AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Το μόνο που παίρνω στο serial monitor είναι:

Serial port initialized
I2C port initialized

Τα καλώδια τα έλεγξα, είναι εντάξει (Μάλλον τα είχες αλλάξει εσύ)
Επιβεβαίωσέ μου μόνο αν το AK449_PDN πηγαίνει στην ακίδα 3:PC13 του I2C_ISOL1B

Σωστά.

Παίζεις με την τελευταία διαθέσιμη έκδοση του stm32duino core, έτσι; Το έχεις κατεβάσει πρόσφατα;

Μάλλον δεν το είχαν στείλει καθόλου και το έστειλαν με ταχυμεταφορική.

Τυχαία μπήκα στη σελίδα την ΑΚΜ και είδα ότι θα κυκλοφορήσουν το 4493 που είναι η αναβάθμιση του 4490. Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει στο ντακ μας;

Πως ανεβάζουμε τον κώδικα στο stm32?
Μετά από τρεις ώρες μπόρεσα να επικοινωνήσω με το στμ και να τεστάρω το blink.
Έχω κατεβάσει ότι βιβλιοθήκη έχεις ανεβάσει Δημήτρη αλλά δεν ξέρω τι να τις κάνω.
Επίσης θυμάμαι ότι στην βιβλιοθήκη του si πρέπει να παραμετροποιήσουμε την συχνότητα έναρξης. Where is that?

Πριν από κανα-δυο μήνες είχα ξεκινήσει να φτιάχνω ένα βίντεο για το πως ανεβαίνει ο κώδικας στο stm32. Ποτέ δεν το ολοκλήρωσα 100%, αλλά και όπως είναι αυτή τη στιγμή βγάζεις άκρη:

https://youtu.be/sGMbM_2oi8I

Η συχνότητα έναρξης δίνεται από τον κατασκευαστή.. πηγαίνεις εδώ: https://www.silabs.com/products/timing/lookup-customize και περνάς το part number όπως το γράφει πάνω του το Si570 σου.

Όπως τα κοιτάς από πίσω, όταν το πρόγραμμα τρέχει είναι και τα δύο (άνω και κάτω) δεξιά.
Όταν θα περάσεις το προγραμματισμό, θα πρέπει το από κάτω να είναι αριστερά και μόλις το uploading τελειώσει επιτυχώς, το μεταφέρεις δεξιά για εκτέλεση. Διαφορετικά εάν κάνεις επανεκκίνηση θα δεις άσπρη οθόνη.

Είδα την γραμμή έχει δυο αν έχει αγοραστεί από mouser/eBay.
Τώρα έχει # στον ποντικα και //# στο eBay.
Το δικό μου είναι από eBay άρα βγάζω τις κάθετους και τις βάζω στον πόντικα, σωστά;
Η συχνότητα είναι η σωστή στον κώδικα.

όταν ολοκληρωθεί το dac καλό θα ήταν να υπάρξει στην αρχή του νήματος ένας οδηγός κατασκευής και όλα τα bom που χρειάζονται ,γιατί το νήμα ειναι αρκετά μεγάλο και κάπου χανόμαστε η υπάρχουν και σημεία τις κατασκευής που δεν τα εχουμε αναφέρει ποτέ