Αλαγή ενισχυτή ή όχι?

achilleas8095

Senior Member
26 June 2006
434
Επειδή τελευταία βλέπω πολύ κόσμο στο forum να αλλάζει τους ενισχυτές του και επί την ευκαιρία του γάμου της αδερφής μου σκέφτηκα να της κάνω δώρο έναν ενισχυτή (ο πονηρός).Το δίλημα μου είναι να της δώσω τον Denon 4306 που έχω τώρα και να πάρω κάποιον απο τους Denon 3808, Pioneer LX 70 (γιατί δεν θέλω να ξοδέψω παραπάνω χρήματα από αυτήν την κατηγορία) ή να της πάρω κάτι πιο οικονομίκο π.χ Denon 1908 ή onkyo 605 (δεν ασχολείτε ιδιαίτερα η αδερφή μου) και να κρατήσω τον 4306? Αξίζει η αλαγή για τα νέα φορμά ήχου και το HDMI 1.3?
Σημειοτέων τα ηχεία μου είναι τα TANNOY ARENA, projector SANYO z2(κάποια στογμή θα τον αλλάξω που θα μου πάει),tv philips 9731d ,HTPC,PS3
Σας ευχαριστώ Αχιλλέας

Μη δώσεις δώρο σε γυναίκα μεταχειρισμένο πράγμα... Άκου που σου λέω...
Καλύτερα παρ´της το φτηνό καινούριο...

ΥΓ: Προφανώς δεν είναι γνώμη για το HDMI 1.3 αυτό!

Δίνεις αυτό που έχεις και παίρνεις καινούργιο. Έτσι και αλλιώς όταν θα αποφασίσεις για αναβάθμιση θα πρέπει να τον πουλήσεις και θα τον δώσεις σε τιμή ξεφτίλα (σε σχέση με όσο τον είχες πάρει). Απο την άλλη η αδελφή σου δεν θα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Αρα σε αυτήν την περίπτωση θα είστε και οι 2 ικανοποιημένοι !

Απάντηση: Re: Αλαγή ενισχυτή ή όχι?

Όχι δεν είναι γνώμη, απλά επειδή ο 4306 έχει HDMI 1.1 ρώτάω αν αυτό είναι πρόβλημα για την θέαση high definition ταινιών όσο και για την αποκωδικοποίηση των νέων φορμά ήχου.Επίσης και για να γίνω πιο συγκεκριμένος δεν ξέρω κατά πόσο οι 3808 και LX 70 είναι καλύτεροι ή χειρότεροι ηχητικά απο τον 4306 και αν μπορούν να οδηγήσουν τα Tannoy Arena.Γι' αυτό και ρωτάω αν αξίζει η αλαγή.

Συμφωνώ απόλυτα! Μια μέρα θα τ'ακούσεις για αυτο....