
Δεξιά και αριστερά από την τηλεόραση δυο πολύ μεγάλα παράθυρα (το ένα παράλληλο και το άλλο κάθετο προς τη TV) -> μεγάλο ποσοστό των ωρών θέασης σε αρκετά φωτεινό περιβάλλον. Σπανιότατα θεάσεις σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον.
Κυρίως Digea και .mkv
Ελάχιστο XBOX 360
Από αυτά που διαβάζω τείνω προς την LG.
Ιδανικά δεν θα ήθελα να περάσω τα 750 ευρώ, γιαυτό και δεν κοιτάω κατά 55 μεριά...
Την έχω δει live και με ικανοποίησε (χρήστης με πολύ βασικές ανάγκες και προσδοκίες).
Γνώμες, συμβουλές παρακαλώ?
Mε 5 LCD τηλεοράσεις (Samsung X 3 - LG X 1 - PHILIPS X 1) στο σπίτι και χωρίς καμία εμπειρία από LED PLASMA OLED
Ώρα να αντικατασταθεί η Samsung 46B650 (υποβιβάζεται στο κάτω σαλόνι).
Στη θέση της σκέφτομαι να βάλω την 50άρα LB670.
Τα δεδομένα μου:
Απόσταση θέασης 2 με 2.4 μέτρα.
Γωνίες θέασης από 0 έως 60 μοίρες.
Δεξιά και αριστερά από την τηλεόραση δυο πολύ μεγάλα παράθυρα (το ένα παράλληλο και το άλλο κάθετο προς τη TV) -> μεγάλο ποσοστό των ωρών θέασης σε αρκετά φωτεινό περιβάλλον. Σπανιότατα θεάσεις σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον.
Κυρίως Digea και .mkv
Ελάχιστο XBOX 360
Από αυτά που διαβάζω τείνω προς την LG.
Ιδανικά δεν θα ήθελα να περάσω τα 750 ευρώ, γιαυτό και δεν κοιτάω κατά 55 μεριά...
Την έχω δει live και με ικανοποίησε (χρήστης με πολύ βασικές ανάγκες και προσδοκίες).
Γνώμες, συμβουλές παρακαλώ?