ΑΚΟΥΣΜΑ 5 ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Tο ηχείο παιδιά πρέπει να έχει φάει γερό τράνταγμα!!! Δεν άντεξα να περιμένω και το άνοιξα μόνος μου. Στη πίσω εσωτερική πλακέτα που από έξω είναι οι μπόρνες και η οποία συνδεόταν από μέσα με 4 πλαστικούς συνδετήρες με την έξω μεριά, έχουν σπάσει και οι 4 αυτοί συνδετήρες, με αποτέλεσμα να πέσει προς τα μέσα και να κοπούν και τα 2 από τα 4 καλώδια με τα οποία είχε μείνει να κρατιέται!
Ευτυχώς που τελικά είναι κάτι τόσο απλό και εύκολο να φτιαχτεί, το βράδυ κιόλας θα πάω στον φίλο να τα κολλήσουμε και να τα φτιάξουμε όλα.
Πάντως, όσο μικρό και να είναι το πρόβλημα, όσοι σκέφτεστε να φέρεται ηχεία από το εξωτερικό, να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο με τη μεταφορά (μέχρι και οι άνθρωποι της KLIPSCH που πήρα τηλ. και μίλησα μου είπαν ότι συμβαίνουν αυτά στις μεταφορές). Αν λοιπόν δεν θέλετε να μπαίνετε σε τέτοια διαδικασία, παρόλη την γενναία μείωση του κόστους αγοράς...ξανασκεφτείτε το!

Δυστυχως τα ηχεια ειναι ευαισθητα και συμβαινει συχνα κατα τη μεταφορα να υπαρχουν ζημιες.

Εγω οταν αγορασα απο Thomann δυο ζευγαρια (ενεργα) ηχεια το ενα επαιξε για μιση ωρα και σταματησε. Το καταστημα κανονισε και πληρωσε courier να τα παραλαβει απο το σπιτι μου και να μου στειλει ενα καινουριο ζευγαρι. Με τετοια συμπεριφορα προτιμω να κερδιζω χρηματα και να παιρνω το ρισκο παρα να πληρωνω κερατιατικα!

Το ποσο που κερδισες απο την αγορα των Heresy απο Γερμανια φτανει για να φτιαξεις δευτερο συστημα!

Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου, απλά είναι για αγοραστές με...σκληρά νεύρα και με υπομονή και γνώση ότι μπορεί να μην πάνε και όλα καλά στην αρχή. Εγώ είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια από Γερμανία ξανά ηλεκτρονικές συσκευές και πάλι η μία είχε πρόβλημα και μου την αντικατέστησαν, οπότε ήξερα ότι υπήρχε μια πιθανότητα και τώρα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, που βέβαια θα διορθωθεί.

A, περιττό να αναφέρω ότι μου έχει έρθει και το 2ο ηχείο, το οποίο είναι μια χαρά (το άνοιξα κι αυτό να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει καμιά απώλεια) και παίζει και ...... απίστευτα, ακόμα και με τον πολυκάναλό μου!

Ευχαριστώ, το βράδυ θα φτιάξω και το άλλο και από αύριο αν όλα πάνε καλά θα κάνω τα πρώτα σοβαρά ακούσματα και με τα 2. -bye-

Ευχαριστώ φίλε!
Ενημερωτικά, το κατάστημα μου έχει στείλει και γραπτώς αυτά που του ζήτησα, ότι δηλαδή δεν παύει η εγγύηση με το άνοιγμα του ηχείου και ότι θα το δεχτεί πίσω με δικά του όλα τα έξοδα. Παρόλα αυτά δεν θα χρειαστεί, μιας που ήδη ξεκινήσαμε με τον φίλο μου να το φτιάχνουμε κι από αύριο θα είναι έτοιμο. Θα έχω και φωτό να σας δείξω, γενικά πάντως είναι πολύ καλής κατασκευής και υλικών, όπως μου επιβεβαίωσε και ο φίλος που είναι γνώστης, αν και φυσικά, όπως μου είπε, επιδέχεται βελτιώσεις στα σημεία αν θέλω το κάτι παραπάνω! ...αργότερα μάλλον...

Ευχαριστώ φίλε!
Ενημερωτικά, το κατάστημα μου έχει στείλει και γραπτώς αυτά που του ζήτησα, ότι δηλαδή δεν παύει η εγγύηση με το άνοιγμα του ηχείου και ότι θα το δεχτεί πίσω με δικά του όλα τα έξοδα. Παρόλα αυτά δεν θα χρειαστεί, μιας που ήδη ξεκινήσαμε με τον φίλο μου να το φτιάχνουμε κι από αύριο θα είναι έτοιμο. Θα έχω και φωτό να σας δείξω, γενικά πάντως είναι πολύ καλής κατασκευής και υλικών, όπως μου επιβεβαίωσε και ο φίλος που είναι γνώστης, αν και φυσικά, όπως μου είπε, επιδέχεται βελτιώσεις στα σημεία αν θέλω το κάτι παραπάνω! ...αργότερα μάλλον...

Άντε με το καλό να τελειώνει γρήγορα η περιπέτεια, και να είναι καλοάκουστα.
Καλή διασκέδαση!

Φιλικά
Γιώργος.

Nα είστε καλά παιδιά, θα postaρω το βράδυ και τις φωτογραφίες από τις εργασίες, το crossover τα μεγάφωνα κτλ., έτσι, να δούμε το εσωτερικό των Heresy για όποιους ενδιαφέρονται.-bye-

Απάντηση: Re: ΑΚΟΥΣΜΑ 5 ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Nα είστε καλά παιδιά, θα postaρω το βράδυ και τις φωτογραφίες από τις εργασίες, το crossover τα μεγάφωνα κτλ., έτσι, να δούμε το εσωτερικό των Heresy για όποιους ενδιαφέρονται.-bye-

Ναι περιμένουμε εναγωνίως. Οπως και των σπασμένων εξαρτημάτων για να δούμε τι έγινε.

Παιδιά οι εργασίες τελείωσαν, το ηχείο είναι άψογο, δοκιμάστηκε κιόλας και παίζει ακριβώς όπως και το αδερφάκι του, δηλαδή....μούρλια!!!

Αύριο θα ανεβάσω και φωτό από τις εργασίες να σας δέιξω και τι ακριβώς είχε πάθει... καληνύχτα σε όλους!!!!-bye-

Α, να αναφέρω ότι μίλησα με το μαγαζί το οποίο μετά από διαπραγματεύσεις συμφώνησε να μου επιστρέψει ένα ποσό για τις τεχνικές εργασίες !!! Αν κι εμένα δεν μου κόστισε τίποτα, θα τους ζητήσω ένα ποσό πίσω για την ταραχή που πέρασα και γιατί αν δεν είμουν φίλος με το παλικάρι, σίγουρα θα μου στοίχιζε! Μπράβο τους πάντως!

Last edited:
συγχαρητηρια και καλες ακροασεις.τα πηνια των μεγαφωνων εισαι σιγουρος οτι ειναι ΟΚ?

Λοιπόν, ανέβασα και κάποιες φωτό από όλη τη διαδικασία και από κάποια εξαρτήματα, βέβαια τις προχθεσινές που τις πήρα με κινητό τις άφησα λόγω ανάλυσης κι έβαλα μόνο τις χθεσινές που πήρα με ψηφιακή. Όπου έχει βελάκια υπήρχε πρόβλημα κι έγιναν παρεμβάσεις, κυρίως κολλήσεις δηλαδή.

http://profile.imageshack.us/user/exp4nder

'Οπως θα καταλάβετε κι εσείς στις φωτό, είναι όπως τα έλεγα: έπεσε στη μεταφορά του κουτί κι έσπασαν από τη πτώση τα πλαστικά ποδαράκια της βάσης του κροσόβερ, τα οποία κολλήθηκαν με εποξική κόλλα και σε 4 περάσματα. Επειδή το κροσόβερ είναι πολύ βαρύ, καθώς έπεσε προς τα πίσω και μετακινούταν, είτε τράβηξε με δύναμη τα καλώδια και τα έκοψε στα πιαστράκια τους, είτε δεν τα έκοψε και απλά στράβωσε από το τράβηγμα τα πιαστράκια, όπως θα δείτε στις φωτό. Χρειάστηκε βέβαια να ανοιχθεί το ηχείο για να ξαναμπούν τα καλώδια στους οδηγούς όπως πρέπει και να ισιώσουμε τα πιαστράκια τους.
Ευτυχώς, τίποτα σοβαρό και δεν έπαθε το παραμικρό το γούφερ από το κροσσόβερ που βολόδερνε μες στο ηχείο. (Είχε μείνει ένα καλωδιάκι συνδεδεμένο και δεν ήταν τελείως ελεύθερο αλλιώς θα είχε κάνει καμιά ζημιά).
Τέλος καλό όλα καλά!!

Last edited: