Στις 27-28/5 θα μπορέσεις να ακούσεις πάρα πολλά ακουστικά στην έκθεση ακουστικών του hxosplus.Αν θες μου λες τα καταστήματα του κέντρου που ρώτησες; Είχαν τουλαχιστον κάποιες άλλες μάρκες; Κάποιος μου είπε για ηχοδομή στο Χαλάνδρι. Ξέρετε κάτι για εκεί;
Τελεια! Πολυ χαιρομαι που υπαρχουν αρκετες προτασεις τελικα!Στο Νάκα, στα κεντρικά όμως. Φρόντισε να παίρνεις τηλέφωνα πρώτα.
Εδώ, South Sounds για τα Meze.
Και εδώ, από όσο ξέρω υπάρχουν διάφορα κομμάτια διαθέσιμα προς ακρόαση.
Ρώτα και εδώ, στις Ωδές που έχει επίσης μεγάλη ποικιλία προΐόντων.
ο Γιώργος Κοψ δεν έχει διαθέσιμα προς ακρόαση ακουστικά στην κατηγορία τιμής που ψάχνει ο φίλος.Στο Νάκα, στα κεντρικά όμως. Φρόντισε να παίρνεις τηλέφωνα πρώτα.
Εδώ, South Sounds για τα Meze.
Και εδώ, από όσο ξέρω υπάρχουν διάφορα κομμάτια διαθέσιμα προς ακρόαση.
Ρώτα και εδώ, στις Ωδές που έχει επίσης μεγάλη ποικιλία προΐόντων.
Edit: Και εδώ για τα HiFiman Deva.
ο Γιώργος Κοψ δεν έχει διαθέσιμα προς ακρόαση ακουστικά στην κατηγορία τιμής που ψάχνει ο φίλος.
Υπάρχουν. Αλλά τις περιορίζεις. Επειδή, όπως γράφεις θα ακούς με τα ακουστικά μόνο από το κινητό ή τον υπολογιστή. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ακουστικά αρκετά ευαίσθητα ώστε να παίζουν καλά από το κινητό είναι ελάχιστα. Και προπαντός στην κατηγορία τιμής που αναφέρεις. Αναρωτιέμαι τι μπορούμε να προτείνουμε με αυτό τον περιορισμό........ Τελεια! Πολυ χαιρομαι που υπαρχουν αρκετες προτασεις τελικα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.