Airport Base Station απορίες...

Δηλαδη μονο απο το speedtouch πρεπει να τα ανοιξω ,το airport να το αφησω ετσι?

Από το Speedtouch 530 πρέπει να πάς στις advanced ρυθμίσεις και να δημιουργήσεις μια καινούργια εισαγωγή με τα δικά σου στοιχεία δηλ. το IP address και το port. Δές την φωτο.

Attachments

• Picture 1.jpg
    Picture 1.jpg
    111.8 KB · Views: 8
Εβγαλα τα ματια μου...... τα ports δεν ανοιγουν με τιποτα!!!!Το τρελο ειναι οτι με το speedtouch τα ports ηταν οκ.Σιγουρα κανω κατι λαθος!!!Πρεπει να βαλω και outside port Mιχαλη?

Οι σωστές ρυθμίσεις για το NAT στο Azureus είναι πονεμένη ιστορία φίλε μου. Εγώ είχα φάει αρκετές ώρες για να το ψάξω το θέμα. Το πρόβλημα είναι πως δεν θυμάμαι πλέον τι σκ@τ@ είχα κάνει τότε. Δες εδώ και προσπάθησε να λύσεις το πρόβλημα. Το παραπάνω άρθρο είναι πολύ λεπτομερές και πιστεύω πως θα σε βοηθήσει.

Από την άλλη μεριά πάντως το azureus τουλάχιστον κάνει την δουλειά του (download/upload) ακόμη κι αν έχεις το NAT πρόβλημα. Οπότε μην χολοσκάς.

Tα ports στο azureus επιτελους ανοιξαν,ολα jet set ,το airport extreme πραγματικα πεταει!!!!

Μπράβο mettas! Αν θέλεις μπορείς να γράψεις κι έναν οδηγο σε νέο thread πως τα έφτιαξες, ώστε να τοποθετηθεί στην σχετική υποκατηγορία, για να υπάρχει εκεί και για όλους τους υπόλοιπους.

θα προσπαθήσω αν και δεν ξερω πως να βαζω εικονες μεσα στο thread