Ακροαση Tidal Piano Cera

Ποιά ¨Εκθεση αφού είναι γνωστό ότι η TIDAL δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε καμιά Ελληνική Έκθεση.
Και άμα ακούσει κανείς στη Έκθεση τα MBL μετά θα κλαίει όταν ακούσει τα TIDAL...
ϊσως να είναι και αυτός ο λόγος που δεν πατάει γιατί δεν νομιζω να τους λείπουν τα λεφτά για την αίθουσα...

Last edited:
Ποιά ¨Εκθεση αφού είναι γνωστό ότι η TIDAL δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε καμιά Ελληνική Έκθεση.
Και άμα ακούσει κανείς στη Έκθεση τα MBL μετά θα κλαίει όταν ακούσει τα TIDAL...
ϊσως να είναι και αυτός ο λόγος που δεν πατάει γιατί δεν νομιζω να τους λείπουν τα λεφτά για την αίθουσα...
Δεν ξερω αν ειναι τα λεφτα,αυτο που ξερω ομως ειναι οτι δεν μιλαει με τα καλυτερα λογια για πολους της δουλειας του.Ισως αυτο τον κανει να νιωθει λιγοτερο POPULAR αναμεσα τους.
Τωρα για τα MBL vs TIDAL ,να μια ενδιαφερουσα κοντρα!!!Τι λες Χιουστον?
Χωρις δακρυα παρακαλω!!!!:fight:

Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

.

Είναι σίγουρο, ειδικά αν έχει ήδη καταθέσει προκαταβολή για τα MBL. Αυτό σε περίπτωση που κατεβάσει amea γιατί αν κατεβάσει sunray, θα κλάψει, θα κάψει τα mbl και θα πλακώσει και τον αντιπρόσωπο στο ξύλο. -bye-

Δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπιστώ τον αντιπρόσωπο αλλά το να συζητάμε και να σπεκουλάρουμε κάθε λίγο γιατί δεν κατεβαίνει στις εκθέσεις είναι αστείο. δεν γουστάρει ρε παιδάκι μου. Όποιος θέλει να ακούσει τα προϊόντα του, δόξα το Θεό διατηρεί ένα από τα καλύτερα demo room στην Ελλάδα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Είναι σίγουρο, ειδικά αν έχει ήδη καταθέσει προκαταβολή για τα MBL. Αυτό σε περίπτωση που κατεβάσει amea γιατί αν κατεβάσει sunray, θα κλάψει, θα κάψει τα mbl και θα πλακώσει και τον αντιπρόσωπο στο ξύλο. -bye-

Δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπιστώ τον αντιπρόσωπο αλλά το να συζητάμε και να σπεκουλάρουμε κάθε λίγο γιατί δεν κατεβαίνει στις εκθέσεις είναι αστείο. δεν γουστάρει ρε παιδάκι μου. Όποιος θέλει να ακούσει τα προϊόντα του, δόξα το Θεό διατηρεί ένα από τα καλύτερα demo room στην Ελλάδα.
Δεν τον ξερω τον ανθρωπο,και ουτε με προβληματιζει γιατι δεν κατεβενει στην εκθεση.Θα προτιμουσα οντως να ακουσω τα tidal στο δικο του demo room.
Oμως και εσυ φιλε μου θα πρεπει να παραδεχθεις 1)θα ηταν τοσο βολικο για εμας απο την επαρχια να ηταν στην εκθεση και 2)ο καθενας θα μπορουσε να κανει πιο γρηγορες συγκρισεις.Οχι τιποτα δηλαδη, απλα για να παψουν να κατηγορουν τα TIDAL.
παντα φιλικα!!!!:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο,και ουτε με προβληματιζει γιατι δεν κατεβενει στην εκθεση.Θα προτιμουσα οντως να ακουσω τα tidal στο δικο του demo room.
Oμως και εσυ φιλε μου θα πρεπει να παραδεχθεις 1)θα ηταν τοσο βολικο για εμας απο την επαρχια να ηταν στην εκθεση και 2)ο καθενας θα μπορουσε να κανει πιο γρηγορες συγκρισεις.Οχι τιποτα δηλαδη, απλα για να παψουν να κατηγορουν τα TIDAL.

Έχεις κάποιο δίκαιο αλλά ετσι και αλλιώς ο ήχος των εκθέσεων δεν προσφέρεται για συγκρίσεις, σε καμία περίπτωση θα έλεγα.

Οχι τιποτα δηλαδη, απλα για να παψουν να κατηγορουν τα TIDAL.

μα γιατι να παψουν να κατηγορουν τα Tidal?

προσωπικα βρισκω οτι το ολο σκηνικο εχει απιστευτη πλακα.... μου θυμιζει τους καγκουρες με τα κολοφτιαγμενα Punto που ηθελαν να κανουν κοντρες με τα Porsche στα φαναρια...

οποιος τα κατηγορει απλα εκτιθεται στα ματια αυτων που τα θεωρουν αστερια.
οπως και το αναποδο φυσικα....

απλα η μια ομαδα υπερτερει της αλλης κατα πολυ πληθυσμιακα....

Οσο για τα MBL ας παιξουν πρωτα καλυτερα απο τα Hyperion, τα VR4Jr και τα Rienzi και μετα συζηταμε εαν μπορουν να κατσουν διπλα σε ενα Tidal...

αν αυτο που παιζουν τα MBL θεωρειται σωστη αναπαραγωγη τοτε καλο ειναι στην επομενη εκθεση φροντιστε να τους βαλετε καμια ροκια να γελασετε λιγακι

μα γιατι να παψουν να κατηγορουν τα Tidal?

προσωπικα βρισκω οτι το ολο σκηνικο εχει απιστευτη πλακα.... μου θυμιζει τους καγκουρες με τα κολοφτιαγμενα Punto που ηθελαν να κανουν κοντρες με τα Porsche στα φαναρια...

οποιος τα κατηγορει απλα εκτιθεται στα ματια αυτων που τα θεωρουν αστερια.
οπως και το αναποδο φυσικα....

απλα η μια ομαδα υπερτερει της αλλης κατα πολυ πληθυσμιακα....

Τώρα βέβαια πόσο μπορεί να θεωρηθεί "καλοφτιαγμένο punto" το VR5 είναι μιά άλλη ιστορία....:beee:

ΥΓ εγώ φταίω ρε, που δεν σε άφησα χθες χωρίς firewire καλώδιο:flipout:

Δεν ξερω αν ειναι τα λεφτα,αυτο που ξερω ομως ειναι οτι δεν μιλαει με τα καλυτερα λογια για πολους της δουλειας του.Ισως αυτο τον κανει να νιωθει λιγοτερο POPULAR αναμεσα τους.
Τωρα για τα MBL vs TIDAL ,να μια ενδιαφερουσα κοντρα!!!Τι λες Χιουστον?
Χωρις δακρυα παρακαλω!!!!:fight:

Τώρα βέβαια πόσο μπορεί να θεωρηθεί "καλοφτιαγμένο punto" το VR5 είναι μιά άλλη ιστορία....:beee:

ΥΓ εγώ φταίω ρε, που δεν σε άφησα χθες χωρίς firewire καλώδιο:flipout:

εσυ δεν πιανεσαι γιατί απλά δε το έχεις ακούσει. Όταν το ακούσεις και επιμένεις στις αιρετικες σου απόψεις θα είσαι και συ ένας καγκουρας!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Έχεις κάποιο δίκαιο αλλά ετσι και αλλιώς ο ήχος των εκθέσεων δεν προσφέρεται για συγκρίσεις, σε καμία περίπτωση θα έλεγα.
To ξερω, απλα θα παιζουν στο ιδιο γηπεδο,για αυτο το λεω!!!!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

To ξερω, απλα θα παιζουν στο ιδιο γηπεδο,για αυτο το λεω!!!!:grinning-smiley-043

Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Οι συνθήκες θεωρητικά μπορεί να είναι οι ίδιες αλλά πρακτικά δεν είναι καθόλου έτσι. Μπορεί π.χ. ένα ηχεία να ευνοηθεί από το χώρο που θα τοποθετηθεί και άλλο να "θαφτεί"! Αυτό είναι θέμα επιλογής του ηχείου για ένα συγκεκριμένο χώρο αλλά είναι και θέμα τύχης.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Piano Cera δεν μπορεί να χτυπηθεί από κανένα ηχείο ανεξαρτήτου τιμής εκτός από το Sunray και το Piano Diacera.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Οι συνθήκες θεωρητικά μπορεί να είναι οι ίδιες αλλά πρακτικά δεν είναι καθόλου έτσι. Μπορεί π.χ. ένα ηχεία να ευνοηθεί από το χώρο που θα τοποθετηθεί και άλλο να "θαφτεί"! Αυτό είναι θέμα επιλογής του ηχείου για ένα συγκεκριμένο χώρο αλλά είναι και θέμα τύχης.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Piano Cera δεν μπορεί να χτυπηθεί από κανένα ηχείο ανεξαρτήτου τιμής εκτός από το Sunray και το Piano Diacera.
Μου κανει εντυπωση πως δεν αναφερεις τα CONTRIVAS,υπαρχει λογος??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Μου κανει εντυπωση πως δεν αναφερεις τα CONTRIVAS,υπαρχει λογος??

Nαι, έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το Contriva όντας το μόνο τρίδρομο της Tidal χάνει ένα "κλικ" (ελάχιστο φυσικά) σε ομοιογένεια όπως και είναι φυσιολογικό. Δεν παύει βέβαια να είναι ένα world class ηχείο! :award:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal Piano Cera

Nαι, έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το Contriva όντας το μόνο τρίδρομο της Tidal χάνει ένα "κλικ" (ελάχιστο φυσικά) σε ομοιογένεια όπως και είναι φυσιολογικό. Δεν παύει βέβαια να είναι ένα world class ηχείο! :award:
Συμφωνα με αυτα που γραφεις,τα PIANO SERA ειναι μονοδρομος,εχοντας τα DIACERA για μελλοντικη αναβαθμιση!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακροαση Tidal P

Συμφωνα με αυτα που γραφεις,τα PIANO SERA ειναι μονοδρομος,εχοντας τα DIACERA για μελλοντικη αναβαθμιση!!

Για μένα σαφέστατα ναι, για άλλους είναι τα B&W για άλλους τα Proac για άλλους οι κόρνες...;)

Τα Contriva ειναι πολυ μεγαλα ηχεια σε μεγεθος και αυτο ειναι λιγο θεμα για το μεσο Ελληνικο σπιτι. Αυτο σημαινει οτι πρεπει και η θεση ακροασης να ειναι αρκετα μακρια (minimum 3 μετρα) οποτε μπλεκεις....

Το Piano εξαφανιζεται πιο ευκολα λογω μεγεθους (μη φανταστει κανεις οτι ειναι μικρο, ψιλοτερατακι ειναι και αυτο) και ειναι πιο ευκολο στην τοποθετηση και πιο ευκολοδηγητο απο το Contriva. Αρα εαν ειναι να μπει σε σαλονι ειναι προτιμοτερη επιλογη στην πλειοψηφια τψν περιπτωσεων....

Ενδιαφέρουσα θα ήταν μία σύγκριση του Piano με το Kharma 3.2.2 που είναι και αυτό 2.5 δρόμων με "ίδια" μεγάφωνα, μέγεθος και φιλοσοφία

Ενδιαφέρουσα θα ήταν μία σύγκριση του Piano με το Kharma 3.2.2 που είναι και αυτό 2.5 δρόμων με "ίδια" μεγάφωνα, μέγεθος και φιλοσοφία

αν τα χωραει το ασανσερ του Μιχαλη τα Kharma ετοιμασου για κουβαλημα....