ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Σε εμένα που είχα μια zeta μου έστειλαν την kappa πριν κάνα χρόνο και με επιστολή με ενημέρωναν πως πρέπει να καταστρέψω άμεσα την παλιά και να ενεργοποιήσω μέσω τηλεφώνου ή sms την νέα.

Το άφησα να περάσει ντούκου, μέχρι που πριν μερικούς μήνες η κάρτα έπαψε να λειτουργεί. Έστειλα ένα sms και η νέα κάρτα ενεργοποιήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα!

σημείωση: Η ενεργοποίηση έγινε σε μπλε irdeto αναβαθμισμένο!

Υπάρχει κάποια πληροφόρηση εν τον έσω αν οι ανύπαντρες κάρτες θα εισέλθουν εις γάμου κοινωνία υποχρεωτικά κάποτε?
Αυτή τη στιγμή βλέπω νόβα με τον mvision 200hd αλλά αρχίζω να ψήνομαι με τα hd κανάλια των ντοκιμαντέρ. Από την άλλη λυπάμαι όμως να χαραμίσω τον δέκτη ο οποίος με έχει βολέψει πολύ και δεν ξέρω επίσης άν η εικόνα του pace είναι καλύτερη ή χειρότερη από τον δικό μου.
:chinscratch:
:adore:

Εγώ το έχω πει, μόνο με 1 χρόνο full πακέτο δωρεάν συνδρομής παντρεύω την κάρτα μου.

Αν θέλει η NOVA να της στείλω το account μου, να μου στείλει την ευχαριστήρια επιστολή και την συνδρομή. -bye-

Μακρια απο παντρεματα ειναι κριμα να χαραμιζετε τους δεκτες που εχετε που ειναι κλασεις ανωτεροι απο τον Pace που δινει η νοβα για 5-6 καναλια hd

Μόλις μου ήρθε sms. Να πα να ..στούνε. Άμα με παρακαλέσουνε και μου την στείλουνε σπίτι ευχαρίστως να την αλλάξω.

Δε κατάλαβες, σε λίγο θα σταματήσει να παίζει η παλιά.
Έχουν τόση πλάκα βλέπεις που κόβουν την εκπομπή σου, ενώ πληρώνεις ! :rifle:

Απάντηση: Re: ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

Δε κατάλαβες, σε λίγο θα σταματήσει να παίζει η παλιά.
Έχουν τόση πλάκα βλέπεις που κόβουν την εκπομπή σου, ενώ πληρώνεις ! :rifle:

Το κατάλαβα και θα τους πάρω για βρίσιμο σήμερα, έτσι για πλάκα να ακούσω τις τελευταίες γελοίες δικαιολογίες τους.

Παιδια εγω οπως εγραψα και στο πρωτο μου ποστ, με την πληρωμη του λογαριασμου μου εδωσαν και την καρτα. Η ενεργοποιηση εγινε, στον Head 2900 με ενσωματωμενο irtedo. Βεβαια δεν κρυβω οτι σε σειρα ειναι και ο 990 patatasat για τους λογους που ολοι γνωριζεται..Το ωραιο ειναι οτι δεν μου ζητησαν το s/n τις νεας καρτας, αλα μπαινωντας στο saint τις nova στο my nova, στο λογαριασμο μου φαινεται το s/n τις νεας καρτας. Ισως την ωρα τις πληρωμης του λογαριασμου, να στελνουν το s/n στην εταιρεια.

Κάνετε θέμα κάτι ανούσιο. Η εταιρεία θέλει να προστατέψει το προϊόν της και τους νόμιμους πελάτες της. Εσείς που πληρώνετε 62 ευρώ το μήνα δε θέλετε να σταματήσει η λαθροθέαση από τα δρακουλάκια; Είναι μάγκες δηλαδή αυτοί που με μία κάρτα των 120-150 ευρώ έβλεπαν μέχρι και τα HD μέχρι πρόσφατα, επί 6 σχεδόν μήνες; Μακάρι να είναι επιτυχημένη αυτή τη φορά η αλλαγή, γιατί αν δεν είναι τότε το επόμενο μέτρο κατά της πειρατείας είναι το υποχρεωτικό πάντρεμα για όλους.

Κάνετε θέμα κάτι ανούσιο. Η εταιρεία θέλει να προστατέψει το προϊόν της και τους νόμιμους πελάτες της. Εσείς που πληρώνετε 62 ευρώ το μήνα δε θέλετε να σταματήσει η λαθροθέαση από τα δρακουλάκια; Είναι μάγκες δηλαδή αυτοί που με μία κάρτα των 120-150 ευρώ έβλεπαν μέχρι και τα HD μέχρι πρόσφατα, επί 6 σχεδόν μήνες; Μακάρι να είναι επιτυχημένη αυτή τη φορά η αλλαγή, γιατί αν δεν είναι τότε το επόμενο μέτρο κατά της πειρατείας είναι το υποχρεωτικό πάντρεμα για όλους.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ! :rifle:

Απάντηση: Re: ΑΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ NOVA.....

λυπάμαι που θα το πώ αλλα ειναι κοινό μυστικό ότι αυτες οι κάρτες παιζουν ακόμα..χθές με τα έλεγε ενας φίλος μου που βλέπει λαθραία...και βεβαια έχεις δίκιο...ένιωσα μακακας που εγω δινω 700+ ευρω το χρόνο για το ίδιο πακέτο...Απ την άλλη όμως και τα 62 ευρώ γα την σημερινή κατάσταση είναι πολύ μεγάλο ποσό...πόσο μάλλον για μένα που εχω και συνδρομη επαγγελματική στο μαγαζι... :(

Μακρια απο παντρεματα ειναι κριμα να χαραμιζετε τους δεκτες που εχετε που ειναι κλασεις ανωτεροι απο τον Pace που δινει η νοβα για 5-6 καναλια hd

Οταν λες "κλασεις ανωτερους δεκτες" σε τι? Ενα παραδειγμα δηλαδη?

ΥΓ. Εννοειται οτι ο PACE εχει bugs αλλα τουλαχιστον σε εικονα ειναι πολυ καλος.

Μα ειναι λάθος πολιτική βρε παιδιά.Ένα νόμιμος και μόνιμος συνδρομιτής επι έτη στην ΝΟΒΑ γιατι να πρέπει να μην έχει την δυναντότητα να επιλέγει τον δέκτη της αρεσκίας του χωρίς να τον δεσμέυει με πάντρεμα κάρτας και δεκτη επιλογής της ΝΟΒΑ...Ας φτιάξει ενα καλύτερο κλείδωμα στην τελική που δεν θα μπορεί να σπάσει...Τι πάει να πει δηλαδή..οτι οι περισσότεροι συνδρομητες προσπαθούν να υποκλέψουν την ιδια τους την συνδρομή ή μήπως το μεγαλύτερο μερίδιο ειναι απατεώνες.Ας κοψουν το sharing και ας αφησουν τον πελάτη τον νομιμο να έχει επιλογη δέκτη...α ναι και να μειώσουν την συνδρομή

Συμφωνώ και επαυξάνω! Όχι στο πάντρεμα όχι στη δέσμευση των ιδιοκτησιακών δεκτών!

Full πακέτο HD για όλους τους δέκτες! Αν θέλουν να πολεμήσουν την πειρατεία να βρουν άλλους τρόπους! -bye-

Εικονα ισως εχει καλη αλλα το γεγονος οτι δεν μπορεις να δεις αλλον δορυφορο και χρειαζεται αποκλειστικα δικο του LNB και καλωδιο για εμενα ειναι λογος να μην τον παρω ,χωρια τα κοληματα που παρουσιαζει και εχουν αναφερθει και εδω μεσα.

Εικονα ισως εχει καλη αλλα το γεγονος οτι δεν μπορεις να δεις αλλον δορυφορο και χρειαζεται αποκλειστικα δικο του LNB και καλωδιο για εμενα ειναι λογος να μην τον παρω ,χωρια τα κοληματα που παρουσιαζει και εχουν αναφερθει και εδω μεσα.

Χρειαζεται δικο του lnb και καλωδιο? Αυτο δεν ισχυει , εγω χρησιμοποιω τα δικα μου (Triax).

Για τα κοληματα συμφωνω εχω την εντυπωση οτι φταιει το software που εχει αναπτυξει η NOVA και οχι το hardware.

Aν ομως θελεις να βλεπεις NOVA το σιγουρο ειναι οτι αργα η γρηγορα θα τον παρεις αναγκαστικα.

Ειναι θεμα χρονου να αλλαξουν ολες οι καρτες και να μην παιζουν σε αλλους δεκτες.

Last edited: