Ακούει Κανείς Με PASS LABS?

Re: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

H ηλεκτρική κουζίνα,το πλυντήριο το σίδερο και τα κλιματιστικά είναι πολύ πιο σημαντκοί λόγοι για τύψεις και αυπνίες απο τον οποιονδήποτε ενισχυτή επίσης λόγω επαγγέλματος είμαι σε θέθη να γνωρίζω οτι την μεγαλύτερη συνεισφορά στην ΔΕΗ σε κάθε νοικοκυριό την κάνει το ..ηλεκτρικό ψυγείο.

Συμπέρασμα απολαύστε άφοβα!!

Απάντηση: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Εχεις την καλοσυνη να εξηγησεις,αν θελεις,γιατι ειναι πιο ενεργοβορο ενα ψυγειο,που δουλευει ολο το 24 ωρο ,απο τις υπολοιπες συσκευες που λειτουργουν σαφως λιγοτερες ωρες αλλα με υψηλοτερη καταναλωση.Επειδη το ψυγειο μου ειναι πολυ κοντα στο χωρο ακροασης,δεν το ακουω να δουλευει τοσες πολλες ωρες,εννοω τα μοτερ του.Εκτος βεβαια αν καποιοι κανουν συχνες επισκεψεις στο εσωτερικο του ψυγειου,οποτε φυσικο ειναι να καταναλωνει ρευμα,αναλογο των <θερμιδων>που καταναλωνουν οι ιδιοκτητες του

Μιά και ξαναβγήκε το θέμα στην επιφάνεια ας πώ και μία επιφύλαξη που έχω.

Τουτέστιν τα δύστροπα ηχεία.

.....

Τί γίνεται όμως με ηχεία που η σύνθετη αντίστασή τους έχει καμπύλη roller coaster;

Οι Aleph είχαν DF μονοψήφιο. Για τους Χ δεν ξέρω.

Εκεί λοιπόν έχω την επιφύλαξη. Όπως βέβαια και στην κατανάλωσή τους.

και οι Χ ειχαν προβλημα με χαμηλες αντιστασεις. Απο την Χ .5 και μετα που ηταν σημαντικη αναβαθμιση, δεν υπαρχει κανενα...

Μιά και ξαναβγήκε το θέμα στην επιφάνεια ας πώ και μία επιφύλαξη που έχω.

Τουτέστιν τα δύστροπα ηχεία.

Έχω ακούσει τον σκαντζόχοιρο (Aleph 3) με poly Natalia και τον Χ350 με AP Tempo. Και οι δύο εξαιρετικοί. Ιδίως ο πρώτος που έχει και ονομαστική ισχύ μόνο 30W.

Ο δεύτερος "ήρεμη δύναμη" με το ηχείο που έπαιξε. Αλλά ο ιδιοκτήτης του τον έδωσε διότι όπως είπε δεν βάζει την ΔΕΗ συνεταίρο στις ακροάσεις του...

Τί γίνεται όμως με ηχεία που η σύνθετη αντίστασή τους έχει καμπύλη roller coaster;

Οι Aleph είχαν DF μονοψήφιο. Για τους Χ δεν ξέρω.

Εκεί λοιπόν έχω την επιφύλαξη. Όπως βέβαια και στην κατανάλωσή τους.

100 λέει στο Owner manual του Aleph30, ο μπάρμπαPass.
Το έχω πρόχειρο, μαζί με το service manual, για όποιον το θέλει.
Και κάπου, πήρε το αυτί μου κάποιον να λέει (Floyd Toole) οτι πάνω απο 50 δεν έχει κανένα νόημα ....

DF απο 20 και πάνω είναι ok, λέει ο γεροToole και συνεχίζει:

... " Another way of saying all this is that tight, incisive, well - damped sound is the result of good speaker design not a high amplifier damping factor. "

Θα έπρεπε να έχει ηδη συλληφθεί απο την χαϊεντική αστυνομία :grinning-smiley-043

Κατ αρχην καλοριζικος gmara !!
Πολλοι θα ηθελαν να ακουσουν και να αγορασουν καποιον pass φανταζομαι
αλλα το να δωσεις 6000 χωρις την δυνατοτητα ακροασης με τα δικα σου
ηχεια ακουγεται καπως.....
Του φιλου του βγηκε η συνταγη ,υπαρχουν ομως πολλα διαφορετικα γουστα
και ηχεια ,και αυτη η απαντηση σε email που εστειλα στον αντιπροσωπο
" ακροαση μονο στον χωρο μας" μου κατσε καπως....
Μαλλον πρεπει να συσκευασω τα ηχεια μου,να βρω αλλους τρεις φιλους ,χωρις προβλημα μεσης,να τα μεταφερουμε στον αντιπροσωπο!!
:flipout:

Κατ αρχην καλοριζικος gmara !!
Πολλοι θα ηθελαν να ακουσουν και να αγορασουν καποιον pass φανταζομαι
αλλα το να δωσεις 6000 χωρις την δυνατοτητα ακροασης με τα δικα σου
ηχεια ακουγεται καπως.....
Του φιλου του βγηκε η συνταγη ,υπαρχουν ομως πολλα διαφορετικα γουστα
και ηχεια ,και αυτη η απαντηση σε email που εστειλα στον αντιπροσωπο
" ακροαση μονο στον χωρο μας" μου κατσε καπως....
Μαλλον πρεπει να συσκευασω τα ηχεια μου,να βρω αλλους τρεις φιλους ,χωρις προβλημα μεσης,να τα μεταφερουμε στον αντιπροσωπο!!
:flipout:

παλι καλα. σε εμενα αλλος εμπορος μου απαντησε οτι το μαγαζι του ειναι μικρο κ δεν χωρανε τα ηχεια μου.!!!!

Φίλε carlito έχεις δίκιο για την ακρόαση.
Είναι πολλά τα λεφτά και επειδή περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα, η ακρόαση και για μένα είναι τελείως απαραίτητη.

Αν πάντως τα πας καλά στην άρση βαρών, μια επίσκεψη στην aquarius με τα ηχεία σου, νομίζω μπορεί να σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Τώρα αν θέλεις να ακούσεις το συνδυασμό και στον δικό σου χώρο, δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει.

Το μόνο θετικό πάντως, στην όλη ιστορία, είναι πως αν με οποιοδήποτε τρόπο καταλήξεις σε Pass οι τιμές του εδώ αντιπροσώπου είναι μακράν οι χαμηλότερες (καρατσεκαρισμένο) από οποιαδήποτε market price στην Ευρώπη.

... αν σε παρηγορεί κάπως αυτό

παλι καλα. σε εμενα αλλος εμπορος μου απαντησε οτι το μαγαζι του ειναι μικρο κ δεν χωρανε τα ηχεια μου.!!!!

Τελειοοο!!!
Επρεπε να του βρεις ενα μεγαλυτερο......μαγαζι:flipout:

Φίλε carlito έχεις δίκιο για την ακρόαση.
Είναι πολλά τα λεφτά και επειδή περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα, η ακρόαση και για μένα είναι τελείως απαραίτητη.

Αν πάντως τα πας καλά στην άρση βαρών, μια επίσκεψη στην aquarius με τα ηχεία σου, νομίζω μπορεί να σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Τώρα αν θέλεις να ακούσεις το συνδυασμό και στον δικό σου χώρο, δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει.

Το μόνο θετικό πάντως, στην όλη ιστορία, είναι πως αν με οποιοδήποτε τρόπο καταλήξεις σε Pass οι τιμές του εδώ αντιπροσώπου είναι μακράν οι χαμηλότερες (καρατσεκαρισμένο) από οποιαδήποτε market price στην Ευρώπη.

... αν σε παρηγορεί κάπως αυτό

Ακομα θυμαμαι τα μπινελικια του σπιτονοικοκυρη μου που ειχε την ατυχια
να βρεθει μπροστα μου οταν θελαμε με ενα φιλο να ξεφορτωσουμε τα ηχεια
,και τα δυο μεσα σε ενα case ......
Aν μου επεφτε το λοτο ,θα επαιρνα μαλλον sovereign glory και director set,και αυτο γιατι τους εχω ακουσει και εχω αποψη,η θα δοκιμαζα και halcro
και πολλα αλλα.Ενα σετακι pass oμως με μεταχειρισμενο προ ,και καινουριο
τελικο 250.5 ερχεται πιο οικονομικο ,και αν μου εκανε ,παρεα με τα piano cera θα ηταν super!
Οι τιμες του οντως ειναι οι χαμηλοτερες στην Ευρωπη.
Καλες ακροασεις φιλε!!

Εχει ακουσει κανεις τον τελικο ΧΑ30.5 ?

Έχω τους XA60.5 αυτη την εποχή.
Από τη πρωτη στιγμή που συνδέθηκαν πηρα τηλεφωνο εναν φιλο μουσικό-παραγωγο να ερθει να ακουσει τον νέο του δισκο να μου πει ποια είναι η αληθεια....πραγματικά είναι από τις ελαχιστες φορες που με πιασανε υπαρξειακα.
Παιζει διαφορετικά από οτι εχω ακουσει σε μικροδυναμικά-λεπτομέριες, εικόνα, αρθρωση.
Ειδικά το τελευταίο δείχνει αφυσικα....φυσικό σε τετοιο βαθμό που αισθανεσαι οτι είναι πιο μεγάλη η πληροφορία από τη πραγματικότητα αχαχαχαχα
Δεν ζεσταινεται, είναι ο μόνος που ειδα τα γουφερ μου να κινούνται.
Δε κουνηθηκαν με καλά 225W τρανζιστορατα μεγαλύτερου κόστους και κουνηθηκαν με 60....
Αυτό που δεν μου αρεσε είναι οτι ξεσκεπάζει κακές παραγωγές και συμπιεσμένα αρχεία σε σημειο καποια να σε ενοχλούν καθως επίσης και η διαφορά που είχε με προ και χωρις ηταν ελάχιστη...μμμμμ

Πραγματικότητα ή αποψη???
Αν αυτη είναι η πραγματικότητα τα υπόλοιπα μηχανημάτα που εχω ακουσει παιζουν λάθος
Αν είναι αποψη είναι σε κάθε περίπτωση εξαιρετική.

Αυτό που δεν μου αρεσε είναι οτι ξεσκεπάζει κακές παραγωγές και συμπιεσμένα αρχεία σε σημειο καποια να σε ενοχλούν.....

Καλώς ήρθες στη ζώνη του λυκόφωτος ( λέγε με Hi-End) Νικόλα!

Απάντηση: Re: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Έχω τους XA60.5 αυτη την εποχή.
Από τη πρωτη στιγμή που συνδέθηκαν πηρα τηλεφωνο εναν φιλο μουσικό-παραγωγο να ερθει να ακουσει τον νέο του δισκο να μου πει ποια είναι η αληθεια....πραγματικά είναι από τις ελαχιστες φορες που με πιασανε υπαρξειακα.
Παιζει διαφορετικά από οτι εχω ακουσει σε μικροδυναμικά-λεπτομέριες, εικόνα, αρθρωση.
Ειδικά το τελευταίο δείχνει αφυσικα....φυσικό σε τετοιο βαθμό που αισθανεσαι οτι είναι πιο μεγάλη η πληροφορία από τη πραγματικότητα αχαχαχαχα
Δεν ζεσταινεται, είναι ο μόνος που ειδα τα γουφερ μου να κινούνται.
Δε κουνηθηκαν με καλά 225W τρανζιστορατα μεγαλύτερου κόστους και κουνηθηκαν με 60....
Αυτό που δεν μου αρεσε είναι οτι ξεσκεπάζει κακές παραγωγές και συμπιεσμένα αρχεία σε σημειο καποια να σε ενοχλούν καθως επίσης και η διαφορά που είχε με προ και χωρις ηταν ελάχιστη...μμμμμ

Πραγματικότητα ή αποψη???
Αν αυτη είναι η πραγματικότητα τα υπόλοιπα μηχανημάτα που εχω ακουσει παιζουν λάθος
Αν είναι αποψη είναι σε κάθε περίπτωση εξαιρετική.

Νικο θελω να ακουσω....

Καπτεν με ολα τα σεταρισματα των ηχείων μου τον τελευταίο καιρό εχω αυτό το θέμα αλλά οχι τόσο!!!!
Α ρε harberth ευτυχία... ουτε καλώδια, ουτε συνοδά, ουτε παραγωγες...μονο μουσικούλα οπως παιζουν τελος παντων.

Κώστα ανοιχτά είμαστε

Last edited:

Καπτεν με ολα τα σεταρισματα των ηχείων μου τον τελευταίο καιρό εχω αυτό το θέμα αλλά οχι τόσο!!!!
Α ρε harberth ευτυχία... ουτε καλώδια, ουτε συνοδά, ουτε παραγωγες...μονο μουσικούλα οπως παιζουν τελος παντων.

Κώστα ανοιχτά είμαστε

Νικ με τι ηχεια παιζεις?
η εικονα που περιγραφεις ειναι χαρακτηριστικη των Pass x.5 και μετα.
εχουν ομως και κατι αλλο. μια "λεπτυνση" μεσοχαμηλα. το εχεις "ακουσει" αυτο?

Απάντηση: ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ PASS LABS?

Προσωπικα με τον απλο και ταπεινο μου F5 εχω παθει την πλακα μου με αρκετα απο τα χαρακτηριστικα που ανεφερθηκε ο Νικος.
Θα ηθελα να ακουσω και εναν μεγαλυτερο.
Παντως τα 4x10ιντσα των ηχειων μου τα πιανει απο τον λαιμο....

Νικ με τι ηχεια παιζεις?
η εικονα που περιγραφεις ειναι χαρακτηριστικη των Pass x.5 και μετα.
εχουν ομως και κατι αλλο. μια "λεπτυνση" μεσοχαμηλα. το εχεις "ακουσει" αυτο?

Oγιε!
Αλλά δεν είναι κατω από ~200κύκλους, φαινεται ιδαιτερα στα φωνητικά, ισως αυτός να είναι ο λόγος που ακους τοσο αναλυτικά την αρθρωση ψηλά.
Τα ηχεία είναι ιδιοκατασκευή με ομόκεντρο 2'' σε 15'' της Hemp, πάνω από 12κ παιζει το Τ90 της φοστεχ. H σχεδίαση ΒR σε κουτί 125λιτρα με συντονισμό 43κύκλους.