Ακροαση ακουστικών Audeze στην AudioSoul

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Μετα την αναδιάρθρωση της κατηγορίας του Head Fi ηρθε η ωρα το AVClvb να κανει και μια ακρόαση αμιγώς για ακουστικά.

Το Σαββατο 12/7 στις 11:00 λοιπόν μας περιμένει ο Ανέστης Κουλης της AudioSoul, εισαγωγέας των περίφημων Audeze για μια παρουσιαση- ακροαση των ακουστικων της.

Στην διάθεση μας θα υπαρχουν τα LCD-2 (σε bamboo και rosewood φινιρισμα), LCD-3 και LCD-X συνδυασμένα σε τέσσερα διαφορετικά set up με ενισχυτικά απο την Burson (HA160D, Soloist, Soloist SL, Conductor), Μ2Tech (Young DSD), IfI (iDSD nano, iDAC, iCAN), Peachtree και αλλα.

Τα μελη του φορουμ που το επιθυμούν μπορούν να φερουν μαζι τα iPad τους καθώς και στικακια με μουσική που επιθυμούν να ακούσουν.

Επίσης υπαρχει η δυνατότητα να φέρουμε και τους προσωπικούς ενισχυτές ακουστικών μας (εμπορικούς η και DIY) προκειμένου να δουμε πως οδηγούν τα ακουστικά της Audeze.

Διεύθυνση Πυθεου 27 11743 (παραλληλα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης)

Και μια φωτο απο τα αρτι αφιχθέντα LCD-X για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο κλιμα..

20140617_142524.jpg

Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν..

Θα σκάσω αν δεν καταφέρω να έρθω γαμώτο...
Μέσα λοιπόν,με ερωτηματικό.

Απάντηση: Re: Ακροαση ακουστικών Audeze στην AudioSoul

Καλές ακροάσεις σε όσους παρεβρεθούν! Προτείνω ακρόαση πρώτα των LCD-3 / LCD-X και κατόπιν των LCD-2.

Τι;
Δεν θα έρθεις να ακούσεις το αντίπαλο δέος;;;
Εκπλήσσομαι!

Το άκουσα (... σπίτι μου). :)

Θέλω και να σας γνωρίσω όμως.

Τα (ελεύθερα) Σάββατα όμως μου έγιναν και αυτά δυσεύρετα (φέτος) λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Απάντηση: Re: Ακροαση ακουστικών Audeze στην AudioSoul

Το άκουσα (... σπίτι μου). :)

Θέλω και να σας γνωρίσω όμως.

Τα (ελεύθερα) Σάββατα όμως μου έγιναν και αυτά δυσεύρετα (φέτος) λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Οκ τότε.
Και μόνο η πρόθεση της γνωριμίας φτάνει και περισσεύει.
Την επόμενη φορά.

Μου φαίνεται οτι κάποιος αποφεύγει να ακούσει τα LCD-X....

LOL! Δεν μ' ενδιαφέρει πως παίζουν τα Χ.

Στο ποσό που κοστίζουν έχω πάρει ακουστικά (HE-6), καλώδιο OCC, ενισχυτάρα (FirstWatt F5) με κορυφαία υλικά, και με τα ρέστα φτιάχνω super-duper προενισχυτή γραμμής (αναμείνατε). Και είμαι και υπερ-ευχαριστημένος...

(...και ξανα-ανακάλυψα το βινύλιο).

ΥΓ. Γειά σου ρε Πάνο...

Εγω παλι τα ψιλοακουσα οταν ειχα παει στην AudioSoul. Τα βγάλαμε απο το κουτι (μολις ειχαν ερθει) και έπαιξαν καλα με 0 λεπτα στρώσιμο. Αυτες τις μέρες ο Ανεστης τα εχει βαλει για φουλ στρώσιμο οποτε εχω μεγαλη περιέργεια να ακουσω τι κανουν ισως τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς.

Να πω την αλήθεια εχω μεγάλη περιέργεια και για τα iFi (το DSD πχ) και τις ικανότητες τους με σοβαρά ακουστικά.

Για δες λιγο μήπως το πρόγραμμα σου παιρνει "τροποποίηση", μεχρι τις 12 του μηνα έχουμε μερες.

Πιστεύω ότι τα Χ έχουν τη δυνατότητα να αναδειχθούν ως τα καλύτερα all-rounders της αγοράς, ανεξαρτήτως πηγής και οδήγησης.

Πάνο, ειλικρινά, έχω μεγάλο πρόβλημα τα Σάββατα, μιάς και είναι η μέρα που πρέπει να φέρω εις πέρας πολλές υποχρεώσεις...

Κατά την ακρόαση των LCD-X θα συνιστούσα τη χρήση της καλύτερης δυνατής πηγής και μουσικού υλικού κορυφαίας ποιότητας ώστε να βγουν σωστά συμπεράσματα.

Αλλιώς ενδέχεται να συμφωνήσετε με τον Atkison του Stereophile που βρήκε τα X παρεμφερή ηχητικά με τα Sennheiser HD-650(!!!) (για την ιστορία: χρησιμοποιήθηκε ipod και υλικό mp3).

:)

Λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων (ζέστη, μπάνια :surf-aki: κτλ..) η ακρόαση μετατίθεται στις αρχές του φθινοπώρου.