AK4490EQ x2pcs + AK4118BTL DACs

ναι μια χαρα, θα βαλω και καμια φωτο απο μεσα μολις το μαζεψω λιγο γιατι τωρα ειναι μια μακαροναδα μεσα:)

Εγώ είμαι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Η πλακέτα όπως ήρθε με ένα τροφοδοτικό με ΛΜ317 που ειχα από τον παλιό μου προενισχυτή.
Είδα το λινκ που έβαλες και σκέφτομαι να τα πάρω τα τροφοδοτικά. θα πάρω τεσσερα. Δύο για το avcc και άλλα δύο για το +- 15...

παρε και ενα για ρολοι αν θες μετα...εχω βαλει ξεχωριστη τροφοδοσια και για αυτο
δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη λυση βεβαια, μηπως εχουν να προτεινουν και κατι αλλο εδω τα παιδια στο φορουμ

Η αλλαγη στο ρολοι, μαζι με τον τελεστικο (αν ειδα καλα απο τις φωτογραφιες εχεις βαλει 627?) και τον πυκνωτη στην εξοδο.
Ολα αυτα στα μεσα Ιανουαριου οταν επιστρεψω.
Την ταση στα τροφοδοτικα του λινκ που εβαλες την ρυθμιζεις γεφυρωνοντας?
Για 15 βολτ ? Δεν ειναι και πολυ κατατοπιστικος ο τυπος ...

και εγω στην αρχη δεν καταλαβα:)....το default ειναι 1.4 και μετα προσθετεις αναλογα με τι θες να εχεις στο Output...
τους δινω 5V και βγαζω 3.3V...
ο τελεστετικος δεν θυμαμαι τι ειναι αλλα οχι 627, ειναι μονός ο οπα, μπορεις να τον βαλεις αλλα θες adaptor

Ισως εκανα λαθος. Ειναι μονος βεβαια, αλλα υπάρχει ενα ανταπτορ που εχει εναν απο πανω και αλλον ενα απο κατω.
Αν βρω καπου αντοπτορ απο ενα διπλο σε δυο μονους, θα βαλω 627, εχω πολλους ...
Αν καταλαβαινω καλα, για να παρεις τα 15, θα πρεπει να του δωσεις 16,4 ?

to input στο datasheet λεει μπορει να ειναι απο 3V μεχρι 36V οποτε μπορεις να δωσεις οτι θες στο intput φανταζομαι...
εγω βαζω στο Input 5V ....default βγαζει 1.4V οτι και να βαλεις στο Input , οποτε πχ για να παρεις 3.3V βραχυκυκλώνεις με κολλητηρι 1.6 0.1 και 0.2 και σου βγαινει 1.4+1.6+0.1+0.2 = 3.3V....τα υπολοιπα φανταζομαι γινονται θερμοτητα:)

μου εχουν καει 2 κινεζικα αμανερο μεχρι στηγμης, εχω τωρα και το γνησιο αλλα φοβαμαι να το βαλω μην το καψω.
εχει κανεις καμια ιδεα γιατι καινε?
το κοιταω τωρα και το τσιπακι της ατμελ ζεσταινεται αρκετα μετα απο λιγο , τσεκαρα και εξωδους , εχουν ταση τα πινακια
βασικα δεν μου καιγονται, αλλα δεν βγαζει μουσικη το δακ, σαν να μην παιρνει σημα

Εγώ έχω 2 γνήσια Amanero εδώ και 4(?) χρόνια και δεν είχαν ποτέ πρόβλημα.

Έχει περάσει από τα χέρια μου και κινέζικο, το οποίο επίσης όσο το είχα δουλέψει (για δοκιμές) δεν είχε θέμα αξιοπιστίας (είχε βέβαια τα γνωστά άλλα..).

Απ' ότι ξέρω τουλάχιστον άλλος ένας φίλος παίζει με κινέζικο χωρίς πρόβλημα.

ειναι αναλογα με το τι τους κανεις ,αλλα ο παυλος μου ειπε οτι του καηκαν χωρις να εχει κανει περιεργες δοκιμες

μου εχουν καει 2 κινεζικα αμανερο μεχρι στηγμης, εχω τωρα και το γνησιο αλλα φοβαμαι να το βαλω μην το καψω.
εχει κανεις καμια ιδεα γιατι καινε?
το κοιταω τωρα και το τσιπακι της ατμελ ζεσταινεται αρκετα μετα απο λιγο , τσεκαρα και εξωδους , εχουν ταση τα πινακια
βασικα δεν μου καιγονται, αλλα δεν βγαζει μουσικη το δακ, σαν να μην παιρνει σημα

στο γνησιο ζεστενεται;

το γνησιο δεν το εχω βαλει ακομα, ειπα να δοκιμασω να βρω γιατι δεν δουλευει το κινεζικο πρωτα...
το οτι εχω κολισει μονο τα 4 πινς (MCLK, LRCK, BLCK, DATA) μηπως παιζει ρολο?
για 2 μηνες περιπου επαιξε μια χαρα, και μετα σταματησε.
επισης ειναι συνδεμενο στο ρασμπερι2, μηπως εχει ρολο και αυτο?

αν επαιξε για 4 μηνες τοτε δεν υπαρχει θεμα ,η συνδεσμογια μου φαινεται σωστη
να δεις αν δινει σωστα τις τασεις το ρασμπερι και μηπως κανει κατι οταν το κλεινεις ,με τι ταση παιζει το κινεζικο;

5 volt περνει απο usb, η ρωτας κατι αλλο?
τα τσιπακια φανταζομαι στα 3.3V το ατμελ και το cpld ειναι 1.8V
θα βαλω ενα ξεχωριστο τροφοδοτικο για το usb ναμαι συγουρος μαλλον

αν δινει σωστα τις τασεις τοτε μαλλον δεν εχει θεμα ,τα εχεις μετρησει με το αμανερο επανω η χωρις; εκτος και περναει κατι απο το usb

ααα...οκ θα το μετρησω το ρασπμπερι το βραδυ να δω τι παιζει.
το δακ του εμποριου παντως παιζει 2-3 χρονια με το ραζμπερι χωρις καπιο προβλημα:)

το γνησιο δεν το εχω βαλει ακομα, ειπα να δοκιμασω να βρω γιατι δεν δουλευει το κινεζικο πρωτα...
το οτι εχω κολισει μονο τα 4 πινς (MCLK, LRCK, BLCK, DATA) μηπως παιζει ρολο?
για 2 μηνες περιπου επαιξε μια χαρα, και μετα σταματησε.
επισης ειναι συνδεμενο στο ρασμπερι2, μηπως εχει ρολο και αυτο?

Αν όντως είχες κολλήσει μόνο τα MCLK, LRCK, BLCK, DATA χωρίς γείωση απορώ πως έπαιξε και όσο έπαιξε..

Ωπα χωρις γειωση ηταν ; Τοτε εχει απολυτο δικιο ο δημητρης σου ειπα οτι ηταν ολα οκ αλλα νομιζα οτι την εβαζες
Τωρα αληθεια πως επαιζε; Εχω ενα παρομοιο και δεν παιζει αν δεν του βαλεις την γειωση