Airtickets.gr - Εχετε εμπειρίες?

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Θα ήθελα να ξέρω αν έχετε ποτέ αγοράσει εισητήρια από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πρακτορείο ή ακόμα και πακέτο διακοπών. Το βλέπω εδώ και 2-3 μέρες, έχει πολύ καλές τιμές αλλά δεν έχει τύχει κάποιος γνωστός μου να έχει αγοράσει από εκεί.
Για αυτό θα ήθελα να ξέρω αν έχετε προσωπικές εμπειρίες ή ακούσει γενικά κάτι.
Θέλω σιγά σιγά να προγραμματίσω τις διακοπές του Φεβρουαρίου :grinning-smiley-043

Αν έχετε και άλλες προτάσεις, φυσικά είμαι όλο αυτιά!

Μια φορα, και ηταν ΟΚ.
Πριν κλεισεις ομως να εχεις κανει καλη ερευνα.
πχ. Εψαχνα για Μοναχο να παω τον Φλεβαρη. Στο airtickets εβγαινε κοντα στα 110, τελικα εκλεισα απο το σαιτ της Lufthansa με 90.

Υπαρχει και η λυση eazyjet, αναλογα με το που πας βεβαια.

Για που ετοιμαζεσαι ?

Πέτρο, έχεις αγοράσει μόνο αεροπορικά εισιτήρια ή έχεις κλείσει και ξενοδοχείο? Γιατί σκέφτομαι να κλείσω πακέτο από αυτούς...

Ντίνο, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Ειμαστε παρέα βασικά και ο προορισμός θα εξαρτηθεί κι από την πλειοψηφία. Σαν πρώτη επιλογή προς το παρόν έχουμε τη Ρώμη, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα αν έβρισκα καλή τιμή κάπου προς Σκανδιναβία μεριά.

για ξενοδοχειο αβλεπη www.booking.com www expedia.com

εισητηρια και απ ευθειας στα sites των αεροπορικων υπαρχουν φορες που οι τιμες ειναι χωμα....

καλο ειναι να κανεις αναζητηση μεσω airticket και μετα αφου δεις τι πεταει για ον προορισμο σου κανε κ μια επισκεψη στο site της αντιστοιχης αεροπορικης

αν δεν εχεις παει Ρωμη ..τρεχα με παρεα θα περασετε α π ι σ τ ε υ τ α αν νοικιασετε δε και σκουτερακια? απολαυση

δες aegean εχει ωραιες αφιξο αναχωρησεις για Ρωμη

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΙΣΙΤΙΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΟ anixe.gr . ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΑ.

εισητηρια και απ ευθειας στα sites των αεροπορικων υπαρχουν φορες που οι τιμες ειναι χωμα....

καλο ειναι να κανεις αναζητηση μεσω airticket και μετα αφου δεις τι πεταει για ον προορισμο σου κανε κ μια επισκεψη στο site της αντιστοιχης αεροπορικης

Συμφωνω με Larry, και προσθετω και το asiarooms.com για ξενοδοχεια.

Σε ταξιδι που ειχα κανει που περιλαμβανε 7 ξενοδοχεια, ειχα κλεισει τα 5 απο αυτο.
Το "αρνητικο" σε σχεση με το booking.com ειναι οτι πληρωνεις με την πιστωτικη σου απο πριν, ενω αν κλεισεις αο το booking.com πληρωνεις κατα την αποχωρηση.

Για Ρώμη βρήκα ήδη με Aegean, γιατί έχεις κι απευθείας αεροπλάνο από Ρόδο. Στους υπόλοιπους προορισμούς, δυστυχώς δεν γλιτώνουμε τα αεροπορικά από και προς Αθήνα, σαν ενδιάμεσο σταθμό, με συνέπεια την αύξηση του κόστους των εισιτηρίων.
Από booking.com έχω κλείσει αρκετές φορές και είναι άψογο σε γενικές γραμμές. Από expedia.co.uk ψάχνω συνήθως για να δω προορισμούς κι άλλες πληροφορίες.
Προτιμώ όμως στο τέλος να αγοράζω από Ελλάδα, γιατί προτιμώ να πληρώνω μετρητά και να μην χρεώνω συνέχεια την πιστωτική.

Απάντηση: Re: Airtickets.gr - Εχετε εμπειρίες?

+1

Απάντηση: Re: Airtickets.gr - Εχετε εμπειρίες?

Το "αρνητικο" σε σχεση με το booking.com ειναι οτι πληρωνεις με την πιστωτικη σου απο πριν, ενω αν κλεισεις αο το booking.com πληρωνεις κατα την αποχωρηση.

Εννοείς ότι σου τραβάνε τα λεφτά κατά την κράτηση από την αρχή?

ναι με booking.com πληρωνεις απ ευθειας στο ξενοδοχειο
εχουν Ελληνικο site και αμεση απαντηση σε προβληματα

το asiatravel.com απιστευτες τιμες σε σημειο που να νομιζεις οτι ειναι μουφα αλλα ειναι κορυφη σε προορισμους Ασιας

Μάλιστα. Εχει πολύ ψάξιμο η υπόθεση τελικά. Το κακό είναι ότι είμαστε σίγουροι οι 6 και μπορεί να είμαστε τελικά και 12 άτομα, οπότε άντε τώρα να ψάξεις για τόσους πολλούς!
Για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, πώς ξεκινάμε το ψάξιμο? Εσείς συνήθως όταν ξεκινάτε αναζήτηση για ένα σας ταξίδι, ποια βήματα κάνετε?

ναι με booking.com πληρωνεις απ ευθειας στο ξενοδοχειο
εχουν Ελληνικο site και αμεση απαντηση σε προβληματα

το asiatravel.com απιστευτες τιμες σε σημειο που να νομιζεις οτι ειναι μουφα αλλα ειναι κορυφη σε προορισμους Ασιας

και οχι μονον

Re: Απάντηση: Airtickets.gr - Εχετε εμπειρίες?

Μάλιστα. Εχει πολύ ψάξιμο η υπόθεση τελικά. Το κακό είναι ότι είμαστε σίγουροι οι 6 και μπορεί να είμαστε τελικά και 12 άτομα, οπότε άντε τώρα να ψάξεις για τόσους πολλούς!
Για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, πώς ξεκινάμε το ψάξιμο? Εσείς συνήθως όταν ξεκινάτε αναζήτηση για ένα σας ταξίδι, ποια βήματα κάνετε?

Βημα πρωτο: Προορισμος φυσικα -bye-

Συμφωνειστε για το μπατζετ των αεροπορικων και των ξενοδοχειων. Επειτα αποφασιστε αν θα πατε για τουρισμο ή για διακοπες. Πολυ βασικα αυτα τα δυο για μεγαλες παρεες. Βαση αυτων βρειτε τον καταλληλο προορισμο.

Από Ρώμη που ήμουν πάντως διαφήμιζε μια προσφορά για αεροπορικό εισιτήρια 50 ευρώ προς Σουηδία με επιστροφή.

Συμφωνειστε για το μπατζετ των αεροπορικων και των ξενοδοχειων. Επειτα αποφασιστε αν θα πατε για τουρισμο ή για διακοπες. Πολυ βασικα αυτα τα δυο για μεγαλες παρεες. Βαση αυτων βρειτε τον καταλληλο προορισμο.

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι κι εγώ.
1. Προορισμό
2. Μπάτζετ

Ομως αν βρεις στο ίδιο μπάτζετ άλλο προορισμό, τότε τι γίνεται? Ξαναπάς στο βήμα 1? :grinning-smiley-043