Ακρωτηριασμος

Η Μαριεττα Γιαννακου Κουτσικου, υπεστη ακρωτηριασμο, καθοτι το συντριπτικο καταγμα που ειχε κοντα στα Χριστουγεννα δημιουργησε σηψαιμια, καθοτι η ασθενης ειναι διαβητικη...

Ευχομαι καλη αναρωση.....

Με έχει στενοχωρέσει πολύ το γεγονός από το πρωί. Ήρθε να δέσει και με το θάνατο ενός συναδέλφου εχτές το βράδυ...

Παρότι δεν τη χώνεψα ποτέ μου (από παλιά ως πρόσφατα σαν Υπουργό), πραγματικά στεναχωρήθηκα.
Αναρωτιέσαι από που να πρωτοφυλαχτείς στις μέρες μας.

Απάντηση: Re: Ακρωτηριασμος

Παρότι δεν τη χώνεψα ποτέ μου (από παλιά ως πρόσφατα σαν Υπουργό), πραγματικά στεναχωρήθηκα.

+1

Απάντηση: Re: Ακρωτηριασμος

Sorry αλλα στις μερες μας μπορεις να προφυλαχτεις απο το ζαχαρωδη διαβητη.
Αρκει να εχεις λιγη θεληση και να μην μασαμπουκιαζεις ολη μερα.
Επισης υπαρχουν φαρμακα και αγωγες που κανουν θαυματα.
Αρκετοι συνανθρωποι μας ζουν με αυτο το προβλημα πολλα πολλα ετη.

Αλλα ειπαμε θελει προσοχη.

Re: Απάντηση: Ακρωτηριασμος

Ακόμη ένα θέμα που το κάνει πιο περίεργο, είναι το ότι είναι και η ίδια γιατρός!

Που είναι το περίεργο βρε παιδιά;
Οι γιατροί δεν είναι άνθρωποι να αρρωσταίνουν, να τραυματίζονται , να πεθαίνουν;
Εκτός αν αναφέρεσαι στο θέμα της ρύθμισης του διαβήτη και όχι στον τραυνατισμό αυτόν καθεαυτόν.

Last edited:
Εννοούσα πως μου φαίνεται περίεργο που δεν το πρόλαβε, και ως πολιτικός (με την προσοχή που θα της έδειξαν) αλλά και ως γιατρός. Πως δεν πρόσεξε ή δεν κατάλαβε και η ίδια τα σημάδια...

Θα είναι γιατρός κατηγορίας Νατασούλας.. Premier League

Αν μου επιτρέπεις , τέτοιοι αστεϊσμοί δεν ταιριάζουν με την τραγικότητα του περιστατικού. Ας σκεφτεί ο καθένας μας σε ανάλογη προσωπική του περίπτωση αν θα ήθελε τέτοια αντιμετώπιση.
Μιλάμε για ακρωτηριασμό άκρου ποδός (απ'ότι έχω καταλάβει) δεν μιλάμε για μια φάλαγγα ενός δακτύλου.
κάτι τέτοιο δηλαδή
Παρεμπιπτόντως νομίζω ότι είναι ψυχίατρος.
Φιλικά πάντα

Μιλάμε για ακρωτηριασμό άκρου ποδός (απ'ότι έχω καταλάβει) δεν μιλάμε για μια φάλαγγα ενός δακτύλου.

Όχι, μιλάμε για ακροτηριασμό από το γόνατο και κάτω.
Ακόμη χειρότερα δηλαδή.
Κρίμα...

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αδιαφορώ για το πολιτικό πρόσωπο και συμπάσχω με τον άνθρωπο-ασθενή.

Ούτε στον εχθρό μου τέτοια εξέλιξη..

Τον διαβήτη και ρυθμισμένο να τον έχεις δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει την ζημιά γιατί απλούστατα ανοσοκαταστέλει τον οργανισμό.Ακόμα και μια μικρή πληγή μπορεί κάλιστα να εξελιχθεί σε σηψαιμία.

Αστα να πάνε..

Αν μου επιτρέπεις , τέτοιοι αστεϊσμοί δεν ταιριάζουν με την τραγικότητα του περιστατικού. Ας σκεφτεί ο καθένας μας σε ανάλογη προσωπική του περίπτωση αν θα ήθελε τέτοια αντιμετώπιση.
κάτι τέτοιο δηλαδή
Παρεμπιπτόντως νομίζω ότι είναι ψυχίατρος.
Φιλικά πάντα

Δεν πρόκειται για αστεϊσμό φίλε Skakinen, περί υπαινιγμού πρόκειται και μάλιστα όχι για τη παθούσα αν κατάλαβες.
Και όπως ανέφερα στη πρώτη μου απάντηση, το γεγονός με έχει στεναχωρήσει, σέβομαι τη δεινή θέση της κι ας πρόκειται για αντιπαθές άτομο με όλη τη σημασία της λέξης.
Τα περί φάλαγγας δεν προκύπτουν πουθενά στη κουβέντα. Εκτός αν μιλάμε για την Αττική οδό.
Το πως θα νοιώσω εγώ απέναντι σε ενα ζήτημα δεν το καθορίζεις εσύ και κανείς άλλος με τέτοιες παρεμβάσεις. Γράψε τα του εαυτού σου.
Ο Ιωάννου με καλύπτει σαν άποψη ακριβώς.
Φιλικά.