ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ

LEO09

Senior Member
28 January 2007
639
Athens

Ξεκιναω αυτο το θεματακι για αναζητηση αναμενοντας να βρουμε ολοι
καποιο νεο δισκο για την Μ.Εβδομαδα που ερχεται.

Ας ξεκινησω με εμενα,που θες κατι το μελανχολικο των επομενων
ημερων,κατι που θελω κατα καιρους να τα ξαναακουω,αυτα θα εχουν την
τιμιτικη τους τις επομενες 5-6 ημερες.

1.DEAD CAN DANCE λιγο απο ολα τα διαθεσιμα βυνιλια που εχω.
2.SHIGERU UMEBAYASHI the world of..του 2005
3.DRAWN FROM LIFE Brian Eno & P.Schwalm του 2001
4.ΑΝΟΤΗΕR DAY ON EARTH Brian Eno του 2005
5.CYRIL MORIN western pansori του 2003 & AYURVEDA του 2003
6.THE PASSION OF THE CHRIST του J.Debney απο την ταινια του M.Gibson
7.PASSION του P.Gabriel του 1989 απο την ταινια του Scorsese
8.THE FOUNTAIN C.Mansell-Kronos Quartet-Mogwai του 2006
(Το ποιο προσφατο αγαπημενο)

Θα μπορουσα να γραφω ωρες αλλα ο σκοπος ειναι να γραψουμε
καμια δεκαρια αλμπουμ ο καθενας για να μην χασουμε τον μπουσουλα.-bye-

Για μένα παίζει μόνο κλασσική ειδικά Αυτήν την βδομάδα.

Τα κατα Ματθαίον & κατά Ιωάννη Πάθη (Μπαχ)

Stabat Mater (Rossini)

Ave verum Corpus (Mozart)

Requiem-Verdi

και φυσικά καμμιά 25αριά εκετελέσεις του Requiem-Mozart .:grinning-smiley-043

(Abba,Muse κλπ αυστηρά από Τρίτη του Πάσχα !!:flipout:)

Να , κάτι τέτοια γράφονται και λέγονται ( "κλασσική μόνον , όλη την Μ Εβδομάδα ) και μετά ακούμε "κλασσική" και στρίβουμε τεχνηέντως . Δεν μου αρέσει που δεν μου αρέσει το Πάσχα ως γιορτή , αμα ακούω και κλασσική από πάνω , θα πάθω κατάθλιψη

Να , κάτι τέτοια γράφονται και λέγονται ( "κλασσική μόνον , όλη την Μ Εβδομάδα ) και μετά ακούμε "κλασσική" και στρίβουμε τεχνηέντως . Δεν μου αρέσει που δεν μου αρέσει το Πάσχα ως γιορτή , αμα ακούω και κλασσική από πάνω , θα πάθω κατάθλιψη

Ελα και εσύ γκρίνιαρε,που τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς.:grandpa:

Βασικά εννοούσα και όχι απόλυτα.Αλλά αν δεν ακούσω τα Πάθη πχ, την Μεγάλη Βδομάδα πότε να τ ακούσω?
Τον Δεκαπενταύγουστο ??

Γιατί παιδί μου δεν σού αρέσει το Πάσχα??:flipout:
Δεν γνωρίζεις τήν ρήση τού Χατζιδάκη´Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή τών αφελών και το Πασχα τών απελπισμένων´??:grandpa:
Προσωπικά συμφωνώ με τον Χατζιδακη.Εγώ βαριέμαι το ρόζ που έχουν αποκτήσει τα Χριστούγεννα και όλη αυτή την επι δίμηνο χαζοχαρουμενίαση που πρέπει να υποστώ.
Υ.Γ
Για την κλασσική έχεις απόλυτο δίκιο.

Καλα μην ξεκινήσει και πόλεμος για ένα ποστ μου χιουμοριστικό,περί κλασσικής !

αλλά πως να το κάνουμε,δεν μου βγαίνει Μ.Παρασκευή να ακούω ότι μπορώ να ακούσω 364 ημέρες τον χρόνο..Πάει προς κλασσική και ειδικά θρησκευτική μουσική το άκουσμα.

Βρε τι πόλεμος??Ουτε ερώτηση δεν μπορούμε να κάνουμε??
Tην Μ.Παρασκευή ΔΕΝ ακούω τα Requiem τών Verdi και Mozart.Μου την σπάει που τα ...λαλάει η τηλεόραση ειδικά αυτή την μέρα.
Οπως την πρωτοχρονιά εκ παραδόσεως βάζω το Wild Life τών Talking Heads,για να θυμάμαι που ´παίζω μπάλλα´κάθε μέρα,την Μ.Παρασκευή,ακούω συμφωνίες του Mozart και Vivaldi.Και λίγο Stones γιατί αυτοί έχουν παραβιάσει όλους τού αναστάσιμους κανόνες.:flipout: :flipout:
Υ.Γ
Τα Κατά Ματθαίον όμως τα ακούω απο τών Βαϊων.:grinning-smiley-043

Για μένα παίζει μόνο κλασσική ειδικά Αυτήν την βδομάδα.

Τα κατα Ματθαίον & κατά Ιωάννη Πάθη (Μπαχ)

Stabat Mater (Rossini)

Ave verum Corpus (Mozart)

Requiem-Verdi

και φυσικά καμμιά 25αριά εκετελέσεις του Requiem-Mozart .:grinning-smiley-043

(Abba,Muse κλπ αυστηρά από Τρίτη του Πάσχα !!:flipout:) Πάλι σκ@τ@ τα έκανες :flipout: :flipout: :flipout:

Να συμπληρώσω:

Stabat Matter - Poulenc

Epitaph - Vierne

Jesu, Joy of Man's Desiring - Bach

Βρε τι πόλεμος??Ουτε ερώτηση δεν μπορούμε να κάνουμε??
Tην Μ.Παρασκευή ΔΕΝ ακούω τα Requiem τών Verdi και Mozart.Μου την σπάει που τα ...λαλάει η τηλεόραση ειδικά αυτή την μέρα.
Οπως την πρωτοχρονιά εκ παραδόσεως βάζω το Wild Life τών Talking Heads,για να θυμάμαι που ´παίζω μπάλλα´κάθε μέρα,την Μ.Παρασκευή,ακούω συμφωνίες του Mozart και Vivaldi.Και λίγο Stones γιατί αυτοί έχουν παραβιάσει όλους τού αναστάσιμους κανόνες.:flipout: :flipout:
Υ.Γ
Τα Κατά Ματθαίον όμως τα ακούω απο τών Βαϊων.:grinning-smiley-043

That's my boy..!:firstprize:
Πάντως δεν βλέπω τηλεόραση γενικώς πόσο μάλλον την Μεγάλη Εβδομάδα,οπότε αυτό το "λάλημα" δεν με ακουμπάει και έτσι αφήνομαι απερίσπαστος στα "Πένθιμα"..:flipout:

Να προσθέσω και τους "Υμνους του καθεδρικού του Μπενεβέντο" που μου "κόλλησε" ο Σπύρος..:grinning-smiley-043

(εχει σοβαρές ευθύνες για το κατα καιρούς άδειασμα της τσέπης μου !):violent-smiley-030: