AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

16 July 2006
7,516
HAMBURG
Eπειδή θυμάμαι τούς περυσινούς ´αντιστασιακούς´πανηγυρισμούς με τούς άθλιους φινλανδούς-αλήθεια που βρίσκεται η ´εναλλακτική χεβυμεταλ αυτή μπουρδομπάντα?-,ας κρατηθεί το thread αυτό εδώ για να μήν έχουμε τίποτα πανηγυρισμούς πάλι εάν κερδίσει κανένα δήθεν ´αντιστασιακό ´τραγουδάκι.
To συστημα ως γνωστόν ανανεώνεται εκ τών έσω πετώντας μπανανόφλουδες και πουλώντας ´αμφισβήτηση´.-bye- -bye-

σωστο !!! :D :D σε βρισκω !!! για το συγκεκριμενο στυλ και γρουπακια της μιας μερας .......:slapface: :slapface:

οχι τιποτα αλλο ... αλλα βγαινουν μερικοι και λενε οτι προσφερουν κιολας ...

αμα ειναι να ακουω τετοια .......ρε χιλιες φορες Τερλενγκας ...... χεχε

Last edited:
18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Στο Mad.tv που είδα τις ξηφοφορίες ,προηγείται η Τάμτα με δεύτερο τον ..Σαρμπέλ (Θού Κύριε..) και τρίτον τον Δάντη !!

Και φυσικά ανήκω και εγώ στους απενοχοποιημένους εραστές της χαβαλεδιάρικης αυτής βραδυάς.Από μικρό παιδί,οπότε όσο αηδία και να κατάντησε την ώρα μας την περνάμε άνετα.

εκείνο που με ζοχαδιάζει πάντως και θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την στάση μας στον "θεσμό" είναι οτι όταν οι Σκανδιναβία ανταλάσει ψήφους μεταξύ τους,το ίδιο και οι χώρες της Βαλτικής,της Πρώην Σοβιετικής,της Πρώην Γιουγκοσλαβιας κλπ, δεν τρέχει μία.
Με το που θα αλλάξουμε 12άρια με την Κύπρο σείεται το στάδιο πάντα από "ουουουου" και γιουχαϊτά αποδοκιμασίας.:violent-smiley-030:

Μήπως να σταματήσουμε εδώ,να τους χαρίσουμε το καρναβάλι τους και να αποχωρίσουμε αξιοπρεπώς, όπως έκανε η Ιταλία?
Στο κάτω κάτω το πήραμε.Δεν χρειάζεται να διασυρόμαστε άλλο..

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Μήπως να σταματήσουμε εδώ,να τους χαρίσουμε το καρναβάλι τους και να αποχωρίσουμε αξιοπρεπώς, όπως έκανε η Ιταλία?
Στο κάτω κάτω το πήραμε.Δεν χρειάζεται να διασυρόμαστε άλλο..

Μα τι λες Δημητρη μου? Μιλας σοβαρα???????:slapface: Που θα βρουν αλλο τροπο να φανε 700 χιλιαρικα οι ανθρωποι βρε?? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,050
Πειραιας
Re: Απάντηση: AkΟυσα ΔΑΝΤΗ...

..

Nαι βρε Δημητρη και απο τοτε που σταματησαν ,το Ιταλικο τραγουδι πηρε τα πανω του στην Ευρωπη και μας προσφερε τραγουδια που μας σημαδεψαν την ζωη,απο τρισμεγιστους καλλιτεχνες οπως ο Τζουκερο και ο Ραμαζοτι:ROFLMAO:

(αληθεια εχετε ακουσει τους Premiata Ferneria Marconi?????ειχαν ενα καταπληκτικο αλμπουμ που αν δεν τα εχω κανει σαλατα στο μυαλο μου, ηταν με την συμμμετοχη του Φαμπριτσιο ντε Αντρε και λεγοταν Ριμινι)