Απάντηση: Re: Απάντηση: Αισχροκέρδεια και θράσος.........
εμ...αυτο που το πας ξεχασα να το αναφερω οτι τα ματια μας τρεχανε απο δακρυα σαν να ημουν στην πρωτη γραμμη των ''γνωστων αγνωστων'' και σκαγανε διπλα μου τα δακρυγονα!!! πραγματικα πηγαμε στις 10 και 01:00 ειχαμε φυγει..οταν ηρθαμε σπιτι με την γυναικα μου βουρ για ντουζ μπας και ξεβρομισουμε...
Φυσικά σου αξίζουν. Στο χέρι σου είναι να διαγράψεις μονοκονδυλιά τέτοιου είδους "διασκέδαση". Εάν θυμάμαι καλά τελευταία φορά που πήγα σε τέτοιου είδους σκηνή ήταν προ ...χμ... 10ετίας ή 9ετίας (Γαλάνη-Τσανακλίδου στο ΦΙΞ εάν θυμάμαι, αυτές μεν υπέροχες οι δε συνθήκες -παρόμοιες αυτών που περιγράφεις- χάλια) οπότε απλώς είπα δεν ξαναπάω. Μόνο σε μικρότερους χώρους και όχι τέτοιας αντίληψης, πλέον. Που κι εκεί σιγά-σιγά λόγω καπνού δεν.... δεν ξέρω μήπως έχει αλλάξει τίποτα με τα νέα μέτρα (δεν το πιστεύω).
εμ...αυτο που το πας ξεχασα να το αναφερω οτι τα ματια μας τρεχανε απο δακρυα σαν να ημουν στην πρωτη γραμμη των ''γνωστων αγνωστων'' και σκαγανε διπλα μου τα δακρυγονα!!! πραγματικα πηγαμε στις 10 και 01:00 ειχαμε φυγει..οταν ηρθαμε σπιτι με την γυναικα μου βουρ για ντουζ μπας και ξεβρομισουμε...