Αιρετικός, άσχετος, ή απλά λογικός? LG 50LB670

scalpel

New member
16 December 2007
79
Θεσ/νίκη - Λεμεσός
Με πολύ απλά λόγια και προσπαθώντας να κατανοήσω τα πλείστα όσα έχω διαβάσει εδώ (και σε άλλα fora)

Mε 5 LCD τηλεοράσεις (Samsung X 3 - LG X 1 - PHILIPS X 1) στο σπίτι και χωρίς καμία εμπειρία από LED PLASMA OLED

Ώρα να αντικατασταθεί η Samsung 46B650 (υποβιβάζεται στο κάτω σαλόνι).

Στη θέση της σκέφτομαι να βάλω την 50άρα LB670.

Τα δεδομένα μου:

Απόσταση θέασης 2 με 2.4 μέτρα.
Γωνίες θέασης από 0 έως 60 μοίρες.
Δεξιά και αριστερά από την τηλεόραση δυο πολύ μεγάλα παράθυρα (το ένα παράλληλο και το άλλο κάθετο προς τη TV) -> μεγάλο ποσοστό των ωρών θέασης σε αρκετά φωτεινό περιβάλλον. Σπανιότατα θεάσεις σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον.
Κυρίως Digea και .mkv
Ελάχιστο XBOX 360

Από αυτά που διαβάζω τείνω προς την LG.
Ιδανικά δεν θα ήθελα να περάσω τα 750 ευρώ, γιαυτό και δεν κοιτάω κατά 55 μεριά...
Την έχω δει live και με ικανοποίησε (χρήστης με πολύ βασικές ανάγκες και προσδοκίες).

Γνώμες, συμβουλές παρακαλώ?

Η συγκεκριμένη υστερεί σε μαύρο και αντίθεση σε σύγκριση με την υφιστάμενη τηλεόρασή σου. Αν δεν είχες πρόβλημα με τις γωνίες θέασης έως τώρα, κοίτα καλύτερα για κάποια τηλεόραση με VA ή παρεμφερές panel. Η Sony W705 είναι αρκετά καλή επιλογή, όπως και οι Samsung σειράς 6 στις 48" και 50" εντός του budget σου.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι με ελκύει (θεωρητικά πάντοτε) το καλό "Smart" στοιχείο της LG και (αιρετικό ίσως) το passive 3D της.

Την Sony 705 δεν την είχα συμπεριλάβει στη λίστα υποψηφίων - θα τη δω κι αυτήν.

Ευχαριστώ και πάλι.

Το μόνο ίσως μειονέκτημα της Sony W705 είναι πως δεν περιστρέφεται στην βάση της. Καλό είναι να το έχεις υπόψιν.