Εγω τους χρησιμοποιώ συχνά για αναζήτηση και αφού βρω αυτό που θέλω πάω και το αγοράζω στην ίδια ακριβώς τιμή από τον τοπικό μου πράκτορα...
Πανο 12 ατομα και χαβαλες δεν γινετε ....ειναι σοβαρα τα πραγματα και θα υπαρξουν και διαφωνιες και διχονοιες οσο κολητοι και αν ειστε ...ειδικα ο διοργανωτης δηλαδη εσυ θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη που το οργανωσες
ΠΧ 6 γυναικες να αποφασιζουν που θα πανε(πατε) το πρωι στην Ρωμη....ΤΕΛΟΣ
υστερα ...χαλια το ξενοδοχειο ο ενας ...εμ θα μπορουσε να ηταν καλυτερο, η αλλη ....ο Μητσος ειχε βρει ενα στην via Veneto μιση τιμη ο παραλλος ....χαλια το δωματιο....
δεν σου λεω τραπεζι για δωδεκα, ταξι για δωδεκα,μπαρ για δωδεκα
ΜΑΧ 2 ζευγαρια
ΙΜΗΟ παντα
Τα ξενοδοχεία τα κλείνω από το www.venere.comΑυτό ακριβώς έκανα μέχρι και σήμερα :a0210:
Σου δίνει όμως και ο τοπικός σου πράκτορας τις ίδιες τιμές, ιδίως στα ξενοδοχεία?
To πιο καλό ταξίδι το κάνει κάποιος μόνος του. Μετά με το ταίρι του. Μετά γίνεται επαγγελματικό ταξίδι (δηλ. με περιορισμούς).
Πρεπει να φτιαξω εναν οδηγο με τα ΟΧΙ των διακοπων. #1 πανε οι διακοπες με ιστιοπλοικο και μαλιστα ιδιοκτητο και χωρις πληρωμένο σκιπερ. Μιλαμε για ποσοστα αποτυχιας που αγγιζουν το 99%...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.