Ακριβαίνει ο DM800!

Από την άλλη δέχεται paypal. Σε περίπτωση που δεν έρθει καθόλου, ή έρθει μαϊμού, δεν μπορεί να ζητήσει την ακύρωση από το paypal;

Παιδιά εγώ θα σας έλεγα να είστε πολύ προσεκτικοί!
Με μια ματιά που έριξα στο παραπάνω site μου φαίνεται απάτη και μάλιστα πολύ πρόχειρα φτιαγμένη! (γιατί έχει και άλλες παρόμοιες που οι τύποι είναι μερακλήδες!)
Όπου και αν έψαξα δεν έχει πουθενά μια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο κάτι!
Ούτε καν ένα copy/paste στα terms/conditions δεν έκαναν να υπάρχει έστω κάτι για τα μάτια του κόσμου!
Τον τελευταίο καιρό ξεφυτρώνουν τέτοια sites διαφημίζονται στο google και μετά από 2-3 εβδομάδες εξαφανίζονται και μετά εμφανίζονται πάλι με άλλο όνομα.

Κι εμένα δεν μου φαίνεται για αυθεντικός ή έστω για αληθινό "μαγαζί". Τέλος πάντων είμαι και λίγο δύσπιστος.

Προχθές υπέκυψα στον πειρασμό αλλά και από ανάγκη λόγω στοίβας καμένων δεκτών και τον αγόρασα. Ως είναι γνωστό το Dubai είναι φθηνότερο απο την ευρώπη, τον πλήρωσα λοιπόν 368 .

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Παιδιά εγώ θα σας έλεγα να είστε πολύ προσεκτικοί!
Με μια ματιά που έριξα στο παραπάνω site μου φαίνεται απάτη και μάλιστα πολύ πρόχειρα φτιαγμένη! (γιατί έχει και άλλες παρόμοιες που οι τύποι είναι μερακλήδες!)
Όπου και αν έψαξα δεν έχει πουθενά μια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο κάτι!
Ούτε καν ένα copy/paste στα terms/conditions δεν έκαναν να υπάρχει έστω κάτι για τα μάτια του κόσμου!
Τον τελευταίο καιρό ξεφυτρώνουν τέτοια sites διαφημίζονται στο google και μετά από 2-3 εβδομάδες εξαφανίζονται και μετά εμφανίζονται πάλι με άλλο όνομα.

www.satpoint.gr

μιας και λέμε για κλώνους 800άρηδες.......

www.satpoint.gr

μιας και λέμε για κλώνους 800άρηδες.......

Φιλε τι λες για το συγκεκριμενο καταστημα?λαω ειτε για τον κλωνο του 7020 ειτε για τον 800αρη.Ειναι αξιοπιστο ή οχι(γιατι δε βρηκα καποια διευθυνση η στοιχειο επικοινωνιας).

Το κατάστημα που πουλάει κλώνους και το διευκρινίζει είναι τουλάχιστον τίμιο και πιθανόν αξιόπιστο, το θέμα ειναι αν και ...ο ίδιος ο κλώνος αποδειχτεί αξιόπιστος και αντέξει στους βομβαρδισμούς!

εγώ είμαι κατά των κλώνων.

Αγοράστε original αλλιώς σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε updates αν παίρνουμε όλοι κλώνους. Απλό και κατανοητό !!!

παντως εγω που το πηρα απο technixx την επομενη της παραγγελιας μου στειλαν τον δεκτη.και η τηλεφωνικη εξυπηρετηση πολυ καλη.