ΑΙΣΧΡΟ ΚΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καλά... Και ο Willy το coyote είναι ένας ηλίθιος καπιτάλας που αντί να χαλάει τα λεφτά του σε πυραύλους, δυναμίτη και λοιπά crazy machines για να πιάσει το Beep Beep θα μπορούσε να πάρει μερικές μερίδες από το πλησιέστερο KFC...

Α ναι... Ξέχασα... Μετά δεν θα υπήρχε το comic...
Όπως μάλλον δεν θα είχε πλάκα να βλέπεις στην ηλικία των 5-10 χρονών έναν νομοταγή, εργατικό και καλό οικογενειάρχη καραγκιόζη που θα πάλευε για το μεροκάματο...
Πολύ Matrix κατάσταση λέμε! :p

Υπάρχουν/υπήρχαν ένα σωρό ωραία κινούμενα σχέδια για να δει ένα παιδάκι: Ντόναλντ ντακ, Ροζ πάνθηρας, Tweety, ο βασιλιάς των λιονταριών, κλασσικά παραμύθια σε κινούμενα σχέδια όπως η λίμνη των κύκνων, η χιονάτη (και οι εφτά βαρβάτοι:flipout:) και ένα σωρό άλλα για να δει ένα παιδάκι... Τα περισσότερα από αυτά αν τα πετύχω σε κανένα κανάλι κανένα Σάββατο πρωί, τα βλέπω ευχαρίστως και τώρα... εκτός από το τελευταίο που δεν το βρίσκεις Σάββατο πρωί @#$#

Δεν είναι τυχαίο που ο Καραγκιόζης έχει καθιερωθεί σαν "βρισιά" -bye-

Last edited:
Ε καλά, και ο Donald Duck είναι τεμπέλης, γκαντέμης, λίγο βλάκας και ξεσπάει στα ανίψια του αλλά δεν το κάναμε θέμα... :flipout:
Όπως και ο Skroutz θεωρείται χαρακτηρισμός...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε χαρακτήρας έχει κάποια γνωρίσματα από τον δημιουργό του και δεν αντιπροσωπεύει ντε και καλά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου που γεννήθηκε!

asystriaellinasefefefeffe.jpg

Ρατσιστική αφίσα για τους Έλληνες

Δεν εννοουσα οτι θα εχεις σκασει στα γελια ή οχι, αλλα δεν πειραζει.

Οχι μωρέ..Τί νά μάς αξίζει??
Αλλοίμονον.
Νά μάς στείλουν στο Νταχάου οι Γερμανοί μάς αξίζει..:flipout::flipout:

Αρχίζει το πράμα και θυμίζει μαύρα σκοτάδια τού Μεσαίωνα..
Σέ λίγο οι ''κυβερνήτες'' θά μάς μοιράζουν τζάμπα μαστίγια γιά νά αυτομαστιγωνόμαστε και νά ζητάμε συχώρεση απ´τόν ''Καλό Γερμανό'':drummer::drummer:

Φταίξαμε ,Αμαρτήσαμε...Τιμωρήστε μας νά τό χαρούμε..:D:D

Επειδή από τα λεφτά που φαγώθηκαν δεν έβαλα στην τσέπη μου ούτε δεκαράκι, με ενοχλεί.
Τους άλλους, που τα φάγανε ή βολεύτηκαν με τον Α ή τον Β τρόπο πιθανόν να μην τους ενοχλεί...

Προσωπικά νοιώθω σαν σκυλί που το αφήνουν νηστικό και το δέρνουν και από πάνω επειδή μία γάτα έκλεψε το φαγητό του σπιτιού...
Το πότε το σκυλί θα πιάσει στα δόντια του αυτή τη γάτα δεν ξέρω... Και ποιος θα τη γλυτώσει μετά...

Επειδή από τα λεφτά που φαγώθηκαν δεν έβαλα στην τσέπη μου ούτε δεκαράκι, με ενοχλεί.
Τους άλλους, που τα φάγανε ή βολεύτηκαν με τον Α ή τον Β τρόπο πιθανόν να μην τους ενοχλεί...

Προσωπικά νοιώθω σαν σκυλί που το αφήνουν νηστικό και το δέρνουν και από πάνω επειδή μία γάτα έκλεψε το φαγητό του σπιτιού...
Το πότε το σκυλί θα πιάσει στα δόντια του αυτή τη γάτα δεν ξέρω... Και ποιος θα τη γλυτώσει μετά...

Ετσι ακριβώς είναι. Πάντα οι ίδιοι αναγκάζονται να την πληρώσουν και πάντα είναι αυτοί που έχουν το λιγότερο μερίδιο ευθύνης. Θα μου πεις βέβαια ποιός ψήφισε όλους αυτούς που αφήνεις να σε καταντούν έτσι και που σε κάνουν να ντρέπεσαι που ζεις στη χώρα αυτή ?

Απάντηση: Re: ΑΙΣΧΡΟ ΚΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

μπα ... εχουν φροντισει το σκυλι να ειναι σε κωμα

.

Σε κώμα δεν είναι... Ούτε ευθύνεται για αυτό.
Από κουτάβι το φοβερίζουν με την εφημερίδα και του έχει μείνει κουσούρι...
Κάποια στιγμή παίζει να του έκαναν δώρο και ένα σκυλόσπιτο στον κήπο για να μη βρέχεται και νοιώθει ευγνώμον προς αυτόν που μένει στο μεγάλο σπίτι...