Χέλλοου, είχαμε "μιλήσει" ξανά και μετά από σχόλιο/κριτική του Sonorus και άλλων μελών, κατέληξα στα Sennheiser HD660S.
Δεν τα έχω αγοράσει ακόμα λόγω οικονομικών θεμάτων, αλλά τελικά θα τα πάρω επειδή θα αλλάξω λάπτοπ (δώρο της μαμάς

)
και θέλω να αποκτήσω ένα καλό ηχοσύστημα. Στα ακουστικά παραμένω αμετακίνητη, γιατί διαβάζω ότι είναι σχεδόν ουδέτερα/
φλατ, χωρίς παραμορφώσεις, σωστά τονικά και με αξιοπρεπές στέιτζ, σ' αυτή την κατηγορία για αναλυτικές ακροάσεις δηλαδή
που τα θέλω είναι ό,τι καλύτερο. Όσον αφορά όμως τα amp/preamp και DAC, δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. Μέχρι πρότινος έτεινα
προς της Schiit, αλλά αυτές τις ημέρες βρήκα το iFi Audio ZEN DAC που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, έχει καλό διαχωρισμό, στέιτζ
και λεπτομέρεια σύμφωνα με κριτικές στο YouTube, επιλογή bass boost (δε με ενδιαφέρει αλήθεια), hi-res audio και dsd, στα 150
ευρώ. Καθώς και ένα μικρό φορητό ηχείο της Marshall, το Emberton, με πολύ μεγάλη αυτονομία, στην ίδια τιμή. Λοιπόν; Οκ επιλογές
για αρχάριο-α "audiophile"?
Όλα τα παραπάνω τα βρήκα διαθέσιμα στο online shop Odes / Ωδές. Απόψεις επ' αυτού;
Thanks a lot.