Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Ονειρευόμουν ένα ηχειο.
το άκουσα σε φίλο και τρελαθηκα.
το άκουσα στην αντιπροσωπεία και ξετρελαθηκα.
το έφερα σπίτι και ξενερωσα.
ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ;
Αναρωτήθηκες μήπως κάτι δεν πάει καλά στα συνοδά ή στον χώρο σου Νικ,
όσον αφορά τις ανάγκες του ηχείου?
ΑΝ είσαι διατεθειμένος να μπείς στην περιπέτεια να αλλάζεις (πειραματιζόμενος)μηχανάκια
και χώρο, προχώρα το μέχρι να πάρεις το αποτέλεσμα που άκουσες και σε ξετρέλανε..
Αν οχι, άστο καλύτερα!
Αρα κάτι γίνεται με τον χώρο μου;
Δηλαδή δεν κάνει για τον χώρο μου, να μην το πάρω;
Ναι αυτό με προβλημάτισε καπετάν.
Με τα δικά μου μηχανάκια το άκουσα παντού.
Αρα κάτι γίνεται με τον χώρο μου;
Δηλαδή δεν κάνει για τον χώρο μου, να μην το πάρω;
Πακέτο...ναι ο χώρος σου φταίει, από την άλλη σκέφτομαι αν σου έκανε τόση ζημιά πια ο χώρος που να σου ακυρώνει εντελώς την απόδοση ενός ηχείου, θα στην έκανε με τα περισσότερα, κάτι που δεν ισχύει, εκτός πια αν αυτό το ηχείο είναι όντως εντελώς ακατάλληλο για τον χώρο αυτόν, σαν αυτό που λέει ο καπετάνιος ας πούμε...από ότι θυμάμαι είχες το xtz room analyzer ή κάνω λάθος?
Νίκο, μας κοροϊδεύεις; Κι άλλο ηχείο; Ποιό είναι αυτό και τι το θες; Α, και αγοράζω το kef χωρίς να το ακούσω στον χώρο μου...
Νίκο έγραψα ένα ξερό "όχι" επίτηδες γιατί και συ ρε φίλε δεν βοηθάς... σου αρέσουν τα μυστήρια..
Καταρχήν το νέο ηχείο σε τι χώρο το άκουσες εκτός σπιτιού? και με τι μηχανήματα/συνοδά?
Μη μου πεις ότι μετακόμισες πηγή, ενισχυτή καλώδια... ακόμα και αν το έκανες όμως, πως θα ακούγονται τα ηχεία που έχεις τώρα στο ξένο χώρο?
Πως ξέρεις ότι δεν θα ακούγονται καλύτερα απο τον πόθο σου?
πηρα τον pass και πηγα
Απο την άλλη με το xtz μέτρησες στη θέση ακρόασης ή στο μέτρο (χώρο ή ηχείο)? Σε αυτό δεν παίζει ρόλο και ο ενισχυτής? σίγουρα παίζει.
ελαχιστο εωσ καθολου
Εξάντλησες τα περιθώρια τοποθέτησης των ηχείων και φροντίδας του χώρου, ώστε να τα ευνοήσει? Πως?
και τόσα άλλα που αν δεν ήταν συγκεκριμένη η αναζήτηση πάει για sticky 1000 σελίδες.
Αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να καταλάβουμε. Ουσιαστικά με το να περιτριγυρίζουμε τα γιατί, που και πως νομίζω πως και εσύ δεν παίρνεις βοήθεια.
:ernaehrung004:
Γιατί δεν λές δυό πράγματα για το χώρο σου καθώς και για το ποιά έιναι τα ηχεία αυτά και τα συνοδά σου;
Μήπως λέω μιλάμε για Lipinski με Pass???