Ακρόαση Auralic Vega DAC στην Aurion

Οι οδηγοί που σου είχα ποστάρει δεν δούλεψαν??

Αντώνη πέραν οτι δεν μπορώ να εντοπίσω το post με το Link να ξαναδοκιμάσω* οι πρώτες απόπειρες δεν απέφεραν καρπούς...

*Τό ψαξα λίγο στο Youtube μπάς και ξεστραβωθώ.

1) Dr Pan K
2) Chris1967
3) Bower
4) totsipaki
5) DomieMic65
6) Dalanik
7) Farflung + macbook
8) PanMan
9) Economo με εκπληκτικα 16/44

Γιατι οχι? Αν μάλιστα κάποιο απο αυτα το έχεις και σε native DSD η έστω hi res PCM θα ειχε ενδιαφέρον σαν σύγκριση.

Εννοώ βινύλια δικά μου ψηφιοποιημένα σε dsd απο το Clearaudio Performance/Zyx R-100/Luxman L590a II phono με το Korg Mr2. Mπορώ νε μετατρέψω τα αρχεία και σε pcm αλλα δεν νομίζω οτι έχει νόημα..

Ελεγα μήπως εχεις ripαρει κάποιο που τυχαίνει να έχεις και σε γνήσιο DSD/PCM για να τα συγκρίνουμε. Ενα κομμάτι αρκεί..

Γιατι οχι? Αν μάλιστα κάποιο απο αυτα το έχεις και σε native DSD η έστω hi res PCM θα ειχε ενδιαφέρον σαν σύγκριση.
Vinyl Rips και μάλιστα σε Native DSD στα 5,6448 MHz, βεβαίως, βεβαίως!
Και PCM υψηλής ανάλυσης που προκύπτουν από την μετατροπή των παραπάνω με εφαρμογή αποθορυβοπίησης όμως.
Εκεί να δεις συγκρίσεις! :lehrer:

Παιδιά αμφιβάλλω οτι θα βρώ τον χρόνο να κάνω την δουλεία που μου ζητάτε αλλα DSD έχω "άπειρα".. Ίσως για ένα κομμάτι μόνο να προλάβω, σε τί δειγματοληψία να το φτιάξω αν τελικά τα καταφέρω; Μπορώ μέχρι 192/24.

ΑΑ.. και το MR-2 γράφει μέχρι dsdX64 (2,8MHZ)

Αν δεν υπάρχει έτοιμο δεν χρειάζεται να τρέχεις Πετρο. Αν παλι το κανεις νομίζω πως 24/192 ειναι υπεραρκετό.

Αν τα καταφερω θα ηθελα να παρευρεθω. Αν προκυψει και πιστευετε οτι εχει νοημα μπορω να φερω και το logitech touch να δουμε τι θα ακουσουμε.

1) Dr Pan K
2) Chris1967
3) Bower
4) totsipaki
5) DomieMic65
6) Dalanik
7) Farflung
8) PanMan
9) Economo
10) alkman

Νομίζω πως οχι, ειναι θέμα του εισαγωγέα που μας φιλοξενεί να χρησιμοποιήσει το set up της επιλογής του. Παρολαυτα, δεδομένης της φορητοτητας μπορείς να το εχεις μαζι, και αν ειναι σύμφωνοι και υπάρχει χρονος να του κάνουμε ενα test drive.

Dr. μία πρόταση.

Φτιάξε ένα playlist απο 3-4 (όσο το δυνατόν γνωστότερα) κομμάτια που να συγκεντρώνουν τα περισσότερα χαρακτηριστικά ακρόασης (ανάλυση, σκηνή, μεταβατικά, δυναμικά κτλ) ώστε να έχουμε ένα κοινό στοιχείο στις ακροάσεις που κάνουμε.

Νικολα, πολυ σωστο αυτο που προτείνεις, και θα το παω ενα βημα παρακατω. Θα δεις τι σκεφτομουν πριν καποιο καιρο σε νεο νημα που θα ακολουθήσει. Προς το παρόν, οπως ειχα γράψει ο καθε ενδιαφερομενος μπορει να φερει σε στικακι καποιο-καποια κομματια προς ακρόαση.

1) Dr Pan K
2) Chris1967
3) Bower
4) totsipaki
5) DomieMic65
6) Dalanik
7) Farflung
8) PanMan
9) Economo
10) alkman
11) pankar0

οκ, θα φέρω (αν τελικά καταφέρω να έρθω) 3-4 από τα γνωστά που ακούμε συνήθως με την παρέα και αναλόγως χρόνου, διάθεσης και "φασαρίας" το βλέπουμε.

:ernaehrung004: