Ακουστικά με 5 μέτρα καλώδιο ;

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
Μιας και αυτά που έχω έχουν φθαρεί και έχουν μικρό καλώδιο που δεν βολεύει
Philips SBC HS5520 με στήριγμα αυχένα ( πρέπει να τα έχω 4 χρόνια )

ψάχνω για αντίστοιχα αυχένα ή earclips όπως αυτά

sbchs430.jpg

με 5 μέτρα καλώδιο , κάτι ιδιαίτερα δύσκολο ... έχω ένα καλώδιο επέκταση , αλλά μάλλον δεν έκανε δουλειά , αφού ο ήχος χανόταν στον δρόμο ... σε άλλη πηγή έπαιζε καλά , αλλά φτωχό αποτέλεσμα ...

Δε ξέρω σε τι Budget θές να κινηθείς,
αλλά, υπάρχουν ακουστικά με αποσπώμενο καλώδιο.
Επίσης θεωρητικά μπορείς να το κάνεις και μόνος σου DIY… αντικαθιστώντας καλώδιο και βύσμα.

έψαξα , έψαξα , έψαξα , τα αποσπόμενα έχουν στο τίτλο προιόντος την λέξη TV , και δεν υπάρχει κάτι αυχένα ή earclips ... μάλλον θα πάρω κλασσικά ... βρήκα philips με 15 ευρώ με αποσπόμενο 1,2 + 4,8 μέτρα

Οκ, Νίκο, εύχομαι να βρεις την καλύτερη λύση :-)
Γενικά να προτείνω να δοκιμάσεις και κανένα άλλο μοντέλο/άλλης εταιρίας μιας και μπήκες στην όλη διαδικασία.

με 5 μέτρα καλώδιο , κάτι ιδιαίτερα δύσκολο ... έχω ένα καλώδιο επέκταση , αλλά μάλλον δεν έκανε δουλειά , αφού ο ήχος χανόταν στον δρόμο ... σε άλλη πηγή έπαιζε καλά , αλλά φτωχό αποτέλεσμα ...

Μου φαίνεται απίθανο 5 μέτρα καλώδιο να ρίχνουν τόσο την ποιότητα που να την καταλαβαίνεις με αυτά τα ακουστικά. Κάτι θα έφταιγε στο συγκεκριμένο καλώδιο. Δοκίμασε κανένα άλλο καλώδιο. Εγώ πήρα ένα 5 μέτρα με 5 ευρώ και είναι καλό για τα (in ear) μικρά ακουστικά με τα οποία το χρησιμοποιώ.