Μέχρι να φύγω διακοπές έτσι θα σας πάω!![]()
Η γαλέρα είναι φιλόξενη!..Να σε αφήσουμε σε κάνα ξερόβραχο να χορτάσεις
ησυχία και γαλήνη?
Μέχρι να φύγω διακοπές έτσι θα σας πάω!![]()
Δεν ξέρω, ίσως να έχω άδικο βέβαια... αλλά προτιμώ μια πιο χαλαρή προσέγγιση του θέματος και με επίγνωση ότι αυτό που λέγεται τέλειο σύστημα, είτε δεν υπάρχει, είτε δεν θα περάσει από το σπίτι μου...![]()
Μα, εγώ το είπα πρώτος ότι όλα είναι μάταια σε κάθε περίπτωση..
Απλά στο DIY μπορείς να πειραματιστείς με πολύ μικρότερο κόστος. Βέβαια, μιλάμε για ουσιαστικά άλλο χόμπι, το οποίο απαιτεί άλλες γνώσεις. Απλά "δένει" πολύ καλά με το HiFi.
:SFGSFGSF:Για να σε συμβουλεύσουν πρέπει να έχουν και γνώσεις και αυτό μην το θεωρείς δεδομένο για κάποιους...
Η λέξη ´φιλος´ αγαπητοί αποτελεί μια πολυ σημαντική έννοια, τώρα αν κάποιοσ θεωρεί ότι ένας αντιπρόσωπος θέλει να κάνει φίλους και όχι να πουλήσει, είναι ηλίθιος η αφελης! Ουτε οι αντιπροσωποι δεν το λενε αυτο! Τι άλλο να πω...
Θέλω να πω ότι τη στιγμή που οι παράγοντες είναι κυρίως υποκειμενικοί, δεν θα έπρεπε να έχουμε και τρομερές απαιτήσεις (βλέπε κουβάλημα στο σπίτι μας χωρίς χρέωση).
Δεν είναι δηλαδή ότι θέλουμε να πιστοποιήσουμε τις συμφωνημένες ιδιότητες - απλά θέλουμε να δούμε κατά πόσο μας κάνει "κλικ". Χημεία δηλαδή..
Προσωπικά μετά από αρκετές DIY εμπειρίες έχω καταλήξει ότι είναι μάταιο να προσπαθεί κανείς να στήσει σύστημα με έτοιμα μηχανήματα. Αν τα καταφέρει θα είναι λόγω τύχης και μόνο.
Αυτό για τους ψυχάκηδες.. Οι νορμάλ δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με ματσαρίσματα και τέτοια παρανοϊκά.
Ναι, αυτό που γράφω είναι χοντρό, αλλά το πιστεύω πια 100%.
ΥΓ. Οι κριτικές απλά δεν έχουν χρησιμότητα, τη στιγμή που μιλάμε για υποκειμενικά θέματα. Τα σχόλια περί ματσαρισμάτων το ίδιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.