καλημερα και χρονια πολλα σε ολους αρχικα
επειδη ψηνομαι να παρω τον 800αρι απο το technixx.gr θα ηθελα αν εχει αγορασει κανεις καποιο προϊον απο το συγκεκριμενο κατ/μα να αναφερει την εμπειρια του(αξιοπιστια,ποιοτητα κ.τ.λ),γιατι πραγματικα δεν ειναι να τρεχουμε θεσ/νικη τωρα.
σας ευχαριστω.
Στα 500 ευρώ πλέον απο τα 455 που είχε πρίν μια εβδομάδα στο Π.φάληρο (+10%).
Μια αγορά που συμπεριφέρεται εντελώς αλλοπρόσαλα ,με δική της λογική ...ενω όλα τα πολυκαταστήματα ηλ.ειδών "ξεβρακώνωνται" που λέει ο λόγος ,σε προσφορές,ατοκες δόσεις ,πληρωμή το 2011 κ.α
εδώ γίνεται το αντίθετο ,και για καμιά ευκολία ούτε λόγος να γίνεται ...
Μπράβο σας κύριοι !
Υ.Γ. By the way, ήμουν χτες σε ένα Πλαίσιο και χάζευα για λίγο στις τηλεοράσεις και άκουγα απορίες από τον κόσμο. Παιδιά αν ακούσετε τι ρωτάει η ΜΕΓΑΛΗ πλειοψηφία του κόσμου θα πάθετε πλάκα. Εμείς είμαστε στο μεταπτυχιακό και ο κόσμος είναι στο ΛΟ και ΛΑ =ΛΟΛΑ. Οσο και απίστευτο αν σας φαίνεται αυτή είναι η πραγματικότητα.
Ελάτε λοιπόν εσείς στην θέση του πωλητή να εξηγήσετε τι κάνει και πως δουλεύει αυτό το πράγμα που λέγεται dreambox.
+100000000 :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:Εγώ πρώτη φορά βλέπω μια αγορά μου να ακριβαίνει μετά από λίγο καιρό. Και το ευχαριστήθηκα. Καημό το είχα![]()
Εγώ πρώτη φορά βλέπω μια αγορά μου να ακριβαίνει μετά από λίγο καιρό. Και το ευχαριστήθηκα. Καημό το είχα![]()
http://www.mrprice.gr/gr/Dreambox-D...connected--SATA--2x-USB--DVI--LAN-XRSV09.html
Στην Γλυφαδα ας ειναι και Κ.Π !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.