Ακουστικά και DVD's

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Εχω ένα σετάκι ακουστικά AKG K512 που δεν τα χρειάζομαι, ελάχιστα χρησιμοποιημένα, από την εποχή που την είχα δεί χαϊφιντελάς :flipout:...με το κουτάκι τους (νομίζω) κομπλέ, όποιος ενδιαφέρεται ας μου πεί...

Xαρίζω σε DVD την (καλή) τριλογία του Hellraiser (I, II, III) που περιέχει τις έκδοσεις UNCUT της Boulevard Entertainment, χωρίς υπότιτλους, περιοχής 1 (οπότε χρειάζεται Rfree DVD player)

Χαρίζεται επίσης το live DVD των Deep Purple "Come Hell and High Water" η remaster έκδοση 5.1 της BMG.

Με συνάντηση στο μετρό στο Περιστέρι ή στις γύρω περιοχές, απογευματινές ώρες παρακαλώ. Αύριο το απογευματάκι που θα ξαναδώ το φόρουμ θα δω ποιος θέλει τι, και θα αποφασίσω, αν πάλι κάποιος τα θέλει όλα μαζί θα το δω κι αυτό...

Ευχαριστώ Νίκος.

Φιλε μου αν μπορείς να μου τα στείλεις πακέτο στην επαρχία θα ήμουν υπόχρεως.Αν πάλι δε μπορείς ίσως μπορώ να στείλω άτομο να τα παραλάβει.

Τα ακουστικά θα με ενδιέφεραν κι' εμένα...
Όπως και να 'χει όμως, πολλά συγχαρητήρια για την κινησή σου!!!

Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ για τα ακουστικά. Μπράβο για την χειρονομία!

...επίσης με ενδιαφέρει και το DVD των Purple..!

Είμαστε και κοντά, μπορώ να πεταχτώ ανα πάσα στιγμή να τα παραλάβω (ακόμα και τώρα)!

Last edited:
Απάντηση: Re: Ακουστικά και DVD's

Δεν εχω ακουστικα της προκοπης, με ενδιαφερουν.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα ακουστικά.
Δεν θα τα χρησιμοποιήσω για hi fi αλλά σε pc.
Μαζί θα ήθελα και το live DVD των Deep Purple.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ακουστικά και DVD's

Πωπω ρε παιδια, πολυ φτυσιμο για τα hellraiser εχει πεσει.
Εμενα με ενδιαφερουν φιλε madpax και ειμαστε και γειτονες μαλλον, οποτε μπορουμε
να κανονισουμε ανετα να βρεθουμε.

Καλησπέρα παίδες...

Το λοιπόν τα ακουστικά και το DVD των Purple πάει στον Tarantino2009 και τα DVD Hellraiser στον Gal'en (μάλλον είναι ομοιοπαθής gore σπλατεράς με 'μένα :music-smiley-005: :ernaehrung004: )

Ας επικοινωνήσουν με pm μαζί μου να φιξάρουμε τη συνάντηση.

Nα'σαι καλα φιλε. Ειμαι θριλερας γενικοτερα για την ακριβεια.:ernaehrung004:
Στελνω κι εγω πμ.

Tarantino2009 παρέλαβε πριν λίγο...

Gal'en παραλαμβάνει κι αυτός...

Να 'στε καλά παίδες, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χάρηκα και για τη γνωριμία!

:ernaehrung004:

Μόλις παρέλαβα τα πράγματα απο τον Νίκο. Σε άψογη κατάσταση. Πένα μεγάλο ευχαριστώ

Δηλωνω και εγω μερος για τα ακουστικα γιατι αυτα που εχω στον υπολογιστη ειναι ηδη hellraiser και παραλαβη απο το χωρο σου φυσικα :)
Ευχαριστω

Δηλωνω και εγω μερος για τα ακουστικα γιατι αυτα που εχω στον υπολογιστη ειναι ηδη hellraiser και παραλαβη απο το χωρο σου φυσικα :)
Ευχαριστω

Το λοιπόν τα ακουστικά και το DVD των Purple πάει στον Tarantino2009...

Tarantino2009 παρέλαβε πριν λίγο...

-bye-

H (ωραιοτατη) κασσετινα με τα επικα hellraiser παρεληφθη επισης.
Για ακομα μια φορα θερμες ευχαριστιες...-bye-