al jazeera πρόβλημα

blueeifel

New member
13 August 2010
19
Καλησπέρα παιδιά.Τις προάλλες παρήγγειλα απο το ίντερνετ μια κάρτα al jazeera sport 1-10 και σήμερα την έχω στα χέρια.Την έβαλα στον αποκωδικοποιητή μου αλλά τα αθλητικά κανάλια δεν μου εμφανίζονται... Λογικά φταίει ο αποκωδικοποιητής μου αλλά και πάλι δεν ξέρω τι να κάνω...Μήπως γίνεται κάτι χειροκίνητα??Η πρέπει κάτι να γίνει σχετικά με κάποια αναβάθμιση??Ο δικός μου αποκωδικοποιητής είναι ο digitalbox ο απλός απλός.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρησιμότατη!!(για να μπορέσω να δω και ch.l απόψε)
smiley.gif

Α επίσης η κάρτα πως ακριβώς ενεργοποιείται?Διότι δεν την πήρα απο ελλάδα αλλά απο εξωτερικο...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων:
lipsrsealed.gif

Παιδιά το βρήκα.Μου εμφανίζονται όλα εκτός απο το 9 και το 10!!!!!!Ξέρει κανείς γιατί??Έχω πληρώσει και για τα 10

Γειά σου φίλε.Υπάρχουν δύο είδη πακέτων.Το ένα με τα κανάλια 1-8 και το άλλο 1-10.ίσως να πήρες το πρώτο πακέτο και γι' αυτό δεν παίζουν τα άλλα δύο...

Φιλε δοκιμασες σε αλλο μηχανημα να το τσεκαρεις!Μηπως αυτο που εχεις δεν
υποστηριζει irdeto v5.7?
gab

Φιλε δοκιμασες σε αλλο μηχανημα να το τσεκαρεις!Μηπως αυτο που εχεις δεν
υποστηριζει irdeto v5.7?
gab

Γαβριήλ, μπορεί να είναι και viaccess η κάρτα, δεν κυκλοφορούν μόνο Irdeto :smile:

Αν δεν κάνω λάθος, ο DigitalBox έχει UCAS θύρα ....

Η κάρτα παιδιά είναι viaccess 4.0 και αυτό είναι που με παραξενεύει.Τί σχέση μπορεί να έχει ο αποκωδικωποιητής εφόσον τα κανάλια 1-8 μου τα ανοίγει κανονικά!Δηλαδή μπορεί τα 9-10 απλά ο δικός μ αποκ. να μην τα δέχεται??...Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό..Δεν ξέρω κιόλας,δεν είμαι και ειδικός.:grandpa:

Εγώ πιστευω ότι σου πουλήσανε την κάρτα που ανοίγει μόνο τα 1-8 κανάλια.Απο λάθος;Επίτηδες;Εχει ξανασυμβεί.Δε μπορεί ο δέκτης να ανοίγει επιλεκτικά τα κανάλια.