Ακούει Κανείς Με PASS LABS?

Re: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Γειά σας, είμαι κι εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους ενός Χ250.5
Χωρίς να έχω ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στο hi end αποφάσισα να τον αγοράσω αφενός λόγω της εμπειρίας με τον γαμπρό μου ο οποίος είχε τον προηγούμενο Χ250 και αφετέρου λόγω τον εξαιρετικών reviews που διάβασα.
Τον παρέλαβα προχθές Παρασκευή και όπως αντιλαμβάνεστε είμαι στο στρώσιμο. Περιττό να αναφέρω ότι οι εντυπώσεις κατά τις πρώτες ώρες είναι εκπληκτικές.

Καλοάκουστος!!
Περιμένουμε περισσότερα και φυσικά, φώτος!!

Ευχαρίστως όποτε θέλετε!
Το ότι μένω μόνιμα στην Σύρο δεν το θεωρώ πρόβλημα, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μίνι απόδραση Σ/Κ για ακρόαση, μπιρίτσα και για βουτιές στη θάλασσα.:ernaehrung004:

Ωραία!!

Να κανονίσουμε τα φετινά γενέθλια του Avclub να γίνουν
στη Σύρο!!

CAPTAIN LERA, με την γαλερα θα παμε φανταζομαι.

μου ερχεται κατι στο μυαλο αλλα δεν το λεω.

Καλοάκουστος!!
Περιμένουμε περισσότερα και φυσικά, φώτος!!

Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες. Τις συμπίεσα αρκετά. Πιστεύω να μην κρεμάσει τίποτα.

Attachments

• 102.JPG
    102.JPG
    95.6 KB · Views: 263
  • 100.JPG
    100.JPG
    96.9 KB · Views: 190
  • 107.JPG
    107.JPG
    102.3 KB · Views: 195
  • 110.JPG
    110.JPG
    95.7 KB · Views: 240

Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες. Τις συμπίεσα αρκετά. Πιστεύω να μην κρεμάσει τίποτα.

Πω-πω το μωρό!...:SFGSFGSF:

Καλά, κούκλος!...Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι φίλε gmara!

υγ:.Φαντάζομαι ότι αερίζεται επαρκώς εκεί που είναι τοποθετημένος, σωστά?

Πω-πω το μωρό!...:SFGSFGSF:

Καλά, κούκλος!...Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι φίλε gmara!

υγ:.Φαντάζομαι ότι αερίζεται επαρκώς εκεί που είναι τοποθετημένος, σωστά?

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
Σε λίγο καιρό που θα στρώσει θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.

Για τον αερισμό, δεν σου κρύβω προβληματίστηκα κι εγώ στην αρχή.
Το έπιπλο είναι ανοικτό πίσω (δεν έχει πλάτη και όταν παίζει είναι ανοικτό και μπροστά). Μέχρι στιγμής, ακόμη και για πολύωρο παίξιμο είναι ελεγχόμενα τα πράγματα. Να δούμε το καλοκαίρι με τον καύσωνα!

Ευχαρίστως όποτε θέλετε!
Το ότι μένω μόνιμα στην Σύρο δεν το θεωρώ πρόβλημα, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μίνι απόδραση Σ/Κ για ακρόαση, μπιρίτσα και για βουτιές στη θάλασσα.:ernaehrung004:

Εκεί στη Σύρο φαίνεται ότι έχετε αρκετές μουσικές ανησυχίες πάντως ;-)
Δε ξέρω εάν γνωρίζεσαι και με τους Lerotika / swing band http://www.myspace.com/lerotika , πρόσφατα έκαναν και εμφάνιση στην Αθήνα, ο κιθαρίστας τους διατηρεί ένα όμορφο λαμπάτο Hi-fi εκτός των μουσικών οργάνων του και του σχετικού εξοπλισμού :ernaehrung004:

Φιλε με τι ηχεια τον παιζεις ?
Εγω εχω τα spendor sp 100 ,αραγε με τα spendor sp 100 θα ακουγεται καλα ?
Ηλιας

Γειά σας, είμαι κι εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους ενός Χ250.5
Χωρίς να έχω ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στο hi end αποφάσισα να τον αγοράσω αφενός λόγω της εμπειρίας με τον γαμπρό μου ο οποίος είχε τον προηγούμενο Χ250 και αφετέρου λόγω τον εξαιρετικών reviews που διάβασα.
Τον παρέλαβα προχθές Παρασκευή και όπως αντιλαμβάνεστε είμαι στο στρώσιμο. Περιττό να αναφέρω ότι οι εντυπώσεις κατά τις πρώτες ώρες είναι εκπληκτικές.

Τελικά μάλλον είναι μεγαλύτερη απ' όσο φανταζόμουν η Σύρος. Δεν τους ξέρω καθόλου.

Φιλε με τι ηχεια τον παιζεις ?
Εγω εχω τα spendor sp 100 ,αραγε με τα spendor sp 100 θα ακουγεται καλα ?
Ηλιας

Φίλε Ηλία, δεν τα γνωρίζω καθόλου τα συγκεκριμένα ηχεία. Πιστεύω πάντως ότι επειδή έχει ρεύματα, ακόμη κι αν είναι δύσκολα ηχεία δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. Τα SF Grand Piano Domus που έχω παίζουν στα 4 ωμ και στα χαμηλά βυθίζουν μέχρι και τα 3 ωμ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Δεν τους εχω δωσει ακομα ,προβληματιζομαι τι να κανω,να τους δωσω και να παρω τον PASS χ250.5 ?

Τον εχεις ακουσει?