Υπάρχει μια ιδέα για το τελικό κόστος ;
Βλέπω εναλλακτικές για πολλαπλά ντακ που θα πέρνουν είσοδο από ψηφιακό κροσόβερ
Αυτές οι ολοκληρωμένες λύσεις με τα ψηφιακά κροσόβερ πάσχουν από τα ενσωματωμένα ντακ που έχουν και είναι της πλάκας
Και φυσικά στα παραπάνω δεν περιλαμβάνεται το αναλογικό στάδιο, το οποίο μπορεί να είναι από ένας τελεστικός μέχρι το discreet που σχεδιάζει ο Κώστας.
Κανείς δεν σε εμποδίζει όμως εναλλακτικά να φτιάξεις κάτι σαν την δοκιμαστική πλακέτα που είχαμε βγάλει. Πολύ χαμηλό κόστος και πολύ αξιοπρεπείς επιδόσεις.
Στο μυαλό μου είσαι Σάββα.
Το πρόβλημα ομως κατα γενική ομολογία σε οτι συζήτηση εχω παρακολουθήσει ειναι η ψηφιακή εξασθένηση,τα εχουμε ξαναπεί άλλωστε,ειτε αυτή εφαρμόζεται στον υπολογιστή ειτε στο κομμάτι που σχεδιάζουμε.
Βεβαίως οι διορθώσεις ειναι συνήθως μικρές και δεν πιάνουμε το οριο,θεωρητική ειναι πιο πολυ η απορία.
Καλημέρα Ντίνο. Είμαστε ανοιχτεί σε προτάσεις, οπότε αν μας προτείνεις κάτι εναλλακτικό είναι καλοδεχούμενο.
Αυτές τις μέρες δοκιμάζω το κύκλωμα που παρουσίασα, αν δω ότι προχωράει όπως θέλω θα σου φτιάξω μία πλακέτα και θα σου τη στείλω να τη μετρήσεις.
Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω. Το όριο των μετρήσεων είναι τουλάχιστον 120db THD + N ενώ οι γεννήτριες έχουν παραμόρφωση -110 έως -140 db. Σαββατοκύριακο συνήθως είμαι ελευθέρως οπότε ακόμα και ένα ταξίδι είναι Ο.Κ για όποιον θα ήθελε να έρθει. (το φαγητό και το τσίπουρο είναι δωρεάν).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.