η άποψή μου με τα akg επειδή ασχολούμαι χρόνια με τη μάρκα, είναι ότι τα καλά χρόνια ήταν προ Harman...
+1000
η άποψή μου με τα akg επειδή ασχολούμαι χρόνια με τη μάρκα, είναι ότι τα καλά χρόνια ήταν προ Harman...
διαφωνώ εδώ.
τα παλιότερα Κ270 studio που έχω που είναι κλειστά είναι αυτό που τελικά χρησιμοποιώ περισσότερο σε σχέση με τα 240, 340 αλλά και τα 1000. (τα 1000 εδώ αδικούνται αλλά θέλουν πολλή προετοιμασία και διάθεση).
Το μπάσο που έχουν τα Κ270 ακόμα το ψάχνω σε άλλα ακουστικά...
Τα 271 ΜΚΙΙ είναι και καλά η "στουντιακή" εκδοχή, ενώ τα 272HD είναι η "εμπορική".
Κατά τ' άλλα, η μόνη διαφορά τους είναι ότι τα 272 έχουν φιξ καλώδιο, ενώ τα 271 αποσπώμενο.
Να σας πώ... Sennheiser κλειστού τύπου, τί επιλογάς έχουμε?
Τα HD280 και 380 δε μου καλαρεσαν...
Αν ερχομουν και γω στη συναντηση να κρατουσα τα 840 να τ'ακουσεις,ειναι καλα.Προσφατα πηρα και τα KRK 6400 ,αλλα παλι τα 840 συνεχιζω να χρησιμοποιω σε κλειστα...
Τελικα τα AKG 550 τα εχει καποιος εδω,δε καταλαβα βασικα.Δειχνει πολυ ενδιαφερον ακουστικο.
θα σου προτεινα να πας στον αντιπροσωπο της Focal και να ακουσεις τα ακουστικα της εταιριας. Εξαιρετικά ισορροπημένα εχουν εκτενες χαμηλο χωρις να στερουνται αναλυσης. Παιζουν και με μικρες πηγες ευκολα, χωρις πολλα ρευματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.