Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Απάντηση: Re: Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Γερμανία η φώτο;

(Έψαξες αλλά τον βρήκες τον συνδυασμό,ε;Κι αν κρίνουμε από το χαμόγελο του κυρίου μια χαρά θα είναι η ακρόαση σας... )

Ρούσκι... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πεθαίνω για τη παντόφλα!!!!!!!!

index.php

:idea:

καλές οι αγκαλιές, πλην τα ηχεία αυτά θέλουν, για βέλτιστη απόδοση, απόσταση 2,3 - 3 μέτρα από τους πίσω τοίχους ... είμαι μαζί τους 7 χρόνια, έχω πειραματισθεί πάρα πολύ και τα έχω περίπου στα 2,45 μ από πίσω και 1,25 μ από τους πλάγιους ... ο τύπος τα έχει περίπου στους δέκα πόντους από την γωνία ... χαλαρά +6 db τα χαμηλά, άντε βρες ισορροπία ... τι τα παίρνουν αν δεν έχουν τις συνθήκες, ουδέποτε κατάλαβα ... και αυτά και κάτι magnepan, κλπ. κλπ.

καλές οι αγκαλιές, πλην τα ηχεία αυτά θέλουν, για βέλτιστη απόδοση, απόσταση 2,3 - 3 μέτρα από τους πίσω τοίχους ... είμαι μαζί τους 7 χρόνια, έχω πειραματισθεί πάρα πολύ και τα έχω περίπου στα 2,45 μ από πίσω και 1,25 μ από τους πλάγιους ... ο τύπος τα έχει περίπου στους δέκα πόντους από την γωνία ... χαλαρά +6 db τα χαμηλά, άντε βρες ισορροπία ... τι τα παίρνουν αν δεν έχουν τις συνθήκες, ουδέποτε κατάλαβα ... και αυτά και κάτι magnepan, κλπ. κλπ.

Πιο +1 δεν γίνεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Ούτε εγώ τη βλέπω σήμερα...

Εγώ μια χαρά την βλέπω.

(Σε τρία διαφορετικά ποστ μάλιστα. )

Καλά να περάσατε παίδες!!!!!!!! Πολύ θα το ήθελα να ρθω αλλά τις Κυριακές του Μάρτη δεν γίνεται!!

Παιδιά μόλις χθες κλείστηκε μια δουλειά,κατά 90%,για τα 2 τελευταία Σαββατοκύριακα του Μαρτίου,οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω να δώσω το παρών σε κάποια από αυτά.
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση,ίσως κάποια άλλη φορά να είμαι πιο τυχερός.

Λοιπόν, επιστροφή στα πάτρια εδάφη και επανυπολογισμός της καταστάσεως ... έχω προβληματισθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, προσπαθώντας να βρω την τέλεια λύση και να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, πλην είναι αντικειμενικά αδύνατον.

Το τελικό δια ταύτα είναι :

Δεν είναι δυνατόν να γίνουν αλλαγές στις συνθέσεις, όπως αυτές ανακοινώθηκαν στο παραπάνω ποστ # 111 ... Ζητώ συγγνώμη -και ειλικρινά λυπάμαι- από τα παιδιά των οποίων τις επιθυμίες αλλαγής δεν μπορώ να ικανοποιήσω ... απλά να επισημάνω, ότι μέσω πμ, τηλεφώνων κλπ. όλοι -πλην τριών- εξέφρασαν τελικά πρόθεση αλλαγής ... ωστόσο, δεν είναι -λόγω χώρου αλλά και απαίτησης για κάποια λογική διαχείριση του χρόνου- δυνατή η όποια τροποποίηση.

Η σύζυγος είναι αναγκασμένη να απουσιάζει την Κυριακή 22/3, οπότε θα παρασχεθούν μόνον καφέδες, αρωματικά τέια και γλυκά. Μπορούμε βέβαια μετά το πέρας της συγκεντρώσεως στην συνέχεια να μεταβούμε σε τοπική ταβέρνα για αρτοκλασία ...

Αυτά.

και καλά θα κάνει να φύγει. και αυτή θα αγχώνεται και εσείς θα είστε κουμπωμένοι. Συγχαρητήρια για την υπομονή και την επιμονή στη διοργάνωση του "event".

Μα επαρχία θα γίνει η Συνάντηση!.. :tongue: Σπυρέττο να με συμπαθάς που δεν θα τα καταφέρω τελικά..

Χωρίς φώτο θα την βγάλετε;
Περιμένουμε ζωντανή ανταπόκριση!