ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΑGNEPAN ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ LAMM.

Απο μενα οκ, με μεγαλη μου χαρα.
Θελω να γραψω κανα δυο σκεψεις μου για το θεμα.
Οταν εγραφα αυτο που εγραψα στον Kharmacoma για τα Lamm δεν ειχα στο μυαλο μου να κουβαλησει ο αντιπροσωπος 80 κιλα για να αποδειξει το αντιθετο. Προς τιμη του ο ανθρωπος το προτεινε και του απαντησα στη διαθεση του.
Θα χαρω να ακουσω μηχανηματα σα τα Lamm στο χωρο μου, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ηταν αυτη η προθεση μου.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι η MF audio μπαινει στην διαδικασια να απαντησει στον PanMan.
Ειχα διαβασει το αρχικο post του PanMan οπου σου εδινε την εντυπωση οτι εφτυνε τα Lamm λογω ελλειψης ισχυος...τωρα αρχιζει και το γυρναει οταν συνειδητοποιησε οτι υπαρχουν και 200ρια Lamm

περα απο αυτο , και δεν ξερω τι αξια εχει, o art dudley εβαλε και τα ML2.1 ( τα 18W SET) με Quad ESL989....

επισης δεν καταλαβαινω πως μπορεις χωρις αναλογη εκπαιδευση να κρινεις την δουλεια ειδικου - δεν αρκει ουτε το χρημα ουτε η προσωπικη εμπειρια - απλα εισαι ενας καταναλωτης με opinion ( opinions are like assholes...everybody's got one)

το ιδιο ισχυει και για τους DIY - που χλευαζουν τα κοροιδα που δινουν τα φραγκα τους σε εταιριες απατεωνες - αν ειστε τοσο καλοι σε αυτο που φτιαχνετε πουληστε το και πλουτιστε

επειδη βαρεθηκα να ακουω ανθρωπους να μιλανε απολυτα ( ιδιωμα των ημιμαθων) λεω να σταματησω να ακουω και να μιλαω

και πισω στι θεμα - δηλαδη αν οι lamm οδηγουν τα magnepan θα τα αγορασει ο PanMan?

και αν τα οδηγουν και του αρεσουν και δεν εχει τα λεφτα τοτε γιατι ολη αυτη η φασαρια?
σαν να ανοιγω εγω thread καλη η monica belluci αλλα εγω δεν κοιμαμαι μαζι της γιατι ειναι κακη στο κρεβατι...

Και να σου απανταει η monica " Οχι ειμαι καλη και θα ερθω να στο αποδειξω".
Χμμμμμμμμ. Τωρα καταλαβαινω γιατι το post σου ξεχειλιζει απο φθονο.

Απάντηση: Re: ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΑGNEPAN ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ LAMM.

Απο μενα οκ, με μεγαλη μου χαρα.
Θελω να γραψω κανα δυο σκεψεις μου για το θεμα.
Οταν εγραφα αυτο που εγραψα στον Kharmacoma για τα Lamm δεν ειχα στο μυαλο μου να κουβαλησει ο αντιπροσωπος 80 κιλα για να αποδειξει το αντιθετο. Προς τιμη του ο ανθρωπος το προτεινε και του απαντησα στη διαθεση του.
Θα χαρω να ακουσω μηχανηματα σα τα Lamm στο χωρο μου, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ηταν αυτη η προθεση μου.

Φιλε Pan Man σε ευχαριστω πολύ!

Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι. Ο κ. Φουασης ειναι ενας πολυ ευγενικος ανθρωπος. Δεν σου φερνει τα μηχανηματα για να αποδειξει κατι, πιο πολύ για να σου δωσει την ευκαιρια να τα ακουσεις!

:grandpa: Κανένα top model δεν είναι καλό στο κρεβάτι!

Ναι! Είμαι απόλυτος!
Η διεύθυνσή μου είναι...

επισης δεν καταλαβαινω πως μπορεις χωρις αναλογη εκπαιδευση να κρινεις την δουλεια ειδικου - δεν αρκει ουτε το χρημα ουτε η προσωπικη εμπειρια - απλα εισαι ενας καταναλωτης με opinion ( opinions are like assholes...everybody's got one)

Σκεψου λιγο λεμε...

@Τζιμισκή
Η Monica παλληκάρι είναι top Γυναίκα και όχι top model........

επανερχόμενος στο θέμα, από όλο αυτό κάτι καλό θα βγει....και μπράβο στον Μ.Φ. για την όρεξη του να κουβαλήσει -ειδικά μετά την έκθεση-

Σε κάθε περίπτωση και εφόσων είναι δημόσιο το thread θα πρέπει να ενημερωθούν οι αναγνώστες και για τα της ακρόασης.

Μετα απο καποια πραγματα που διαβαζω να πω οτι αν ο Μ.Φ δεν επιθυμει να μπει σε αυτη τη διαδικασια εγω διατιθεμαι ακομα και χαρτι μετανοιας να υπογραψω για αυτο που ειπα περι Lamm.Ο καθενας ειναι ελευθερος να το εισπραξει οπως θελει αυτο, εγω αυτο που θελω ειναι να αποδεσμευσω τον Κο Φουαση απο το κουβαλημα χωρις να θεωρηθει οτι "κανει πισω".
Ηδη η συμπεριφορα του μου εχει πει πολλα. Πιστευει στα μηχανακια που αντιπροσωπευει και μπραβο του. Αυτο τον καιρο δεν ψαχνω για τελικο ενισχυτη ουτως η αλλως και δεν ειμαι απο τους τυπους που κανουν test drive χωρις να θελουν να αγορασουν αυτοκινητο.

Να ευχαριστησω να παιδια που ζητησαν να παραβρεθουν στην ακροαση και να τους πω οτι το σπιτι μου ειναι ανοικτο οποτε θελησουν.

το ιδιο ισχυει και για τους DIY - που χλευαζουν τα κοροιδα που δινουν τα φραγκα τους σε εταιριες απατεωνες - αν ειστε τοσο καλοι σε αυτο που φτιαχνετε πουληστε το και πλουτιστε

επειδη βαρεθηκα να ακουω ανθρωπους να μιλανε απολυτα ( ιδιωμα των ημιμαθων) λεω να σταματησω να ακουω και να μιλαω

Συγγνώμη για την επέμβαση στο κείμενό σου, αλλά ήθελα να εστιάσω σε αυτό που με αφορά :smile::

1) Δεν είναι όλοι οι Diyer's νούμερα.
2) Αν καμμιά φορά πέφτει κράξιμο σε κατ/τή, μπορεί να έχουμε και δίκιο!
3) ΔΕΝ τον κρίνω (εγώ τουλάχιστον) από την πλευρά του DIY, αλλά σαν καταναλωτής.

Τώρα, επειδή αναγκαστικά λόγω ενασχόλησης εξοικειωθήκαμε με κάποια πράγματα στο τεχνικό κομμάτι και "τη λέμε" σε κανένα "φιδέμπορα", σίγουρα δεν γινόμαστε δημοφιλείς. Τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ζωή.

Σε όσους από εμάς δεν είμαστε εντελώς κρετίνοι, κόβει μέχρι του σημείου να σκεφτούμε, ότι για να ακούς μουσική δεν πρέπει σώνει και καλά να παιδεύεσαι με τα κολλητήρια, γι´αυτό και πρέπει να υπάρχουν και έτοιμες συσκευές!

Εμείς το κάνουμε γιατί μας αρέσει/ενδιαφέρει το αντικείμενο, όχι για να τη βγούμε σε κανέναν.

Μας αδικείς ως κλάδο βρε αδερφέ!!

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Υ.Γ
Αν πρόκειται για οικονομικές συσκευές, δεν κάνουμε DIY. Γινόμαστε κορόϊδα καταναλωτές και τις αγοράζουμε από τους Κινέζους. Έρχεται φθηνότερα και γλυτώνεις και τον κόπο.
Εκτός κι αν στο υπόγειο (όπου έχουμε μαζέψει οι περισσότεροι υλικά που μας έχουν κοστίσει όσο 2-3 krell, μιας και τα είχαμε βρει φτηνά και ποτέ δεν ξέρεις μήπως τα χρειαστείς, κ.τ.λ, κ.τ.λ), υπάρχουν τα απαραίτητα για τη φθηνοκατασκευή.

Όχι ρε συ...Πριν προλάβω να δηλώσω συμμετοχή, χάλασε κιόλας η δουλειά.

@theochrs
Τελικά το κριτήριο εκτίμησης των Lamm είναι η ικανότητα στο αυτί ή το βάθος στην τσέπη, δεν μας το ανέλυσες?
Πολύ καλή η σύσταση στον αντιπρόσωπο να μην ασχοληθεί με τον PanMan ως υποψήφιο πελάτη (ή υποψήφιο influencer άλλων πελατών).
Θα πρέπει να σε προσλάβει για υπεύθυνο marketing μην πάνε χαμένες οι ιδέες.:BDGBGDB55:

Συνάδελφοι, τώρα που το καλοκοιτάω, επειδή το σχόλιό μου περί "φιδεμπόρων" έπεσε αμέσως μετά τα μηνύματα για τα Lamm και τον κ. Φουάση, μην νομισθεί ότι ήταν καμμιά μπηχτή για τον συγκεκριμένο κατ/τή ή τον αντιπρόσωπό του.
Τόσο ψυχάκιας δεν είμαι! Άλλωστε τα συγκεκριμένα ενισχυτικά, όπως είναι γνωστό και στους diy κύκλους, απλώς τα ζηλεύουμε.
Και βεβαίως δεν αναφέρομαι στον κ. Φουάση, τον οποίο παρόλο που γνωρίζω ελάχιστα, εκτιμώ και κρίνοντας από τις συσκευές που αντιπροσωπεύει και από την παρουσία του στις εκθέσεις, τον θεωρώ σοβαρό και έντιμο επαγγελματία.

Στην κατηγορία "φιδέμποροι" είναι ιδρυτικά μέλη κάτι τύποι με βελτιωτικά ποδαράκια που ελευθερώνουν τον ήχο από τα δεσμά του, καλωδιάδες με πρωτοποριακές επεξεργασίες στο χαλκό, έτσι που σε μοριακό επίπεδο τα ηλεκτρόνια ταξιδεύουν με τις ανέσεις business class, βερνίκια για τα cd, κ.τ.λ κ.τ.λ

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

επειδη ξεχειλισε και αυτο το thread

@PanMan
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραφα, και οχι δεν ειμαι γεματος φθονο. Τα αδιεξοδα μου αν μπορουσα να τα λυσω με μηχανηματα τοτε τι πιο ευκολο απο ενα καταναλωτικο δανειο. Τωρα παραμενω ενας τενεκες

@Mczab
Δεν καταλαβα γιατι πεταχτηκες εσυ- μαλλον εσυ κανεις δημοσιες σχεσεις για τον Pan Man

@Τυροβολας
εχω απο καιρο σταματησει να γενικευω ( σχολιο για τους DIY). Τωρα απλα αοριστολογω

Το μηνυμα ηταν απλο και περα απο Lamm, Magnepan κλπ. Αλλα μαλλον επειδη τα ξερετε ολα δεν εχει σημασια τι θα πω εγω

Παραμενω ενας τενεκες

Φίλε μου δεν χρειάζονται λεκτικές και νοηματικές περιστροφές από κανέναν μας.
Ούτε φυσικά λεκτικές και νοηματικές επιπλοκές...
Το θέμα είναι απλό.
Απλούστερο δεν γίνεται.
Δηλαδή μία δοκιμή (με μέτρηση SPL στην θέση ακρόασης) θα μας πείσει.
Και εφ' όσον υπάρχει η διάθεση γι' αυτήν την δοκιμή και φυσικά δημοσίευση των αποτέλεσμάτων και απόψεων από όλους τους συμμετέχοντες (όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Κοψ), νομίζω πως δεν ξεχάσαμε τίποτα.

επειδη ξεχειλισε και αυτο το thread

@PanMan
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραφα, και οχι δεν ειμαι γεματος φθονο. Τα αδιεξοδα μου αν μπορουσα να τα λυσω με μηχανηματα τοτε τι πιο ευκολο απο ενα καταναλωτικο δανειο. Τωρα παραμενω ενας τενεκες
Τα αδιεξοδα σου δε μπορεις να τα λυσεις με μηχανηματα. Δεκτον.
Αλλα και να προσπαθεις να τα λυσεις με post σα το πρωτο σου σε αυτο το thread ,ισως να μην ειναι ο καλυτερος τροπος.