Ακροαση,δοκιμη high end ενισχυτών.

carlito

Established Member
1 June 2010
229
ANAΒΥΣΣΟΣ
Αρχιζετε να χτιζετε το καινουριο σας συστημα ,η το ανανεωνετε,ξεκινωντας ,απο τα ηχεια,που τα εχετε ακουσει με διαφορα
ενισχυτικα,σε εκθεσεις σε αντιπροσωπους,και εχουν τον ηχο ,τα χαρακτηριστικα,και την τιμη που σας αρεσει.
Τα αγοραζετε.
Ας υποθεσουμε οτι αυτα τα ηχεια ζυγιζουν 70 κιλα εκαστο ,και θελετε να κανετε μια ερευνα αγορας για ενισχυτικα ,να μην περιοριστειτε μονο σε αυτα
με τα οποια ειχατε ακουσει τα ηχεια πριν τα αγορασετε,γιατι ισως να βρειτε
κατι που να σας ικανοποιησει περισσοτερο ,η το ιδιο ,με μικροτερο κοστος.
Και εδω αρχιζουν τα δυσκολα ,οταν οι αντιπροσωποι ,η πωλητες,λενε οτι,δυστυχως μονο στο καταστημα ειναι δυνατη η ακροαση......:bigcry:
Καμια ιδεα πως λυνουμε αυτο το προβλημα?
Γιατι 5000+ για προ ,η ,τελικο ,χωρις ακροαση με τα δικα μου ηχεια δεν θα
αγορασω ,δε πα να χει 833 αστερια απο τον τζοναθαν η οποιον αλλο.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Ακροαση,δοκιμη high end συσκευων.

Πηγαινε σε καταστηματα που σου δινουν μηχανηματα να τα ακουσεις σπιτι σου...

Αν εχεις αγορασει τα ηχεια σου και ειναι στο σπιτι σου, και εισαι απο Αθηνα περνεις οσους ενισχυτες μπορεις και σου δωσουν οι διαφοροι αντιπροσωποι, τους ακους σπιτι σου αφου φυσικα εχεις λυση και το θεμα πηγη και τελικης χωροθετησης ηχειων.

Re: Απάντηση: Ακροαση,δοκιμη high end συσκευων.

Αν εχεις αγορασει τα ηχεια σου και ειναι στο σπιτι σου, και εισαι απο Αθηνα περνεις οσους ενισχυτες μπορεις και σου δωσουν οι διαφοροι αντιπροσωποι, τους ακους σπιτι σου αφου φυσικα εχεις λυση και το θεμα πηγη και τελικης χωροθετησης ηχειων.
Αν όμως είσαι από νησί,και δεν σου στέλνουν,ούτε και μπορείς να τα κουβαλάς στην αθήνα του 2010,γιατί 20 χρόνια πρίν η κατάσταση ήταν καλύτερη,στη δική μας περίσταση κάνεις βουτιά στα βαθιά η ξημεροβραδυάζεσαι στον αντιπρόσωπο,ακούγοντας με τα ηχεία σου δίσκους γνώριμους.Αλλά και έτσι από τη προσωπική μου διαδρομή στο χώρο πάλι τα mismatch δεν αποφεύγοντε,,,

Συμφωνω μαζι σου γι αυτο ειπα, αν εισαι απο Αθηνα.

Συμφωνω μαζι σου γι αυτο ειπα, αν εισαι απο Αθηνα.
Ευτυχώς αντισταθμίζω αυτή τη δυσκολία,τους 2-3 περίπου μήνες που πηγαίνω σκανδιναβία,και τα μαγαζιά είναι πιο flexible σ αυτόν τον τομέα εκεί.
Σχεδόν κάθε κυριακή οργανωμένες παρουσιάσεις,blind tests,συγκρίσεις και καλές πολύωρες ακροάσεις,οπότε βγαίνουν κάποια συμπεράσματα.Βέβεαια και κει παίρνεις σπίτι μηχανήματα και ματσάρεις.
Στην επαρχία το ρίσκο που παίρνουμε είναι μεγάλο,ειδικά αυτούς τους καιρούς.

Συμφωνω απολυτα,και εχω λυσει τα υπολοιπα θεματα .
Μηπως εχει και καποιος ,που μενει Αθηνα προ -τελικο pass 250.5 να ακουσουμε σπιτι με τα tidal piano cera?
Αλλιως ,δεν αποφευγω την Νορβηγια οπως παει......

Συμφωνω απολυτα,και εχω λυσει τα υπολοιπα θεματα .
Μηπως εχει και καποιος ,που μενει Αθηνα προ -τελικο pass 250.5 να ακουσουμε σπιτι με τα tidal piano cera?
Αλλιως ,δεν αποφευγω την Νορβηγια οπως παει......

για την Νορβηγια θα σου προτεινα να την αποφυγεις -bye-

το ηχειο σου δε συγχωρει ....

για τα Pass μηπως μπορει να σου δανεισει καποιος να ακουσεις?

Last edited:

για την Νορβηγια θα σου προτεινα να την αποφυγεις -bye-

το ηχειο σου δε συγχωρει ....

για τα Pass μηπως μπορει να σου δανεισει καποιος να ακουσεις?

Αυτο ηταν απαντηση για τον φιλο παραπανω και αφορουσε τα μαγαζια στην Σκανδιναβια ,οχι τα μηχανηματα.

Για τον Pass ,εχω ξενερωσει με την απαντηση του αντιπροσωπου
( δυστυχως ακροαση μονο στον χωρο μας ).

Αλλα ενα πουλακι μου σφυριξε οτι μπορουμε να δανειστουμε τον glory
και να φερεις εσυ τον director!!
Καλο ε....

Οσο για τους Σκανδιναυους ,κατασκευαστες αυτη την φορα , ακουω εδω και
2 ωρες ,ελληνικα περισσοτερο, αλλα καλες εγραφες,Ξυδακη,Σαββοπουλο,και
το σαγονι μου απεχει λιγο απο το πατωμα....Εστρωσαν τα χρεπια!!
Απλα σκεφτομαι στο μελλον να καλυψω και αυτους τους λιγους ποντους που
απομενουν απο την αποσταση σαγονι-πατωμα..
Δοκιμασα και το opus direct στον τελικο ,μιας και εχει αναλογικο volume control ,αλλα δεν...ιδιεταιρα στην τρισδιαστατη παρουσια .
Παρε τηλ να κανονισουμε-bye-

Καταρχάς άλλαξε ηχεία...:flipout:

Εγώ θα έδινα τον Aaron, θα έπαιρνα κάποιον wavac pro μεταχειρισμένο και θα άλλαζα αργότερα το τελικό. Θα δοκιμάσεις αυτόν που έχει ο Τάσος στο μαγαζί και βλέπεις μετά. Ένα wavac προ θα τον βρεις 3-3.5 αν δώσεις και τον Aaron θα σου βγει πολύ καλά και κρατάς budget για τον τελικό!

Φιλιά πολλά κάνω κάτι αλλαγές και σε περιμένω! -bye-

Καταρχάς άλλαξε ηχεία...:flipout:

Εγώ θα έδινα τον Aaron, θα έπαιρνα κάποιον wavac pro μεταχειρισμένο και θα άλλαζα αργότερα το τελικό. Θα δοκιμάσεις αυτόν που έχει ο Τάσος στο μαγαζί και βλέπεις μετά. Ένα wavac προ θα τον βρεις 3-3.5 αν δώσεις και τον Aaron θα σου βγει πολύ καλά και κρατάς budget για τον τελικό!

Φιλιά πολλά κάνω κάτι αλλαγές και σε περιμένω! -bye-

Εχεις ακουσει τον wavac προ? Κατι με πιανει οταν ακουω για λαμπες ,ειναι και λιγο αυτο το σαμπανιζε ,και απο οτι λεει ο Τασος αυτος ειναι για 4,5 και τον Αaron ????
Εσυ τι παιρνεις για τα παλιοκασονια σου:flipout:?

Ναι, είναι κορυφαίοι και δεν ακούγεται τόσο λάμπα όσο φαντάζεσαι. Αυτός που έχει ο Τάσος είναι ο ακριβός τους αλλά μπορείς να τον ακούσεις να πάρεις μια ιδέα! ;)

Θα τα πούμε από κοντά! :grinning-smiley-043