Ακούει Κανείς Με PASS LABS?

Απάντηση: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ' εὐτελείας καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας

:D :D :D

Re: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Ένα οφ αλλά δεν άντεξα

Ποιός είναι ο πιο σύντομος διάλογος σε ανδρικές τουαλέτες; - Επ! - Ωπ!

μ'αυτα και μ´αυτα μονον 2 χρηστες εμφανιστηκαν. τελικα η εταιρια δεν εχει ρευμα στο φορουμ η και στην Ελλαδα.

Απάντηση: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Πάντως σίγουρα υπάρχουν πολλά μέλη της DIY που έχουν κατασκευάσει τα σχέδια του κυρίου Pass... ρώτησε και εκεί!

Απάντηση: Re: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Εκεί στη Σύρο φαίνεται ότι έχετε αρκετές μουσικές ανησυχίες πάντως ;-)
Δε ξέρω εάν γνωρίζεσαι και με τους Lerotika / swing band http://www.myspace.com/lerotika , πρόσφατα έκαναν και εμφάνιση στην Αθήνα, ο κιθαρίστας τους διατηρεί ένα όμορφο λαμπάτο Hi-fi εκτός των μουσικών οργάνων του και του σχετικού εξοπλισμού :ernaehrung004:

offtopic, αλλά πάρα μα πάρα πολύ ωραία μπάντα πραγματικά.ευχαριστώ

μεχρι τωρα αγοραστο pass δεν εχει τυχη να ακουσω ποτε, απο diy ομως παρα πολλα. Αυτα που ξεχωριζω επειδη ακουω συχνα σε φιλικα σπιτια πολλα χρονια ειναι ο Α-40 και ο aleph 3.

Εχω μηχανακιδες φιλους στο Αμερικα που λενε καλα λογια για τον ΠΑΣ Χ250.5
Μπορει να μην τον ξερουμε πολυ στην Ελλαδα αλλα στο εξωτερικο βαζει κατω πολλα μηχανακια επωνυμα ,δεν λεω μαρκες γιατι δεν θα ειναι ηθικο.

Μπορεί πράγματι εδώ στην Ελλάδα, η PASS LABS να μην είναι τόσο ευρέως γνωστή, ίσως λόγο κόστους μηχανημάτων και αναιμικής πολιτικής marketing, όμως στην Αμερική θεωρείται απολύτως must εταιρεία Hi End.

Μπορεί πράγματι εδώ στην Ελλάδα, η PASS LABS να μην είναι τόσο ευρέως γνωστή, ίσως λόγο κόστους μηχανημάτων και αναιμικής πολιτικής marketing, όμως στην Αμερική θεωρείται απολύτως must εταιρεία Hi End.

Ετσι ειναι φιλε μου οι PASS LABS ειναι μηχαναρες ,αλλος εχει το ονομα στην Ελλαδα και αλλος παιζει μουσικη.

Ετσι ειναι φιλε μου οι PASS LABS ειναι μηχαναρες ,αλλος εχει το ονομα στην Ελλαδα και αλλος παιζει μουσικη.

1000++

Τις περισσότερες φορές στη ζωή υπεισέρχεται ο παράγοντας "υποκειμενικότητα". Έτσι λοιπόν και στη μουσική συνηθίζεται να λέμε ότι σε κάποιον αρέσει ο τάδε ή ο δείνα ενισχυτής γιατί έχει χαρακτήρα άλφα, ανάλυση βήτα, soundstage γάμα κ.ο.κ.

Σαν κάτοχος ενός pass labs x250.5 έχω να πω τα εξής.
Τον αγοράζεις σήμερα και για τα επόμενα 10 - 15 χρόνια ξενοιάζεις. Χαλαρώνεις και απλά ακούς μουσική.
Ο γαμπρός μου, από το 1996 μέχρι το 2006 που αγόρασε pass είχε αλλάξει 12 τελικούς ενισχυτές μερικοί εκ των οποίων κόστιζαν αρκετές χιλιάδες ευρώ. Από τη στιγμή που αγόρασε τον pass, ηρέμησε και απλά απολαμβάνει μουσική.

Ακόμη κι αν κάποιος σήμερα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει έναν pass θα πρότεινα φιλικά να βάλει και μερικά γραμμάτια παραπάνω και να τον αποκτήσει. Είναι βέβαιο ότι τα χρήματα που θα γλιτώσει μακροπρόθεσμα αναζητώντας έναν πραγματικά καλό ενισχυτή θα είναι πολύ περισσότερα.

Αν κάποιος θεωρεί ότι στα παραπάνω υπάρχει έστω ίχνος υπερβολής δεν έχει παρά να πάει και να ακούσει έναν pass. Τότε πλέον θα ξέρει και ο ίδιος!!!

Ωραία μηχανάκια με εθιστικό ήχο αλλά καίνε τα άτιμα.
Καίνε και μεταφορικά (κόστος) και κυριολεκτικά (θερμοκρασία).

kalispera! san ta pass paidia den exei,pezw me pass apo to 98 kai tora exw ta Aleph 1.2 den ftanoyne ayta poy thelw na grapso pate na ta akoysete!!!!

Φίλε l1t0h0r0, γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ..

Μιά και ξαναβγήκε το θέμα στην επιφάνεια ας πώ και μία επιφύλαξη που έχω.

Τουτέστιν τα δύστροπα ηχεία.

Έχω ακούσει τον σκαντζόχοιρο (Aleph 3) με poly Natalia και τον Χ350 με AP Tempo. Και οι δύο εξαιρετικοί. Ιδίως ο πρώτος που έχει και ονομαστική ισχύ μόνο 30W.

Ο δεύτερος "ήρεμη δύναμη" με το ηχείο που έπαιξε. Αλλά ο ιδιοκτήτης του τον έδωσε διότι όπως είπε δεν βάζει την ΔΕΗ συνεταίρο στις ακροάσεις του...

Τί γίνεται όμως με ηχεία που η σύνθετη αντίστασή τους έχει καμπύλη roller coaster;

Οι Aleph είχαν DF μονοψήφιο. Για τους Χ δεν ξέρω.

Εκεί λοιπόν έχω την επιφύλαξη. Όπως βέβαια και στην κατανάλωσή τους.

Καίνε και μεταφορικά (κόστος) και κυριολεκτικά (θερμοκρασία).

Γιώργο όλοι οι "μάτσο" ενισχυτές τραβάνε ρεύμα, δεν γίνεται αλλιώς, εκτός
αν πάει κανείς σε ψηφιακό ενισχυτή...
Από την άλλη πάλι, είναι σαν να έχεις μια Porsche και να σκέφτεσαι
να της βάλεις βενζίνη..

Γιώργο όλοι οι "μάτσο" ενισχυτές τραβάνε ρεύμα, δεν γίνεται αλλιώς, εκτός
αν πάει κανείς σε ψηφιακό ενισχυτή...
Από την άλλη πάλι, είναι σαν να έχεις μια Porsche και να σκέφτεσαι
να της βάλεις βενζίνη..

Συμφωνώ. Το εάν καίνε παραπάνω ρεύμα, ειδικά σε αυτό το επίπεδο μηχανημάτων, δεν νομίζω ότι πρέπει να το αναγάγουμε ως μείζον ζήτημα.
Απλώς ανοίγεις τον ενισχυτή, χαλαρώνεις και ακούς μουσική.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που εκείνη την ώρα σκέφτεται τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ.