Airtickets.gr - Εχετε εμπειρίες?

Διαφωνω. Ολα ειναι θεμα μπατζετ και διαθεσης. Π.χ. με 500 για μια εβδομαδα, ΜΗΝ πας στη Μυκονο. Ειναι αυτοκτονια. Για εξωτερικο, αν δεν εχεις αρκετα χρηματα, μην πας πχ, Παρισι, Λονδινο, Ντουμπαι. Ειναι πολεις που συνεχως θα βλεπεις πραγματα που χρειαζονται να ξοδεψεις χρηματα. Συναυλιες, θεατρα, εκθεσεις, εστιατορια, εκδρομες κτλ. Με λιγα χρηματα, καλες επιλογες ειναι η Κροατια, η Σλοβενια, ακομα και η Ισπανια και φυσικα το Βερολινο!!! Τελεια πολη για παρεα.

Πανο τοτε ξεκινα αντιστροφα τα βηματα

Μπατζετ-προορισμος

Αλλα οτι και αν κανεις υπομονη, γιατι οσο ηρεμος και αν εισαι καποια στιγμη θα χτυπησεις κοκκινο:violent-smiley-030: οταν πρεπει να φερεις σε ισοροπια το προγραμμα για 6 12(ακομη δυσκολοτερο το εγχειρημα) ατομα.

Καλά Πέτρο, τα ευκόλως εν νοούμενα μην τα λέμε...:grinning-smiley-043

Εδώ για 3 μέρες στην Αθήνα που ήμουνα πριν 10 μέρες, όταν επέστρεφα από τη Βουδαπέστη και μου φύγανε 1000 .

Οταν λέω μπάτζετ, απλά εννοώ αεροπορικά+ξενοδοχείο.

Επισης, ειναι πολυ δυσκολο να πετυχει ο τουρισμος με πολλα ατομα. Αν πηγαινατε σε κανα θερετρο για μπανια, πχ Μαυρικιος, θα ηταν ΟΚ. Για πολη ομως, μεχρι να ξυπνησουν ολοι, να αποφασισουν αν θα πανε πρωτα για καφε και μετα στην εκθεση, αν θα φανε στα ΜακΝτοναλντς ή σε εστιατοριο κτλ εχει περασει η ημερα με τσακομους και μουτρα.

Και προσεχε μην φερει κανενας την ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ γκομενα του. Παει, χαλασε το ταξιδακι. Γκαραντί αυτο που σου λεω.

Εγω τους χρησιμοποιώ συχνά για αναζήτηση και αφού βρω αυτό που θέλω πάω και το αγοράζω στην ίδια ακριβώς τιμή από τον τοπικό μου πράκτορα...
Πάντως στις πτήσεις χαμηλού κόστους δεν τα έχουν όλα´ή δεν τα βρίσκει πάντα όλα το σύστημά τους, έτυχε να βρω τέτοια πτηση μία φορά που αυτοί δεν την ανέφεραν

Απάντηση: Re: Airtickets.gr - Εχετε εμπειρίες?

Εγω τους χρησιμοποιώ συχνά για αναζήτηση και αφού βρω αυτό που θέλω πάω και το αγοράζω στην ίδια ακριβώς τιμή από τον τοπικό μου πράκτορα...

Αυτό ακριβώς έκανα μέχρι και σήμερα :a0210:

Σου δίνει όμως και ο τοπικός σου πράκτορας τις ίδιες τιμές, ιδίως στα ξενοδοχεία?

Πανο 12 ατομα και χαβαλες δεν γινετε ....ειναι σοβαρα τα πραγματα και θα υπαρξουν και διαφωνιες και διχονοιες οσο κολητοι και αν ειστε ...ειδικα ο διοργανωτης δηλαδη εσυ θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη που το οργανωσες

ΠΧ 6 γυναικες να αποφασιζουν που θα πανε(πατε) το πρωι στην Ρωμη....ΤΕΛΟΣ

υστερα ...χαλια το ξενοδοχειο ο ενας ...εμ θα μπορουσε να ηταν καλυτερο, η αλλη ....ο Μητσος ειχε βρει ενα στην via Veneto μιση τιμη ο παραλλος ....χαλια το δωματιο....

δεν σου λεω τραπεζι για δωδεκα, ταξι για δωδεκα,μπαρ για δωδεκα

ΜΑΧ 2 ζευγαρια

ΙΜΗΟ παντα

Last edited:
Eμ, αυτο λεω κι εγω... 12 ατομα ειναι μονο για το κατω Κουφονησι. Μια παραλια και τελος. Πως να διαφωνησεις εκει?

εδω τσακωθηκαμε 4 ζευγαρια αν θα δειπνησουμε στις 9 ή στις 10 στο μοναδικο εστιατοριο που ειχε το resort:slapface::slapface:

Πανο 12 ατομα και χαβαλες δεν γινετε ....ειναι σοβαρα τα πραγματα και θα υπαρξουν και διαφωνιες και διχονοιες οσο κολητοι και αν ειστε ...ειδικα ο διοργανωτης δηλαδη εσυ θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη που το οργανωσες

ΠΧ 6 γυναικες να αποφασιζουν που θα πανε(πατε) το πρωι στην Ρωμη....ΤΕΛΟΣ

υστερα ...χαλια το ξενοδοχειο ο ενας ...εμ θα μπορουσε να ηταν καλυτερο, η αλλη ....ο Μητσος ειχε βρει ενα στην via Veneto μιση τιμη ο παραλλος ....χαλια το δωματιο....

δεν σου λεω τραπεζι για δωδεκα, ταξι για δωδεκα,μπαρ για δωδεκα

ΜΑΧ 2 ζευγαρια

ΙΜΗΟ παντα

+1000
Be prepared Pano -bye-

Πρεπει να φτιαξω εναν οδηγο με τα ΟΧΙ των διακοπων. #1 πανε οι διακοπες με ιστιοπλοικο και μαλιστα ιδιοκτητο και χωρις πληρωμένο σκιπερ. Μιλαμε για ποσοστα αποτυχιας που αγγιζουν το 99%...

Re: Απάντηση: Re: Airtickets.gr - Εχετε εμπειρίες?

Αυτό ακριβώς έκανα μέχρι και σήμερα :a0210:

Σου δίνει όμως και ο τοπικός σου πράκτορας τις ίδιες τιμές, ιδίως στα ξενοδοχεία?
Τα ξενοδοχεία τα κλείνω από το www.venere.com
Ουσιαστικά κάνεις κράτηση με πιστωτική, που μπορείς να ακυρώσεις μέχρι και 2 η 3 μέρες πριν την αναχώρηση σου και πληρώνεις επι τόπου στο τελος της διαμονής σου (σου έρχεται όμως αμεσα vaucher σε εμαιηλ και κινητό). Επίσης τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως χώρας προορισμού, τα κλείνω από αγγλικές ή ιρλανδικές εταιρείες που έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές...(ενοικιάζουν για όλη την χρονιά αυτοκίνητα απο ντόπιες εταιρείες)
Οσο για τον πράκτορα, συνήθως παίρνω ίδια ή καλύτερη τιμή απο αυτήν που βρήκα στο airtickets

Πολύ καλό site το venere.com και δεν το ήξερα. Thanks Φίλιππε :grinning-smiley-043

Παιδιά, 3 ζευγάρια είμαστε και μάλλον αυτοί θα πάμε. Οι υπόλοιποι είπανε ότι θα το σκεφτούν, αλλά μέχρι τότε, επειδή τους ξέρω καλά, εμείς θα έχουμε ήδη κλείσει τις διακοπές μας κι αυτοί ας σκεφτούν μετά τι θα κάνουν, αν αλλάξουν γνώμη, που δεν το βλέπω δηλαδή...

Ας μην βγαίνουμε από το θέμα μας με αυτά, είναι γνωστά όλα αυτά που λέτε, τα γνωρίζω αλλά απλά τα αγνοώ. Όταν πηγαίνω διακοπές, με όποιον και να είμαι, θα κάνω αυτά που θέλω κι όποιος θέλει ακολουθεί. ;)

Τέσπα, οπότε πρέπει να καταλήξω στον προορισμό με λίγα λόγια (Ρώμη το πιθανότερο, αλλά και το Βερολίνο που ανέφερε ο Πέτρος μου μπήκε στο μυαλό...) και μετά βλέπουμε για εισιτήρια και ξενοδοχείο τις φθηνότερες τιμές που μπορώ να βρω.

Κανέναν προορισμό ωραίο τώρα έχετε να προτείνετε, μήπως να έριχνα κι εκεί μια ματιά? Πράγα, Βουδαπέστη, Παρίσι έχουμε πάει. Ντουμπάι και αφρικανικές χώρες αποκλείονται. Διάρκεια ταξιδιού όχι περισσότερο από 1 εβδομάδα (έχουμε και δουλειές :FSGSFGS4:)

Να προσθέσω επίσης ότι δεν μας ενδιαφέρει η θάλασσα, θέλουμε αξιοθέατα γενικά να δούμε και να φάμε καλά :eating:

Καλά είναι τα ταξίδια μόνος σου με τη γυναίκα σου, αλλά κάποιες φορές θέλεις και καλή παρέα (τουλάχιστον εγώ έτσι είμαι). Θέλεις να πιεις έναν καφέ, να πεις 2-3 βλακείες να γελάσεις, γενικά όλα τα καλά που έχει μια καλή παρέα.
Εννοείται φυσικά ότι πας με φίλους που ξέρεις από πριν, όσο μπορείς πάντα, ότι δεν θα έχεις προβλήματα στην εκδρομή.

Πρεπει να φτιαξω εναν οδηγο με τα ΟΧΙ των διακοπων. #1 πανε οι διακοπες με ιστιοπλοικο και μαλιστα ιδιοκτητο και χωρις πληρωμένο σκιπερ. Μιλαμε για ποσοστα αποτυχιας που αγγιζουν το 99%...

Όχι με γκρουπ
Όχι τον Αύγουστο
Όχι φαγητό μέσα σε ξενοδοχεία
Όχι σε σουβενίρ της πλάκας
Όχι σε κιτς παραστάσεις σκηνοθετημένης αυθεντικότητας
Όχι σε μέρη που σου κάνουν "καμάκι" για να φάς, να πιείς ή να ψωνίσεις
Όχι ταξίδια με άτομα που ψάχνουν για πιτσαρία στην Ταυλάνδη
Όχι σε ξενοδοχεία 5+ αστέρων όπου η κοκα κόλα κάνει 10 ευρώ και σε περιμένουν με πετσέτα να σου σκουπίσουν τα χέρια όταν βγεις από την τουαλέτα.
Όχι ταξίδια με αποκλειστικό σκοπό τα 4s (Sun, sea, sand, sex)
Όχι ταξίδια γαιτανάκι συγκοινωνιών