Αιτούμαι

Καλήμερα σε όλο το φόρουμ.:grinning-smiley-043
Μελος του φόρουμ souzakias Supreme Member, με ημερομηνία εγγραφής: Jul 2008...αιτούμαι κύριοι του team avclub.gr, 25 ήμερη άδεια. Για να προβώ σε ψυχαναλυτική θεραπεία, καθώς επίσης και καλοκαιρινές διακοπές. Αρχή γενόμενης από σήμερον έως στης 22/8/2010.
Παρακαλώ να μου δώσετε και 4 ημερας οδοιπορικά για να μεταβώ εις την Τουρκιά-Τραπεζούντα-πανάγια Σουμελά.

Να φανταστώ ότι εμπίπτει στην κατηγορία Ανακοινώσεις ? :D

Τον τελευταίο καιρό δε θυμάμαι να έχουμε αλυσοδέσει κάποιον για να μη πάει διακοπές – και δε νομίζω να κάνουμε εξαίρεση ούτε για εσένα :D

Καλό ταξίδι, και να δεις που ακόμα και στην Τραπεζούντα θα βρεις πρόσβαση να τρυπώσεις στο forum:-)

Καλήμερα σε όλο το φόρουμ.:grinning-smiley-043
Μελος του φόρουμ souzakias Supreme Member, με ημερομηνία εγγραφής: Jul 2008...αιτούμαι κύριοι του team avclub.gr, 25 ήμερη άδεια. Για να προβώ σε ψυχαναλυτική θεραπεία, καθώς επίσης και καλοκαιρινές διακοπές. Αρχή γενόμενης από σήμερον έως στης 22/8/2010.
Παρακαλώ να μου δώσετε και 4 ημερας οδοιπορικά για να μεταβώ εις την Τουρκιά-Τραπεζούντα-πανάγια Σουμελά.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΑΝΑΨΕ Κ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.

Αξιότιμε Κε Souzakia,

Θα Σας παρακαλέσουμε η αίτησις σας να κατατεθεί εις πενταπλούν, δεόντος "χαρτοσεσημασμένη" καί τα δε αντίτυπα να επικυρωθούν εις το πλησιέστερο Αστυνομικόν Τμήμα, ούτως ώστε διανεμηθούν εις τους Αξιότιμους συντονιστάς των κατηγοριών που συμετέχετε.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ...................... (καί να προσπαθήσεις να βρείς κανά κουτουκάκι με μεζέδες καί "καθαρό" ρακί)! :fahne90:

τελευταια στιγμη μας το λες?
επρεπε η αιτηση να κατατεθει τουλαχιστον ενα μηνα πριν!
Τουτεστιν απορριπτεται προς αποφυγην παρομοιων καταστασεων στο μελλον!!

καλα να περασεις!!!-bye-

Δηλαδή μας απειλείς ότι θα επιστρέψεις ξεκούραστος ??????? :D

ωχχχχχχχχχχχ......:bang: